Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
fran spune:
Salutare !
Plec sa citesc din urma, am avut o saptamana de vis si nu am mai intrat pe forum. Io sunt aia cu demisia, daca nu mai stiti despre ce povestesc aiciDeci am obtinut semnatura sefei directe ("bravo, mama, du-te ca intr-o luna plec si eu"
), apoi am avut o intrevedere luuunga cu directorul -ala de mi-a tot zis sa stau sa-mi faca oferta- intr-un final ne-am despartzit prieteni, ca ma intelege, bla, bla, succese, bla, bla...mi-a semnat si directorul lui-un austriac-asta nu a avut curiozitatea sa ma vada...si dupa asta tembelii au sunat si facut un scandal MONSTRU la noul angajator-ca le fura oamenii, ca nu mai accepta asa ceva, ca nu mai semneaza nici un contract cu ei...Partea frumoasa e ca au sunat direct la sefa pe Europa a astora, aia habar nu avea despre ce e vorba, au luat-o ca din oala
. Deci a doua zi dupa ce au semnat pe demisie- cu "acordul ambelor parti". Adica, puteau foarte frumos sa nu semneze (in cazul asta poti sa-i dai demisia "unilateral", stai perioada de preaviz si platesti ce iti mai imputa ei) si sa sune sa vorbeasca cu astia ca ei nu sunt de acord. Asa ca am petrecut cateva zile super- demisia semnata dar nu prea mai credeam ca ma mai primesc astia la care merg...cel putin nu pentru Bucuresti, ma gandeam ca poate ma trimit cateva luni sa lucrez in alta locatie-sa ma scoata din okii tembelilor-in fine, am facut tot felul de scenarii, dar se pare ca totul e ok pana la urma. Acu' astept exit interviul si de vineri merg la noul serviciu.
Citesc din urma si revin
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Of, Fran, cate emotii pe capul tau. Bine ca s-a terminat!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
'Neata si de la noi!
Nelia, sa iti traiasca Octav MULTI ANI , sanatosi si fericiti, alaturi de voi.
Tdi, sanatate multa socrului tau, si operatie reusita !
Danelutza, s-ar putea sa aiba Tdi dreptate, nu poti sa o duci pe Isa sa o vada un medic ortoped ? Pot sa iti confirm ca Emi a avut mana scoasa din articulatie de doua ori, o data de mine, o data de soacra-mea, si se pune la loc imediat. Acum m-a invatat pedi miscarea - dar sper sa nu mai am nevoie !
Gabitza, sa te tii acum, n-o sa mai ai liniste in casa cu vorbaretul ! Daca aveti cablu TV digital (eu am UPC) este un canal - Baby TV (124) - unde sunt cateva programe speciale cu culori...
Olguta M, tot DTP am facut si noi pentru 2 ani jumate.
Cat priveste culorile preferate, am impresia ca si Carinei ii plac rozul si rosul. Nici mie rozul nu imi placea deloc, dar acum eu sunt cea care ii cumpara hainute roz (rosul in continuare NU imi place) - pentru ca vad ca ii vine bine culoarea. Ce ma deranjeaza pe mine sunt hainutele pentru copii facute din materiale cu culori terne .
Aurasa, ce misto pulovere stii sa faci !
Andutzy Noi am facut DTP-ul in picior, ne-a ramas galma dar nu i-am pus nicio compresa. Se resoarbe galma (multam, Danelutza, pentru incurajare ), si nici Carina nu pare sa aiba vreun disconfort.
Oana C, sunt perfect de acord cu tine referitor la administrarea de cough suppresant, inclusiv la adulti.
Dana, Corail, Florentina si Olga T, ma bucur ca ati mai scris.
Acum Carina e binisor, dar au racit toti adultii care au fost in contact cu ea . Sotzul si taica-miu chiar au facut febra doua zile, si au zacut in pat...
Danelutza spune:
ChrisDun sanatate multa Carinei, ufff, toti copilasii sint sau au fost bolnaviori iarna asta.
