Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

mami-iti inteleg dezamagirea,incearca cum au zis si fetele sa mai vorbesti cu ea.
Simonette-da-mi mana draga mea si nu mai fi suparata ca si eu am luat 19kg.La prima sarcina am lust cam 30kg.asa ca acum e mai bine zic eu.
mstela-cu siguranta kg acumulate vor fi cele din urma griji fata de cele ce vor urma dupa nastere.Nu mai avem timp sa ne gandim si la silueta.
Roxana-ma bucur mult pentru grasunelul sanatos!
Elara-si tu ai luat in greutate mamico.Hai si da-ne mana!
ariel-Sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa!
zoze-Andreea are niste raspunsuri cateodata de ma uimeste cat a crescut.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Elara - ma bucur ca ai ajuns si tu la Cerasela..e super buna. Eu si la prima sarcina am urmat cursurile ei insa acum doar pana in dec..pt ca n-am mai fost in stare sa conduc. Fac pipi si la sfertul de ora asa ca mi-e imposibil sa plec pana in Giulesti singura..O sa merg la vreo 2 sedinte de respiratie si impins, cred ca sapt viitoare pt ca ea m-a tot batut la cap. Cat despres superstitii si al meu sot era la fel si se lua dupa parinti.

Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

[font=Trebuchet MS]AMR...PANA PE 18 FEB!!!

mamaaa, cat ati scris, mi-a picat si mie netul o ora si am de citit o gramada!!
Roxana, felicitari inca o data pt grasunel, sta bine el acolo la mami lui si creste frumos, asa trebuie!!!Poti sa imi spui si mie cat costa cursurile la Cerasela? am o prietena care a facut practica de Kineto cu ea si vorbeste frumoos despre ea, ma bate la cap sa ma duc si eu, dar e ff departe Giulestiul...cum te programeaza, la cat timp intre sedinte?

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Abia acu am reusit sa intru, ma duc sa va citesc din urma, caci ati scris, nu jucarie, si ma intorc.

Cristina 26+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Eu iar sangerez Desi stiu de la ce este nu pot sa nu-mi fac griji...am fugit in pat

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

vai, vai, ce spaime am tras si eu cu sangerarile, dar sa stii ca mereu s-au dovedit a fi hormonal...uterul este puternic vascularizat si se intampla...eu am fost la dr de cateva ori din cauza asta, si nu era nimic! se intampla de obicei dupa contact sexual...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Luny - mai ieftin decat iti poti inchipui: 7 lei sedinta de 1 ora!! Dai tel la Cera pe mobil si te programezi dupa cum va intelegeti...ea are grupe diverse..Pe langa kinetoterapia pt gravidute si pt dupa sarcina mai face si gym terapeutic la bebei. Daca ai nevoie de mobil ti-l trimit pe pm..

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Luny - mai ieftin decat iti poti inchipui: 7 lei sedinta de 1 ora!! Dai tel la Cera pe mobil si te programezi dupa cum va intelegeti...ea are grupe diverse..Pe langa kinetoterapia pt gravidute si pt dupa sarcina mai face si gym terapeutic la bebei. Daca ai nevoie de mobil ti-l trimit pe pm..

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

mersi mult, chiar ca neimaginat de ieftin, cum asa?? Am nr ei de mobil!
Fetelor, va pupicesc pe toate, e frumos afara, iesim si noi la plimbareala putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

zozeeee,nu fac cezariana!nasc natural cu epidurala la Elias cu dr. Rotaru. asta daca nu intervine ceva, circulara de cordon, etc... presimti tu ceva? sper ca nu.
randunicile toate, ma duc sa ma omor cu niste acte urgente, imi vine sa innebunesc!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teo2rina

zozeeee,nu fac cezariana!nasc natural cu epidurala la Elias cu dr. Rotaru. asta daca nu intervine ceva, circulara de cordon, etc... presimti tu ceva? sper ca nu.
randunicile toate, ma duc sa ma omor cu niste acte urgente, imi vine sa innebunesc!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

bebele meu are esarfa de cordon si dr mea si la eco mi-au spus ca nu e o problema la nastere normala, atata timp cat se stie despre asta!!
Voi stiti altfel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Luny - la fel stiu si eu...ca se poate naste natural chiar si cu infasurare de cordon. In plus pana atunci s-ar putea sa nu mai fie nicio circulara..asa ca nu te stresa, e devreme.

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maia fata ta a crescut deja!La varsta asta copii din ziua de azi sunt f.maturi in gandire!Noi avem o mademoiselle de 16 ani pe langa casa si stim cum e!Te socheaza!Sunt sigura ca-ti va fi de mare ajutor cu bebelusul!!
Cris!
Nuu..Marina nu presimt nimic,numai ca acolo m-a dus pe mine gandul cand am auzit de 38 de saptamani!N-are ce sa intervina,stai linistita-totul va fi bine!O sa vezi!Pupicei!
Luny te rog din suflet sa incerci sa selectezi numai ceea ce doresti sa subliniezi-atunci cand folosesti Replay with Quote!,sau-pur si simplu-sa te folosesti doar de numele persoanei la care faci referire!!fata!
Merg sa bag si eu o masina la spalat si sa spal o farfurie,doua si revin!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput