Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)
Raspunsuri - Pagina 10
sovietica spune:
Ariel, si eu am cochetat anu trecut cu aerul mobil. Dar cah. cele mai bune cica sunt tot cele clasice. Plus ca astea sunt mari ct china! mai bine terminalul ala agatzat pe perete. Si stii, ca oricum tre ca in camera respectiva sa ai o gaura spre afara ca sa scoti burlanul (sau tzeava, zi-i cum vrei, oricum, nu e tocmai subtire!), da?
O sa incerc sa iau gelul ala si pt tata, pe care il dor/ustura talpile de vo 2 ani de nu mai poate!
Delfinutz, iaca am aparut
Sa va fie de bine dulcea trezire! LA mai multe!
Inca nu am inceput azi sesiunea de debarasare. Adica aruncarea la cosh (de gunoi). Dar in juma de ora, dupa ce fac scarbosenia aia de suc de grau, iar ma apuc. E tare interesant procesul. Parca ma eliberez sufleteste.
Simonette, rezista! Pune dop! 

sovi
26+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Clabuc spune:
Buna dimineata Randunici!
Eeee ... ce ziceti? Nu sunt cuminte, direct la apel, v-am spus ca nu mai scapati de-acum asa usor de mine.
Roxana, felicitari pentru bebita scump si somnoros.
Ce putin mai e pana il vei tine in bratele tale! Mi-au dat lacrimile citind descrierea facuta de tine. M-am uitat aseara la DVD-ul de la ultima echo (2D, dar tot se vede ceva) si am observat-o la un moment dat cum a deschis gurita si inghitea lichid amniotic; are gurita ca o capsunica si nasucul mic-mic; o sa mai pun si azi DVD-ul ca nu ma satur sa ma uit la ea.
Naty, ai aruncat bila neagra pentru mine, nu? vezi? sunt cumintica! 
Crdeti ca e mare diferenta intre pompa de san electrica de la Avent (Philips) si cea de la Chicco? Ca diferenta de pret e semnificativa.
Laly
31+
Maria Clarinda
AMR 8 SAPTAMANI!!!
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Maia37 spune:
Mai am 6 pag si v-am ajuns din uma
Delphin-tare mult mi-a placut filmuletzul!
Pidana-eu am luat pieptarase si am si body.Pieptarasele sunt pt. prima luna.
Hagi yanis-bun venit alaturi de noi!
Am primit si eu fetelor vizita coanei depresii zilele astea...mi-a trecut.
Cory-bine i-ai facut inspectoarei1Ar fi cazul sa te linistesti cu srviciul.Parca la sfarsitul lunii?
VioletaH-ce dulce ai fost cu libidoul
!Bravo la tzitzili tale!Si ale mele produc
Eu pana acum 2 sapt.nu am luat no-spa dar mi s-a intamplat sa am mai multe contractii si m-am cam sperit.Am luat si eu.
Cory-si eu am admirat puisorul lui Docdecap la mamici de C-ta.E un scump si-ti vine sa-l rontai
Clau-ai scapat de infectia urinara!
Eu am avut la fetita cantar si m-am stresat destul!Nu mai iau acum la bb2.
simo-eu am pt. bb2 nasa pe prietena mea cea mai buna caci pe parcursul anilor nasii de cununie si botez ai Andreei m-au dezamagit.Prietena mea il va boteza cu drag si va fi alaturi si de Andra cum a fost si pana acum.Eu le-am spus nasilor ca sa stie ca asta e hotararea noastra.
Sovi-eu in toamna am triat din casete si cd-uri.
Mimonix-felicitari pentru cele 35 de sapt. si Doamne ajuta la mai mult!Lasa trecutul in urma...Mie mi-au placut amintirile tale din 93 ca-n acelasi an in sept. am nascut-o pe Andreea.Suntem norocoase ca avem fete mari.A mea isi face planuri ca peste o luna va merge cu tati al ei la cump. IKEA.Ai putea sa-i trimiti pe amandoi la cumparaturi pt. bb2 .
HAI ROXANA!HAI SIMONETTE!
Am cumparat si eu lucrusoare pt.bb2,le-am spalat si le-am calcat.Doamne de cand n-am mai calcat rufe asa mici!Ii spuneam Andreei ca mai reusesc eu sa fac om mare din bb2 vazand lucrusoarele alea mici si pufnindu-ma plansul,la care ea mi-a raspuns ca "lasa mami ca si eu am fost asa si-ai facut din mine om!"M-a topit toata si m-a trezit imediat la realitate ca nu o sa fiu singura, ca o am pe ea,fiica mea si sotul meu in concedii.