Teddy, ChrisDun multumesc pentru sfaturi , cind s-a trezit dimineata, am vrut s-o iau in brate, mi-a zis "nu vlea bate Itabella", deci nu o mai durea piciorul. Bucuria mea, ca deja eram pregatita s-o duc la urgente, a mai zis c-o doare un picut genunchiul si mi-am adus aminte ca a cazut simbata seara pe trotuar si probabil s-a lovit rau, ca ea nu-i prea plingacioasa cind cade.
Gabitza cind iti dau rezultatul la amnio, saptamina asta ?
Olga T sanatate multa.
Fran totul e bine cind se termina cu bine, ai tras multe, dar la sfirsit s-a terminat.
Acum sa va povestesc iar de motata. Asta noapte iar mi-a facut febra, cred ca a luat din parc alt virus, e a treia oara luna asta ca-mi face febra . I-am bagat pe la 2.30 un supozitor, dar dupa aia m-a trezit din ora in ora, iar la 4.30 eram toti treji, ca a vrut sa doarma cu mami, dar se foia ca nu-i obisnuita, asa ca pe la 5.30 am dus-o la ea in patut, unde a dormit bine pina la ora 9.
![](majoreta.gif)
gabitzam spune:
Danelutza, nu stiu cand o veni rezultatul de la amnio, de la cabinet au zis ca ma suna cand il au. Joi am programare la eco 3D.
gabitzam spune:
Tot citind pe forum apropo de miscarile lui bebe, cand am citit o postare mi s-a declansat ceva in minte si mi-am amintit ca la ecografie mie mi-a scris ca am placenta anterioara. Si asta inseamna ca placenta este ca un amortizor pentru miscarile lui bebe si de aceea il simt eu asa de tarziu si de slab.
Nu mai am rabdare sa ajung acasa sa ma mai uit o data pe hartii sa-mi confirm ca e asa si nu-mi amintesc aiurea. Macar asa stiu de ce nu prea il simt pe bebe.
andutzy spune:
Gabi, asa este cu placenta anterioara. Nu-ti face griji.
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
vesti bune, socrul meu a scapat cu bine din operatie! a durat 3 ore si i-au inlocuit complet articulatia genunchiului drept cu o proteza de titan, anul trecut a facut asta la stangul deci Alyssa are bunic bionic! primele 2-3 zile sunt cumplite, cu dureri si tot tacamul, mai ales ca el are 80 de ani...ma gandesc ce curaj a avut!
Fran, bine ca ai reusit sa scapi de aia si circul lor de servici! Ce mai face Iepu? Tatal tau cum e simte?
Danelutza, ma bucur ca e mai bine Isa! Virusi am avut si noi unu dupa altul, trece si asta!
Chris, sanatate familionului! Si Alyssei ii place rozul si rosul!
Nelia, voi cum mai sunteti? Am citit "aventuri la cursuri"...rasul-plansul!
Androix, citii la subiectul cu pestii congelati...brrrr! Gata examenele?
Andutzy, parerea mea e ca de la o varsta copiii au nevoie de gradinita, daca aveti posibilitatea sa-l dati pe Dragos macar la program scurt tot e mai bine decat acasa, bona ar putea sa-l ia si sa stea cu el in restul zilei sau cand e bolnavior...nu stiu.
Aurasa, imi place tare mult cand povestesti de Catalin, mi se pare un copil tare bun si dragalas!
Gabitza, asteptam cu sufletul la gura rezultatul...in fiecare zi ma gandesc la voi...o sa fie bine!
andutzy spune:
Sunt f suparata! cel mare a racit exact dupa vaccin, stranuta intr-una si ii curge nasul. De obicei il urmeaza si cel mic si de data asta nu stiu ce ne facem ca asa cum v-am zis, sunt tocmai vaccinati. imi vine sa plang!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Andutzy, nu te ingrijora ca au racit dupa vaccin, nu este nici o problema din punctul asta de vedere...singura problema e raceala in sine, cu nasuri infundate si tot tacamul, nu vor avea complicatii sau mai stiu io, sa fie ineficient raspunsul imunitar al vaccinului. Sanatate si sa scapati repede!