Sezatoarea canadiana (80)
Raspunsuri - Pagina 20
CriPOD spune:
Iata-ma si pe mine intr-o vizita scurta, nu de alta dar mi-a ajuns la urechi de-un party mare la sezatoare pe 17 feb...
La multi ani sotului Neliei!
La multi anu si fetitei de Denisam. Unde ai gasit atatia copii frumosi sa-i aduni la party?
Am vazut si poze, filmulete, frumosi toti, ce mai, jos colopul!
Cautatorilor de job le doresc multa bafta, c-am vazut ca sunteti mai multi! Maru, imi pare rau ca n-a fost, am vazut ca ai dorit grozav pozitia aia, dar regula este: daca n-ai luat un job, nu era pentru tine, deci nu aveai cum sa fi happy acolo. Las' ca vine altul! ktrinel, ma scuzi, dar pe mine m-a distrat pe undeva faptul: adica a fost fiica-ta disponibilizata? Asa, fara preaviz? La noi asa ceva li se intampla adultilor, de asta a fost ciudat... Bine ca ai gasit altceva!
Insanatosire grabnica bolnavilor, vai ca ma ingrozesc cand citesc cum se chinuie bietii copilasi!
Pt scriitoarele sezatoarei cate o si cate un , ma amuz copios, abia astept sa va citesc. La fel si cu unele sexercitii .
Podeanu si fie-mea a inceput ceva materie de o saptamana la gym despre sex. Haioasa faza cu Edi. Asa cu Denisa ta si biletelele, french-kiss, eu ma bucur atunci deocamdata ca a mea e indragostita doar de Eduard cel literar. Sper sa mai stea asa o vreme. Apare www.youtube.com/watch?v=nGwnAPkKdvI" target="_blank">filmul inspirat din cartea citita in curand, dar nu-i place actorul, asa ca zice ca va ramane cu cel din imaginatie. Chestie care imi convine grozav!
Simonna, ioi cat am urat eu Pokemonii aia acu' vreo 8 ani! Mai poti? Hugs to you! Donia, cu cat ramai mai mult in ignoranta pe tema asta, cu atat vei fi mai linistita!
Un scurt "update": la colectia din masina s-a adaugat de cateva zile un picior de masa. Caut semnificatie!
In rest eu sunt pana peste cap ocupata cu casa si bebelusul adolescent (ca tot zicem cand sunt mici... sa mai creasca, sa mai scap si eu, eu inca mai spun asta ).
A primit in sfarsit mama azi pasaportul cu viza, sper sa vina marti. Ca sa recapitulez: n-are 65, le-a zis ca sta 2 luni (cat si sta), a mai avut viza multipla, a mai fost de vreo 7-8 ori si a avut o singura prelungire din care a folosit 2 saptamani, asta acum 3 calatorii. I-au cerut vizite medicale pe motivul ca a cerut prelungire in 2003. Ca veni vorba...
Continuati, va rog!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
CriPOD spune:
Si mai vroiam sa cer impresii despre aspirator central, daca aveti experiente...
Ciau
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Denisam spune:
mQQm-mersi de aprecieri-nu te pot ajuta cu aspiratorul central-eu am un kenmoore normal de care sunt f.multumita- de la sears.Ma bucurt pt mama ta, bafta cu bebelusul adolescent.Cu ce te solicita asa de mult, credeam ca mai scapam si noi dc cresc
Simi,Roxana,Catalina-mai datzi un semn va rog.
Sanatate tuturor!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
try spune:
mqqm, noi avem casa de 27 de an ivechime si aspiratoru' central a fost bagat de cei dinaitne si e vax albian crema puca. Adica nu trage, daor mangaie mocheta. Nu stiu daca e din motive de proasta instalare (ca daca trage aer aiurea prin alte parti de conducte normal ca scade puterea) sau e pe motiv de aspirator central prea slab pt nevoile casei (adica daca nu cumva trebuia un aparat mai puternic). Cert e ca nu ma bate gandul sa-l schimb sau sa fac ceva i nsensul asta. e ok cu aspiratorul clasic.
Am doi amici care il folosesc din plin pe cel central, dar ei au case noi (pana in 7 ani vechime), aspiratorul central a fost instalat odata cu cosntructia casei.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II