Elara-felicitari pentru bbelina grasunica si sa va simtiti bine in noul mobilier!
mstela-sa-ti fie de bine plimbarea si noul look!
underqueen- eu am demult dureri articulare si am intrebat-o pe dr. mea si m-a linistit atunci.Asa patesc si eu ma dor cumplit noaptea nu le pot strange si ma trezesc cu ele amortite.Asta este bine ca stim si vorbim intre noi.Pana acum n-a mai zis nici o fata despre astfel de dureri si de aceea am tacut .
ioana-si eu am dureri de burta seara inainte de culcare si cred ca-i si din cauza pozitiei copilului.Pe dreapta ma simt mai bine si nu ma mai loveste,se linisteste.Pun si o pernuta mica intre burtik si pat.
Naty-prietenii vor veni mai rar pe la voi dupa ce va trece ceva timp de la nastere.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
33+ cu
Vlad Andrei
Roxana Claudia spune:
Clabuc- eu recomand calduros pompa de la Avent. pe aia am avut-o si la Cata o am si acum..si a fost super buna. De Chicco doar din auzite..ca aia tip seringa ar fi groaznica
, te chinui mult si nu scoti mare lucru cu ea..
Navighez de o ora pe net tot cautand pretuirle cele mai bune pt un cort pe Cata, niste suzete..tot pt el si o crema de la Chicco pt mine. Mari diferente de preturi nu-s da' uite asa imi satisfac si eu placerea de a precupeti..daca la fata locului nu ma pot deplasa. Si iote asa cotrobai din site in site si ma rezgandesc rapid ca una e mai scumpa cu 5 mii ca aialalta e cu 2000 mii ...si imi trece timpul in loc sa gatesc![]()
Roxana
36 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
PIDANA spune:
http://www.kidz.ro/articol/Sarcina/1569/Antibioticele-in-timpul-sarcinii.html
Dana
26+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
Clabuc spune:
Roxana, eu ziceam de pompa electrica de la Chicco, nu la cea tip seringa; diferenta ar fi cam de 2 mil intre cea de la Chicco si cea de la Avent. Ma uitam si eu acum pe net dupa cadite, dar tot din magazin o sa iau ca vreau s-o vad mai intai; stii cumva vreun magazin unde pot gasi cadita si masa de infasat, dar nu super scumpe cum sunt la Mothercare?
Laly
31+
Maria Clarinda
AMR 8 SAPTAMANI!!!
zozela spune:
Plimbare placuta Oana!
Nicol felicitari pentru masinuta!Mi se pare super dragutza!
Drive test placut!
La multi ani sanatosi mamei tale-Ariel!!
Elara sa stapaniti sanatosi noile piese de mobilier!!
Cred ca trebuie sa-i pui piciorul in prag randunoiului..ca nu se mai poate!!![]()
Rox!Nu te stresa ca eu nu cred ca are nicio treaba pastiluta cu bebelul!E agitat ca asa trebe'!!..Doar e randunica,nu?!![]()
Simo numai chinui cupilu' cu aspiratorul ala..Pune-l pe tati sa faca operatiunea asta!!
Si..treci in pat si pune dop-vorba cuiva!
Sovi ma terminasi!!

Delphin nu vorbesti singura,te asigur!Mai am si eu senzatia asta cateodata,dar stiu ca nu-i cu rea intentie..
..Da mai!!Asa mi se pare si mie-ca o sa crape si-o sa iasa ceva pe-acolo!!
Ce mamici zapauce!!![]()
Elara ia exemplu de la Roxana!Zice bine ce zice!
Musia!Pofta buna!
Laly,Dana!
Maia!M-a emotionat conversatia cu fiica ta!Mare dreptate are!
Ela..
in 31+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Clabuc spune:
Zoze, un [pip] mare de la mine!
Laly
31+
Maria Clarinda
AMR 8 SAPTAMANI!!!
Roxana Claudia spune:
Laly - din nefericire oferta nu e prea generoasa in marile hypermarket-uri. Tot pe net e baza. Si cum eu cam stiam marcile bune am comandat-o pe asta http://reclama /detalii.php?cod=CA116 , de care am fost f multumita. Sus se decoperteaza salteluta de infasat (ei iti ofera mai multe variante coloristice, de design) si il bagi in cadita care e f confortabila iar plasticul e de calitate. Jos are 2 stative care mi-au fost utile pt ca tineam acolo scutecele, cremele, prosoapele, medicamentele si totul era la indemana cand schimbam bebele fara sa ma cocosez asa cum faci daca il schimbi in pat
O voi folosi acum si la Robert. Eu am luat-o la pretul ala neredus..acum costa 180 lei...dar na..timpul trece, au aparut si alte modele si normal ca cele de acum 2 ani s-au ieftinit. Insa eu pe asta ti-o recomand ca pe asta o am...Daca vrei iti arat si poze cu ea...ti-am trimis un pm cu id-ul meu de mess acum ceva vreme..
Roxana
36 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
Roxana Claudia spune:
Laly - se considera reclama site-ul asa ca vezi ca ti l-am trimis pe pm...Oricum e vorba de siteul bebelusultau iar modelul mesei de infasat este Cam Bagno...pt cine vrea sa mai traga cu ochiul ![]()
Roxana
36 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!