Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
loreen spune:
Ce frumoasa-i viatza cand te-ncearca greata...am fumat cam mult ieri fatza decat era setat organismul meu sa primeasca nicotina si acuma o trag...
Am trimis-o pe Gizel sa spele masina cu tac-su ca sa pot sa zac in voie...
Desi stiu ca stirile gripale sunt pur propangandiste si comerciale am sunat dr si mi-a dat la amandoua sa le dau ceva pana prin martie...graunte evident...saraca se speriase ca am patit ceva ca nu o mai sunasem de la inceputul lui decembrie...
Si fii-mea este monocromata...totul da absolut totul este "oz" (roz)...eventual "oshu" ...alte culori nu accepta...cel mai tare ma amuza cand incepe sa-si numere degetele... "sashe... sashe... tei... tzintzi...sashe"...si e hotarata sa o tina tot asa, desi repetam ordinea corecta...
Olgutza din America eu sunt mai drastica cu programul lor...la Bianca cel putin nu acceptam nici o fel de abdicare, desi saraca era cumintica tare fatza de Gizel...la Delia mai face eu rabat sambata cand merit si eu sa stau cu prietenii si asta atrage dupa sine dormitul Deliei tarziu spre 12 -1 noaptea...asta pentru ca nu vrea sa doarma la ei de nici o culoare...numa la "Dia a pat"
Dar acuma imi dau seama ca, desi din exterior pare o viatza de jandarm, fetelor le-a prins tare bine disciplina...dar e greu sa o impui mai ales unor copii ca fii-mea...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Hello!
Noi azi am avut zi de vaccin. cel de 6 luni la Horia si cel de 2 ani si jumatate la DRagos. Bineinteles ca DRagos a suportat f greu momentul, sa vedem cum trecem si de operatia de polipi, ca ala este urmatorul hop pana la gradi.
Laura si eu sunt mai spartana in ce priveste programul de somn. Mai rau este ca Razvan este genul "cucuvea" care sta pana noaptea tarziu si de cand il am pe Horia si ii face el seara baie+mancat+culcat il cam amana si ii prinde 10-10.30 neadormiti. Ceea ce nu e deloc bine, mai ales ca dimineata el la 8-8.30 e in picioare si ziua abia prinde cate o ora de somn si aia cu multe rugaminti.
Danelutza, Nelia, sanatate multa. Citesc ce scrieti si mi se rupe sufletul, doamne ajuta sa treceti cat mai repede peste perioada asta intunecata.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
Sintem din nou mai bine! Nu mai are febra, dar inca tusesc toti trei! Abia astept pina luni, sa ne linistim.
Astazi e ziua sotului! Face 40 de ani!!! I-am luat sotului un pix Parker, un desfacator de sticle si conserve, micut, bun pentru munte (care?) pus intr-o cutie de metal micuta, superba, si care se potriveste de minune cu recipientul de metal pentru alcool luat anul trecut (ceai cu rom sau palinca cum isi ia el cind merge sus de tot pe munte), luat anul trecut. Si doua sticle de vin romanesc... din care abia astept sa beau si eu cind se intoarce de la antrenament. A fost foarte incintat de cadourile primite... si e destul de greu de multumit acest sot al meu.
Aseara am zis ca ma intorc sa va povestesc cum a fost la cursuri...
Joi seara, dupa ce am iesit din casa cu toti trei plingind, ca fiecare voia sa faca altceva decit sa mearga cu mami la scoala (acum, sincer, nici lui mami nu-i ardea de scoala!), a ajuns in final in fata clasei de curs. I-am instalat pe toti in clasa de alaturi, Tudora cu animalutele ei, Agata cu cartea de citit si tati cu bebe in brate si am intrat la curs. Am stat cu emotii, ca ne-a pus un material video si nu mai auzeam nimic, dar am zis ca totul e in regula. Imaginati-va ce am gasit cind am iesit dupa o ora si ceva: Agata plingea ca tati nu a mai vrut sa citeasca cu ea si pentru ca e proasta si nu stie nimic, (raspunsul lui tati: pai daca nu stie nimic!?! - pentru tati), dar mai degraba pentru ca tati i-a zis ca nu mai mincam pizza cind termina mami cursul, Tudora tipa ca si-a pierdut nu stiu ce cal sau magar de plastic si se tira pe sub mese, stergind bine pe jos, bebe voia sa pape si se framinta in bratele lui tati si tot cauta cu gurita ceva ce nu exista acolo... murdare din cap pina in picioare de carioci si creta, ca s-au jucat la tabla cit au putut... Am zis ca nu e adevarat, toata pauza am incercat sa-i linistesc pe toti si uite asa am vazut inca o data cit de importanta este o femeie si o mama la casa omului! Am mincat cite o bucata de pizza, am ajuns acasa rupti de oboseala si am cazut lati, toti! A doua zi am luat-o de la capat: pregatit si dus fetele la gradinita/scoala, mofturoase din cauza bolii si obosite, ca nu se culcasera devreme ca de obicei si plecat la curs. Acolo, bebe nu a dormit deloc de data asta si cit il plimba tati pe holuri tacea, dar cum se aseza si el un pic incepea sa plinga. Totusi nu am iesit decit in pauza si apoi a dormit pina s-a terminat. Dar dupa aceea a fost groaznic pentru mine, ca i-am luat cadoul sotului si am venit dupa fete, pe care le-am gasit superobosite si mofturoase... pina acasa s-au smircait tot timpul toti trei. Aseara am picat toti lati la 9, atita doar ca apoi m-am trezit stresata de tusea si febra Tudorei si iar nu am dormit toata noaptea pentru ca am pazit-o sa nu-i creasca in somn. Continuarea saptamina viitoare...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
La multi ani pentru Octav, Nelia! Sa traiasca, sa fie fericit cu toata familia reunita si sa aveti clipe minunate impreuna!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gtexro spune:
Ma mai tineti minte?
Tot "fugita" sunt de acasa dar am prins o zi mai relaxata si am zis sa intru sa va salut. Am citit cam rapid tot ce s-a scris, nu va suparati daca nu raspund fiecareia in parte, o sa imi scot parleala in februarie cand am doua saptamani libere.
Cu intarziere, La Multi Ani Oana, Cornelia, Olga!!! Sa fiti sanatoase si fericite!!!
Nelia, mai poti/puteti? Ca obosesc eu numai citind ce program ai...Sper sa-si revina Tudora cat mai repede, macar sa dormi noaptea! La multi ani sotului tau, 40 e o varsta frumoasa! Aaaa, nu stiu daca e cazul sa-mi dau cu parerea pe subiectul asta (mai ales ca e deja tardiv) dar ce s-a intamplat la sezatoare era de asteptat; eu imi puneam de mult intrebarile pe care le-a scris la un moment dat Donia pe acolo, nu e cazul sa te simti vinovata cu ceva. Scuze daca am dat cu bata-n balta, imi statea pe limba sa-ti spun...
Gabitza imi pare bine ca ai scapat de test! Astept rezultatele! poate o fi, totusi, fetita Clipe de "vata" zici? Noroc ca eram singura cand am citit!
Anca, pozele tale sunt singurele pe care am putut sa le vad (s-a nimerit sa fiu intr-o pauza cand ai pus link-ul). Foarte mult spatiu ai, imi place mult gradina si deck-ul. Cred ca abia asteptati sa vina vara si sa deschideti piscina!
Danelutza, imi pare rau ca inca mai tragi ponoasele cazaturii! Poate iti face medicul la care mergi mai multe investigatii (sper ca nu am inteles gresit ca mergi la medic zilele astea) si afla ce este cu mana ta, de fapt. Orice o fi, sper sa fie tratabil! Multa sanatate!
Laura, multumesc pentru comentariile haioase de la dropshots.
Si cum era de asteptat nu mai stiu ce/cui am vrut sa scriu asa ca urez multa sanatate copilutilor bolnaviori si ne mai "auzim"!!!!
Pa, pa
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
OlgaTarziu spune:
Salut. Sanatate bolnaviorilor...
Sa te faci bine Danelutza.
Multumesc de urari fetelor. Nu conteaza ca sunt cu intarziere, tot primite sunt.
Tony e bne... Eu nu sunt inca 100% dupa infectia la urechea interna. Inca imi pierd echilibrul. Dar cica poate sa ia si luni pana se restabilesc legaturile cu creierul
Vreau doar sa intreb fetele din Canada/Toronto daca sunt interesate sau stiu pe cineva interesat de un post de receptionista, contract pe un an( concediu de maternitate) cu salariu de 20 p ora. Este in Mississauga, acelasi centru unde sunt eu Settlement Counsellor. Avem jobul asta la intern si ma gandeam ca poate ajut o romanca. Dati PM
Mercedes spune:
nelia- sanatate va doresc si un la multi ani cu sanatate si bucurii sotului tau!
olgaT - of prin ce puteti trece,sanatate iti doresc si tie.
oanaC- mersi, am pus un link recent catre pagina cu poze dar l-am sters probabil inainte de al vedea tu.
Daneluta - sa scapi cat mai repede de problemele cu mana
Mercedes spune:
si tot eu numa a doua zi
sculareaaaa, ce dormiti atata?
A mea trupa ma refer acum la barbati au lecat de ieri la munte, asa am impacat si capra si varza. Cristi ne termina ca el vrea sanius si cum la noi nu exista si nici n a fost in iarna asta zapada sotul s a executat. Am ramas noi fetele acasa( ca mie nu mi place frigu) am fosti ieri la teatru de papusi si cred ca vom merge si azi.
Voi pe unde umblati?
Florentina G spune:
Salutare, speram ca va mai amintiti de noi!
Cred ca nu mai are rost sa ma scuz... motivele pentru care apar asa de rar sunt acelaeasi.. lipsa timpului si mai nou gripa asta care vad ca bantuie peste tot.
In primul rand La Multi Ani Olga! Primeste te rog si urarile mele tardive dar sincere! Sper din tot sufletul sa ai parte de tot ce e mai frumos de la viatza, sa nu iti lipseasca nimic din ceea ce presupune, sanatate, dragoste, noroc si prosperitate!
Apoi vreau sa le urez insanatosire grabnica la toti bolnaviorii si sa stapaniti sanatoase, in liniste si bunastare noile case - Anca si OanaC!
Si nu in ultimul rand La Multi Ani Octav, sot de Nelia! Sa ramai mereu acelasi tatic puternic si sensibil in acelasi timp, sa te bucuri in orice clipa de familia deosebita pe care o aveti!
M-am uitat la poze, am citit cate ceva din urma, dar nu mai apuc sa scriu cat as vrea!
Despre noi pot sa spun ca abia ce am trecut peste un episod de gripa, copiii a slabit vizibil amandoi, nici acum nu mananca desi nu par sa mai aibe stari de rau.
Incepusem odata un mesaj unde vroiam sa ma laud ca Maya mai avea cateva sute de grame sa ajunga la 14 kg... nu am apucat sa trimit mesajul iar acum suntem pe aceeasi linie de 12 -13kg, dar macar sa fie ea sanatoasa ca le-om pune noi la loc pe kilograme!
Patrick este excesiv de mamos, tot timpul numai in picioarele mele ar sta, iar acum il pregatesc pentru intzarcat cica. Ne-am dotat cu biberon nou si lapte praf Junior de la Nestle si am incercat sa ii dau seara inainte de culcare. Mai ca nu mi l-a scuipat in ochi, vorba Laurei. Marti as vrea sa il las cu mama peste noapte desi nu stiu ce sorti de izbanda as avea ca el plange mai mult dupa mine.
Altfel... la noi zilele se scurg la fel, de cand cu vremea asta nici afara nu imi mai vine sa ies, atept sa vina primavara si la propriu si la figurat!
Va pup mult!
PS Inca astept poze pentru colaj - abia daca am 3-4 buc pana acum.
(florentina_ghitaatyahoo.com)
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson