Sezatoarea canadiana (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

quote:
Originally posted by nelia
Si eu sint f slaba la franceza, sint la genunchiul broastei, dar erau totusi sexercitii de a 4-a primara!

Neliaaaaaa, io declar cu mina pe inima ca ma sufoc de ris... citeam atenta si concentrata si de acord cu tine cum sta treaba cu franceza si auzi la ea.... sexercitii!!!! ba si-ntra patra primara:))))))))) Nu gasesc capul care ride, nu-l gaseeeesc!!! You made my day!!!

Ca nu-mi vad capul de treaba, da nu m-am putut abtine!!!

Intru miine si raspund, ca-s datoare,

Maru, cu atit mai mult "ce-i al tau e pus de-o parte". E plat ca nu stiu ce sa-ti spun mai mult... Dar sintem sanatosi si ne iubim, asa zicea bunica mea!
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Multumesc de urari Lorelai.

Am trecut de due date si inca astept contractiile alea vijelioase, care nu vor sa apara. Cred ca fata mea nu e gata sa iasa in lume.

Vroiam sa va povestesc despre experienta mea la Consulatul Roman din Toronto. Am fost sa iau niste formulare pentru un nou pasaport romanesc. Eu nu sunt decat de 4 ani in Canada si nu am avut nevoie de serviciile consulatului, asa ca poate m-a lovit un pic mai tare experienta aceasta.

Am fost dimineata. Gasesc repede o parcare. Gasesc si mai repede cladirea noua si biroul Consulatului. Imi iau bon si ma asez frumusel pe scaun. O baba ma studia intens din partea cealalta a camerei. Ma uit o data la ea... ma uit a doua oara... ce sa va spun fetelor... baba nu-si mai lua ochii de la mine. Nu am eu probleme de genul ca m-ar deochea... dar nu mai suportam felul in care ma studia de parca eram soarece de laborator. Asa ca m-am decis sa ma uit la ea pana cand isi ia ochii de la mine... He he .. te pui cu prostu'? Baba nu mai inceta... cand la ochi cand la burta, cand la mama (care era cu mine) cand la mine... Phii drace, imi zic in mintea mea, asta e nebuna rau de tot. O las intr-ale ei si ma cufund in citirea unui ziar de pe masa.

Nu trece mult timp si se striga un numar.
6. 6 nu era... La care domnul de la ghiseu constata "Iar au luat numere si su plecat cu ele"
In mintea mea ma tot gandesc: "Unde Domane iarta-ma au plecat cu ele? Aaaa... poate aveau oamenii treaba la double you C".

7 vine si urmatoarea strigare. Nici un raspuns.
8? intreba ghisheistul mai timid

"Care este cel mai mic numar?" se decide el victorios pe sub mustata-i impozanta.

11 sare baba mea nebuna. "Ei as... fii atent ca am scapat de supraveghere".

Rezolva baba problema...
Urmeaza numarul 12 compus din 4 cetateni. Toti patru erau in fata ghiseului.
Vorbesc cu mama despre ce mai avem de facut in ziua respectiva cand ne dam seama amandoua ca domnul de langa noi facea niste grafice pe o hartie, murmurand cu voce tare si frenetic calculele ce insoteau graficul. Si nu ne dezmeticim bine cand unul dintre cei patru de la ghiseu incepe sa tipe la ghiseistul cu mustatza "Dom'le, tot comunistii sunt la putere. Da' nu am nevoie dom'le de cetatenia romana. Pai de ce trebuie sa platesc iara?".
Sotia individului "Sssttt, lasa acuma"
El: "De ce sa las draga. Suntem intr-o tara democrata, pot sa spun ce vreau".

Ei ... intr-un final striga si numarul meu. Mi se dau formularele si ma interesez ce trebuie sa fac pentru copilul ce se va naste, ca sa aiba si el parte de cetatenia romana. Mi se spune ca dureaza 4 luni sa il inregistrez in Romania si alte 4 luni ca sa fie trecut pe pasaport.

Ieri am primit pasaportul canadian. Nu trecusera decat 2 saptamani de la depunerea actelor, fara sa asist la show-uri si fara complicatii.

Nu vreau sa ridic in slavi Canada... dar ma intreb sincer... "Oare de ce nu sunt formularele alea pe web-site-ul Consulatului?"

Va doresc numai bine...

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Nu stiu cum e la Toronto, dar eu am avut o experienta diferita la Montreal. Chiar intrebasem la un moment dat aici pe forum daca a cerut cineva cetatenia romana pentru copil. Cum nu era nimeni in situatia asta, am cautat mail-ul consulatului, le-am scris si a doua zi am primit raspuns, atasat era formularul de cerere si la vreo ora m-a sunat si de la Consulat sa ma intrebe daca mai am nelamuriri. Am luat copilul intr-o zi, actele ce mi-au cerut, am gasit si parcare, n-am asteptat prea mult, am dat actele si am vrut sa plec, persoana de la ghiseu mi-a spus insa sa astept. In 10 minute s-a intors cu certificatul de nastere romanesc !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Carmen si Nelia-v-am vazut comorile,dulci foc.
Cge-CGI cumva?
Maru-George Michael sau Tina Turner- 2mari regrete ale mele

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

nope, Sir Elthon John!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

declar solemn si cu mana pe tricolor ca am nevoie urgenta de ceva sexercitii de clasa a 4-a, chiar si in franceza, ca mi s-a ruginit franceza de cand parlesc engleza!
asa ca indiferent la timpul la care sunt, draga Nelia, te rog, ba nu, te implor, te rog trimite-mi si mie cateva!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

quote:
Originally posted by maru

quote:
Originally posted by Denisam

Carmen si Nelia-v-am vazut comorile,dulci foc.
Cge-CGI cumva?
Maru-George Michael sau Tina Turner- 2mari regrete ale mele

nope, Sir Elthon John!

Doamne'ajuta!

POZE

Super-in ce data,poate vin si eu:))Sau in toronto are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Magdone, fetita mea a fost la lectii de patinaj o serie, iar in seria a doua a renuntat, plangea de cate ori o duceam acolo. Asa ca am renuntat, nu mai avea nici un sens. Doi ani a durat pana a avut din nou dorinta sa intre pe gheata, poate am avut si norocul ca i-au dus cu scoala si i-a placut.

Eu azi am primit un telefon surprinzator de la o doamna draguta de la consulat, care m-a anuntat ca a ajuns pasaportul fetitei... sincer, nu speram, imi faceam calcule sa sun eu pe la jumatatea lui februarie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mai ca tare mai aveti spor! Am citit dimineata, m-am dus pana la Laura (ca eu ascult de parpalak:)) si cand vin zeci de pagini....
Ca s anu mai zic ca trebuie sa ma intorc la magazin fara baiatul din dotare sa aprofundez problema...
Magdone, si noi tot asa cu lectiile de patinaj. La lectii il duceam vesel, cum mergea pe gheata incepea sa planga (ca un adevarat barbat;)) sau cand nu plangea rodea scaunul ala de trebuia sa se sprijine pe el
Ce am facut? Fara sa il mai inscriu la lectii mergem noi cu el in wk, si incercam sa facem totul cat mai distractiv. Si merge mai bine, desi daca l-as baga la lectii tot nu cred ca ar avea succes. Parerea mea e ca este mai greu nitel patinajul si in plus o tranta e de ajuns ca sa vezi cat e de tare gheata:)
Nu zic ca si cu noi, cand il las singur daca D-ne fereste ia vreo tranta tre sa fug din calea lui ca sare la bataie de nervi ca mi-a zis el ca o sa cada!
Da eu insist pe partea cu fun-ul si gata.
Pe cand alta e povestea de la lectiile de inot.
Puteti incerca si asa, la voi probabil ca tati ar trebui:))
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara lui Matgravidut.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bine, bai, deci rideti de mine? Lasa ca va prind eu la cotitura. Nici nu corectez, asa las, sa vada tot forumistul ce se face in Quebec in clasa a IV-a primara!

Noi acum am venit de pe-afara, m-am dus pe jos si am venit pe jos de la scoala. A fost tare placut, ca nu e frig, carutul merge bine, bebe a dormit in wrap si Tudora in carut, am invelit-o cu o patura de lina si a dormit doua ore si jumatate. Agata s-a jucat in curtea scolii pina a plecat si ultimul copil si acum e tare imbujorata, si Tudora si bebe sint la fel. Asa imi plac mie copiii, nu palizi si muciosi!

Ma duc la lectii, avem o ora la dispozitie, am negociat cu Agata, cu o pauza de 10 minute intre cele de la scoala si cele suplimentare, ca apoi vine tati si o ia la lectia de patinaj, iar cind se intoarce direct la masa, baie si in pat. Dar inainte de a mai face niste sexercitii, de clasa I de data asta, intru sa sa vad pozele lui Carmen, ca tot nu apuc sa intru. Si asa, astazi am citit mai pe diagonala asa, ca am o gramada de facut, si in casa si pentru scoala si nici Tudora nu a fost la gradinita. Vedeti ca bebe e ultima persoana care imi ocupa timpul, ca acest pitic, daca sta lipit de mine, in brate, nu zice nici pis! Dar le-am facut cam cum scria in mesajul lui Parpalak, si eu mai am 9 luni pina fac 40!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Nelia, ti-am trimis PM

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Diana, primit si trimis!
Carmen77, da' ce s-a schimbat Marc!!! E atit de frumusel si mie mi se pare falcos, s-a rotunji la fata. Numai parul i-a ramas tot ciufulit! Si are dreptate Try, are o privire si o atitudine de om care stie ce spune si ce face! Chiar si cind doarme! Cred ca atunci cind zimbeste e si mai dragalas, te topeste! Doi frumosi aveti, sa va traiasca si sa va bucurati la maxim de ei!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput