Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
La multi ani, sot de Nelia !
La noi toate merge totul ca pe roate , Isabella iar a ajuns la performanta de 38,7 febra si o mai doare si un piciorut, nu-l poate pune in pamint, merge schioapa si plinge c-o doare piciorul
Sper sa revin si cu vesti mai bune, sper, sper.
Sanatate la bolnaviori.
omustata spune:
.Daniela-sanatate multa Isei!! Saracuta! Dar de la ce o doare piciorul? A cazut?
Flori-imi pare rau ca ati trecut si voi prin episodul asta de gripa. Dar imi pare bine ca ai mai dat un semn.
nelia-La multi ani sotului tau! Vad ca este nascut in aceeasi zi cu Ceausescu .
Cum mai sunt copiii azi? Maya inca tuseste destul de rau, dar macar nu mai are febra si nu-i mai curge nasul. Chestia cu tusea cred ca va mai dura. Dar ti-am zis, eu i-am dat antibiotic pana la urma. Acum suntem si eu si Mircea bolnavi, dar fiecare a luat numai anumite simptoame din raceala Mayei.
Eli-mi-e dor de tine!!
Tdi-de ce nu mai dai nici un semn? Te-ai suparat?
O zi buna tuturor!
Olga si Maya (28.05.2005)
Tdi spune:
Ciao fetele!
si noi pe aici, m-am suparat cum zice Olgutza dar nu pe voi, doamne fereste! m-am suparat pe viata si pe mine in primul rand ca am ajuns la capatul puterilor... si ma opresc aici ca nu-i joi.
Sanatate multa la toti bolnaviorii!
La multi ani sotz de Nelia!
Sa ne tineti pumnii stransi, va rugam, maine socrul meu face o operatie ff.grea!
Danelutza spune:
Olga M multumesc, sanatate multa Mayei. Nu stiu ce are la piciorut, ba imi arata genunchiul, ba calciiul, cert e ca nu poate deloc sa-l puna in pamint, iar toata dupa amiaza a trebuit s-o car cind pe scaun, cind pe pat. Am mai incercat in seara asta s-o asez in picioare, plinge foarte tare ca o doare, chiar si atunci cind se intoarce in pat spune ca o doare. I-am facut o frectie cu otet, macar sa nu mai faca febra, sper sa-si faca efectul. Cred ca majoritatea dintre noi am avut probleme cu copiii, urita iarna si prea multi virusi.
Oana C si aici bintuie virusii, uriti de tot cu febra, cu dureri de stomac, si nu iarta pe nimeni indiferent de virsta. Spuneai ca nu i-ai facut vaccinul antigripal Evei, aici a mai facut lumea, dar cica vaccinul nu era pentru virusul asta, asa ca-i cam frectie la un picior de lemn.
Teddy cind ma mai linistesc vorbim si-ti spun tot ce doresti, numai sa am raspuns la intrebarile tale. Sanatate socrului.
andutzy spune:
Buna seara! raportam si noi una bucata copil mic cuminte si una bucata copil mare SUUUUUUPER MARAIT si cam mucios. Sper sa fie toate numai reactii la vaccinul de ieri(cel de 2 ani si jumatate). NOua ni l-a facut in mana, ca el are mainile durdulii si a zis ca ar face figuri cu mersul daca i-l face in picior. Acum insa i s-a inrosit bratul (nu f tare) de la vaccin spre cot si face figuri de fiecare data cand il imbracam/dezbracam. A se intelege figuri in sensul urlat si tavalit pe jos ca cica il doare. Mai tare ma ingrijoreaza roseata ca durerile nu cred ca fie atat de mari deoarece se joaca si topaie, ridica mainile sa fie luat in brate...problema apare doar la imbracat/dezbracat, momente pe care el oricum le uraste. Copiii vostri au facut reactii la acest vaccin? Ce sa-i fac pt roseata aia? Nu cred ca ma va lasa sa ii leg acolo gheata sau o felie de cartof la cum face ca un salbatic.
Sotul a ajuns la concluzia ca decat sa dam 8-10 mil la o gradinita, mai luam o bona si astfel avme 2 copii-2 bone. Mi se pare ciudat, desi are logica, in felul asta nici nu colectam boala dupa boala si intre copii sta mult in parc. Sincer, bona noastra ar parea sa faca fata si la amandoi, dar mi-e si rusine sa-i propun, ca eu stiu cat sunt de sfarsita daca nu am ajutor cand stau cu ei 2. Om vedea ce facem!
Nelia, sa-ti traiasca sotul! Sa va bucurati de o viata minunata alaturi de copiii vostri dragi!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Tdi spune:
Danelutza, imi pare rau ca aveti probleme...sper sa nu fie dislocat piciorusul Isei...nu poti s-o duci la medic? Prietena Alyssei a patit-o, plangea rau cand trebuia sa-si foloseasca mana sau cand o atingeau pe partea respectiva, cica o durea de la degete pana la umar...pana la urma au dus-o la spital si au descoperit ca era iesita din articulatie, pediatrul i-a pus-o la loc intr-o secunda...parintii ei habar n-aveau, si-a amintit apoi tac-su ca s-a impiedicat fata mergand cu el de mana si a tras-o brusc sa nu cada insa pe moment nu a plans si de aia nu si-au dat seama ce poate fi.
Cat despre mine, voiam sa te intreb chestii generale despre Ticino, nimic complicat. Pupam si multa sanatate, sa nu fie nimic grav!
omustata spune:
Andra-ce vaccin se face la voi la 2 ani si jumatate? La noi nu se face nimic intre 2 si 3 ani (decat antigripal, care nu se pune). In orice caz, Maya nu a avut niciodata probleme legate de locul vaccinului. Totdeauna i s-a facut in picior. Dar nici nu s-a inrosit, nici nu a durut-o, chiar si cand i-a facut vreo 3 intepaturi odata. Si sunt sigura ca mi-ar fi spus ca plange la cea mai mica bubita. In schimb maya a facut putin febra aproape dupa fiecare vaccin. Eu cred ca nu trebuie sa-ti faci griji daca este putin rosu sau doare putin. Eu de cate ori fac vaccin antigripal ma doare mana o zi dupa aceea.
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
Olga, si noi am facut vaccin de 2 ani jumate, am impresia ca este ultimul rapel de DTP.
TDI, multa sanatate socrului, si tie sanatate multa la fel, si curaj sa treci peste tot ce te supara acum!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Sa va zic ultima distractie favorita a lui Andrei, sa se plimbe cu autobuzul. Ieri dupa ce am venit de la mama era super agitat, nu voia sa manance ca halise gogosi, i s-a cam dat programul peste cap si cu somnul, s-a alergat cu verisorii pe acolo si era obosit. Asa ca l-a luat taica-su frumusel si a facut o tura cu el cu autobuzul, luat de la capat din Baneasa, pina la piata Romana si inapoi, un tur complet. A venit baiatul meu super fericit, n-a mai cerut in brate, n-a plans, era tot un zambet, a mancat tot. Se uita pe geam la autobuz, la masini, le zice culorile, vorbeste el stie ce, ca e tot o vorba la gurita lui. Se uita la lume, ii plac usile cum se inchid si se deschid, ce mai, distractie
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Andutzy - lui Catalin i l-a facut in picior, dar tot a aparut roseata si durerea, exact um ne-a zis pediatra. Ne-a sfatuit si asa am facut sa punem compresa cu rivanol rece. Asa ca i-am pus un pansament steril imbibat cu rivanol de la frigider si i l-am prins cu leucoplast hipoalergenic. Cam la o ora-o ra jumatate, cu o seringuta fara ac, imbibam iar pansamentul. Ii placea operatiunea, asa ca eu doar trafgeam rivanolul din sticla si el imbiba compresa. Mi-a spus ca il doare, i-am dat Nurofen 5 ml cam de 2 ori. Dupa 3 zile a inceput sa paleasca roseata si sa se lase locul injectat (se intarise usor). Nu a schiopatat, nu i-a pierit cheful de joaca. Inteleg ca lui Dragos i-a facut in manuta, poate merge sa ii pui compresa. Catalin a stat in pantaloni scurti prin casa in perioada aia (oricum e cald in casa.
Numai bine copilutilor si parintilor!