Sezatoarea canadiana (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia-nu am facut decat masaj,acum fac si fizioterapie,sper sa ajute-saru'mina,ce mai fac minunile tale?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Buna

stie cineva unde se poate face in Montreal gimnastica acvatica pentru femei insarcinate?caut si eu niste activitati fizice pentru gravide ca sunt amortita rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

In mai multe locuri. Depinde de arondisment. Spune in care arondisment sau cartier te intereseaza. Stiu ca si la complexul univ Montreal se face. Logic, nu e gratuit....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Vroiam sa va arat un dansator smecher. Mort dupa Veronica.
www.dropshots.com/mikiion#date/2008-01-25/07:34:32" target="_blank">Marc dansatorul

El incepe sa se adapteze la noua gradi. Incep sa vad si eu diferentele intre cele 2 tipuri de gradinita, in mediu familial si de tip clasic. La cea in mediu familial, mai ales daca sunt copii mai mari el parea ereu neadaptat si dificil. Aici toti copii plang, fac prostii sunt toti de aceeasi varsta....Chiar a dormit in prima zi. In a doua zi nu a dormit decat 30 minute dar a mancat.....

Nu-mi place ca dupa un program 8.30 pana la 3 e asa de obosit ca nu ma prea pot intelege cu el. La 19 e deja in drum spre culcare. Asa sunt si alti copii? De varsta lui Marc vorbesc, 19 luni.

Si aveti idee ce e aia: jocul de-a parasuta? Ca mi s-a spus ca i-a placut activitatea dar eu nu stiu ce e aia....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

stau in cote saint luc..sunt aici de 6 luni, nu cunosc prea bine orasul,poate-mi spui exact unde este
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simonna, multumesc de complimente ... Poate schimbati si voi intr-un weekend si veniti duminica la ski...Antonia ia lectii cu un monitor, deci noi sintem mai putin flexibili. Saru'mina de informatii, dar am reusit sa o convingem sa nu-si mai roada unghiile...La inceput am corupt-o cu mici cadouri, pe urma s-a obisnuit si deocamdata vine cu ele intregi.

Mikiion, este tare dulce Marc, iti vine sa-l maninci. Jocul de-a parasuta: este o parasuta maricica facuta din material de diverse culori, care se intinde pe podea si copiii se prind de margini. Pe urma incep sa o vinture si un copil intra dedesupt si se ascunde si altul trebuie sa-l prinda. Cel putin asta am inteles eu, de pe margine.

Nelia, ce fac copilasii? Parca vineri mergeti cu totii la curs, nu ???

Maru, nu este nimic daca ai plins. N-ai vazut ca Hillary Clinton a cistigat alegerile in nu stiu ce stat american, dupa ce i-au dat lacrimile in timpul unui discurs? Tinem pumnii in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nu sunteti serioase deloc , scrieti pe rupte in timpul saptaminii si acum cind ajung si eu la computer dispareti care pe unde, parca ma vad vorbind pe aici singura pina luni :-)
Oana, va invidiez, zau, pe voi care stati pe afara si va si place pe deasupra; tre' cumva sa ies si eu din sedentarismul in care zac ...

Mihaela, e total pustiul tau dansatorul!

Dana, ce ma distreaza copii tai, frumoasa perioada adolescenta....

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi abia acum ne-am intors de pe drumuri. Dupa ce maninc ceva si citesc ce ati mai scris, ma intorc sa va povestesc cum a fost la noi aseara (am avut toti 5 curs!) si astazi (cind am avut doar trei dintre noi!). Groaznic!!! Ei si de plins, dar daca vrei poti sa si rizi... pentru ca la noi ca la nimenea.

Simonna, la noi, din pacate, nu se poate vorbi de foarte bine, dar parca e putin mai bine. Poti totusi pleca linistita la schi, ca macar febra a incetat. Tudora a avut trei zile 40 si scadea cu mare greutate in vreo doua ore si ceva la un 38.5. Se poate sa fi fost gripa la noi, desi eu le-am tot cautat de ganglioni umflati, ca asa e la gripa si nu am gasit nimic. Toata gradinita e bolnava, din fiecare grupa cel putin jumatate sint acasa, dintre educatoare la fel... pina si directoarea e acasa. Astazi am vrut sa ma duc la medic, pe cuvint! Dar am stat jumatate de ora afara, pe hol, era arhiplin si pentru ca pediatra nu e decit luni, erau adulti si tuseaaauuu... Asa ca, vazind ca mai am inca vreo doua ore de asteptat, am plecat. Am zis ca daca e ceva grav ma duc la urgente. Le-am tratat-o si eu cum am putut: bai calde, frectii, sare pe piept, supozitoare cu Paracetamol, sirop de patlagina si muguri de brad si miraculosul sirop de ceapa. Si tot nu sint bine! In afara de febra care a incetat, daca ati vedea-o cum arata Tudora! E racita rau! Agata e binisor, dar si ea mai tuseste un pic. Tudora tuseste mai rau ca cea mare, dar nu chiar de speriat, e mai mult uscata decit cu secretii, nici nasul nu le mai curge chiar atit de rau. Luni ii duc pe toti trei la pediatra. Lisandru e bine, mai tuseste din cind in cind, nasucul nu-l mai are atit de infundat, respira binisor si fara spray cu apa de ocean pe care l-am folosit la greu la toti trei. Asa, daca iau la bani marunti ultima saptamina, nu pot sa spun ca au fost chiar foarte bolnave, in sensul ca alte dati au tusit si mai rau, a tinut si mai mult, Tudora avea si otita pe deasupra... Problema mare a fost febra f mare, in rest pare o raceala, o viroza la fel ca toate celelalte. Dar cred ca eu sint mult mai stresata ca in alte dati, pentru ca il am pe bebe mic, ca orice noapte nedormita (si au fost doua) ma doboara cel putin pentru o zi...

Lisandru e lipit de mine, daca il las un pic jos plinge de ti se rupe sufletul... iar fetele sint si ele scai, de cind cu boala asta au devenit extrem de sensibile si tot timpul vor ceva de la viata mea. Si acum cer desene, Lisandru face cum l-ati vazut in filmulet, nu plinge, dar cerseste... dar eu ma fac ca nu aud, macar 10 minute de pauza sa am.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Acum e randul meu sa plang pe langa Marc..azi cand l-am filmat era relativ bine, apoi a tot crescut febra. Acum are 37 cu 8 luata in ureche. Nu stiu cat e cea reala ca eu nu i-am luat niciodata altfel, adica in fundulet, si mi-e frica sa i-o iau. DE FAPT EL NU A AVUT FEBRA ASA MARE NICIODATA!!!!!! De aia nu stiu sa-i iau temperatura..temp lui normala in ureche e 36 cu 2, deci acum arde si-l simt moale si bleg. Si nelia spuneai ceva de ganglioni umflati..pai la ultima otita ii avea imensi ganglionii ca de aia ne-am speriat si am ajuns pe 26 dec la medic. Si nu avea gripa ci otita!!!! Si nici nu avea febra....
Si ciudat nu scade cu tylenol de loc. Si tuseste tare...Seamana cu ce are Tudora, nu? Si nu s-au intalnit........

stefany_p unde stai tu parca nu mai e inclus in Montreal. Nu garantez asta, pt. ca nici nu am calcat pe acolo inca, dar e zona in care vizez sa ma mut, eventual....
Deci, cum afli. Daca esti in Montreal, intrii in arondismentul tau, pe site-ul ville de montreal, apoi alegi arondismentul tau ( de ex. CDN si NDG) sau cele apropiate si cauti repertoiere de activites pt. iarna astaca aici. E de obicei un fisier pdf in stanga paginii. Acelasi document il primesti( cel putin eu in Anjou ) si prin posta la inceputul sezonului. Si il rasfoesti , pana nimeresti . De obicei ce te intereseaza e la inceput.
Iti da costul, locul.....
Cred ca mai sunt la YMCA, dar asta nu prea le stiu.
iar la Universitatea Montreal, se cheama centrul CEPSUM. Cauta pe net cu cuvantul asta si sigur ajungi. Cred ca la Ude montreal ar fi mai de calitate.

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tudora are din nou febra, 38.5! Si era bine cind am culcat-o, nici nu mai tusea parca asa tare... Nu inteleg, spune ca nu o doare urechea si de obicei imi spune ca o doare cind facea otita. Miine mergem la doctor, adica ma duc eu cu ea si Octav sta afara cu Agata si cu Lisandru. Astazi de asta nu am intrat, ca eram singura cu toti trei si m-am gindit la bebe. Voi merge si luni la pediatra, dar se pare ca nu mai pot astepta pina atunci. Offf!

Mikiion, sanatate multa lui Marc. Se poate sa fie o epidemie, ca prea multi sint bolnavi.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput