Sezatoarea canadiana (80)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Mia, si pe mine ma intereseaza subiectul cu cadoul ptr sora-mea din Ro.
Eu in ultima instanta o sa apelez la site-uri romanesti de cadouri:
www.romcadou.com, cadoul tau.ro sau la florarii online.
Sa imi zici ce solutie alegi in final.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Donia spune:
M-am uitat pe un site de cadouri si am ametit ce preturi! Incredibil! 178 lei noi pentru un rucsac de scoala cu carioci, 2 creioane si acuarele, plus ceva dulciuri!!! Adica vreo 80-90 dolari...
cge, am tot vrut sa-ti spun ce mult mi-a placut ce ai povestit de copiii tai in capitolul trecut!
lorelaim, te si vedeam vanand linistea Eu am ajuns sa spun ca sunetul verii e baraitul masinilor de tuns iarba... dar ce liniste binecuvantata e cand se opresc!
mQQm, n-ai prea dormit azi noapte, nu? Si ti-ai zis sa ma bantui putin, nu? Te-am visat, dar nu mai stiu ce faceam... ceva bun, normal!
Ce buna a fost intalnirea de la insule, macar acum va visez cu chip
maru, ma gandesc la tine! Iesi din butoi, te rog!
Denisa, tot te chinuie spatele? Parca ai facut ceva tratament, nu?
Simona, raportez doua bucati de copii sanatosi! Sa va priasca schiul si sa veniti acasa cu toate alea intregi!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
try spune:
quote:Hai ca poate-asa le mai scapam pe Clau si pe maru de ceva morcovi. Fac si eu pt puradeii mei.
Originally posted by Simonna
D) Supa de morcovi: N-am conopida, n-am cartofi, n-am fasole, ce sa mai, bate vintu'n frigider, da' ia uite ce multi morcovi am! Guys, azi mincam supa de morcovi!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by Donia
M-am uitat pe un site de cadouri si am ametit ce preturi! Incredibil! 178 lei noi pentru un rucsac de scoala cu carioci, 2 creioane si acuarele, plus ceva dulciuri!!! Adica vreo 80-90 dolari...
Asta-i din ciclul: Welcome to Romania!
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
Raportez ei eu doi baieti cuminti si sanatosi. Acu' adutzu (adica adrienutzu) imi doarme iar toata noapte si Doamne ce om sunt si eu.
Cand ma gandesc la de-astea, clar ca nu-l mai vreau pe-al treilea
Denisa, pupam pe odette ca-i copilas pretios. Ce-a zis Emma de atatea petreceri, cadouri si mai ales atentie?
Hai ca-mi place cand scrieti in ritmuri omenesti, nu-mi fac mustrari de contiinta ca las treaba nefacuta la servici.
maru spune:
quote:
Originally posted by tryquote:Hai ca poate-asa le mai scapam pe Clau si pe maru de ceva morcovi. Fac si eu pt puradeii mei.
D) Supa de morcovi: N-am conopida, n-am cartofi, n-am fasole, ce sa mai, bate vintu'n frigider, da' ia uite ce multi morcovi am! Guys, azi mincam supa de morcovi!
morcovi, cine mai doreste cine mai pofteste!
scrisesem un mesaj lung ca o zi de post in care va povesteam cum m-am facut de ras ieri, si anume:
dimineata m-am dus la finante sa scot dinste documente backup si cand m-am intors au sarit toti pe mine, crezand ca am fost la vreun interviu sau am fost la un al treilea interviu cu cei de la AC. M-a bufnit plansul rau de tot, n-am putut sa ma stapanesc, ei au ramas socati, ca ma stiu glumeata, cu zambetul pe buze, si nu m-au vazut niciodata down.
noi avem flex time si pot veni dimineata la orice ora vreau, plec la orice ora vreau, dar am fost in la aparat, in schimb ei au fost atat de entuziasti incat nu au cercetat sa vada!
m-am facut de cacao, am bocit, azi mi-am cerut scuze, dar ce folos, na ca am facut-o!
nici o veste, asa cum ati si ghicit, azi am dat nas in nas cu CEO-ul de acolo care e VP la noi, si l-am intrebat daca a auzit ceva, si a zis ca nu, sa am rabdare, ca ma anunta ei cand iau o hotarare!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by tryquote:Hai ca poate-asa le mai scapam pe Clau si pe maru de ceva morcovi. Fac si eu pt puradeii mei.
morcovi, cine mai doreste cine mai pofteste!
scrisesem un mesaj lung ca o zi de post in care va povesteam cum m-am facut de ras ieri, si anume:
dimineata m-am dus la finante sa scot dinste documente backup si cand m-am intors au sarit toti pe mine, crezand ca am fost la vreun interviu sau am fost la un al treilea interviu cu cei de la AC. M-a bufnit plansul rau de tot, n-am putut sa ma stapanesc, ei au ramas socati, ca ma stiu glumeata, cu zambetul pe buze, si nu m-au vazut niciodata down.
noi avem flex time si pot veni dimineata la orice ora vreau, plec la orice ora vreau, dar am fost in la aparat, in schimb ei au fost atat de entuziasti incat nu au cercetat sa vada!
m-am facut de cacao, am bocit, azi mi-am cerut scuze, dar ce folos, na ca am facut-o!
nici o veste, asa cum ati si ghicit, azi am dat nas in nas cu CEO-ul de acolo care e VP la noi, si l-am intrebat daca a auzit ceva, si a zis ca nu, sa am rabdare, ca ma anunta ei cand iau o hotarare!
Doamne'ajuta!
POZE
Maru, stii vorba aia : no news, good news".
Am tras un ochi pe blog-ul tau. Mi-a placut la nebunie, cind oi avea timp mai mult (oare cind?) ma reintorc si-l citesc de la inceput.
In rest pupici la toate fetele si un week-end placut la ski sau oriunde mergeti
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
cge spune:
Donia, Try, da' sunt f. mari preturile la cadouri, si in plus, sunt si produse pe care ei se pot duce sa si le cumpere direct din magazine la preturi mult mai mici.
Donia, m-am umflat ca o gogoasa, cand e vorba de copii.
Sa va zic cum am luat CSQ, pana nu m-a atins ofiterul de interviu la punctul sensibil cu copiii, ma poctineam, nu imi gaseam argumentele in franceza.
Cand mi-a zis : copiilor le e bine oriunde daca sunt cu parintii lor, am inceput sa turui in franceza(sotul zice ca el nici nu ma mai urmarea) si uite asa ne-am facut cu CSQ-uri.
A, si Missy care avea 1 an atunci, nu a fost trecuta non-francofona, e drept ca nici francofona.
Try, asta da bucurie sa fie amandoi baietii sanatosi.
A, si ptr doamnele cunoscatoare de franceza, spuneti-mi si mie ce este cu exactitate 'frimas'.
Victor m-a invatat aseara ca e burnita, le-am spus colegilor mei din Qc, si ei se jura ca nu au auzit de cuvantul asta pana acum.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
Multumesc mult Dana, ma bucur ca ti-a placut...
fetelor, sa aveti un we placut, cu copiii sanatosi si soti voiosi!
Doamne'ajuta!
POZE
Denisam spune:
Salutare,
Try-mersi de intrebare,normal ca Emma a fost f.rasfatzata si oricum de la o vreme tururie mult si in romana si engleza dar propozitii nu face-dcstie toateliterele si acum vrea sa ii scriucuvinte,dejastievreo 6,cunumerele doar pina la10 sinudasemne ca ar vrea mai mult,de ce nu facepropozitii-0astae,o las in pace oricum-a avut si controlul de 2ani are 94cm si 14,1kg,faza e ca de 6 luni nu a pus un gram,nu prea mi se pare ok-o sa incerc sa ii dau mai concentrat sau sa o fac sa pape si piine,f.f.rar ia cateva bucatzeleArata ca un copil de 3ani pt ca e f.inalta,dar de..
Legat de Odette o sa o pupam saptamina viitoare ca zicea ca trece pe la noi.
Pupici la toata lumea si weekend placut!
Maru-bafta multaa!Si nu te mai stresa ca va fi bine!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)