Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
Aurasa spune:
Monu, Mari - La Multi Ani, fetelor!!! Sa fiti fericite , sa aveti parte de sanatate, intelegere si bunastare!
Nelia - La multi ani sotului tau! Si voua - toate cele bune, alaturi de cele 3 minuni!
Loreen - eu descarc carti de bucate care mai de care, in asteptarea timpurilor linistite cand voi sta sa le "studiez". Asta peste vreo X ani, cand Maraila King va creste si nu va mai vrea in brate. De Jamie Oliver --- ce sa zic... rar imi scapa cate vreo emisiune din alea de pe TVR.
monu spune:
am primit de la sotul meu cel mai frumos cadou. am cel mai minunat sot. imi venea sa plang de emotie.
http://good-times.webshots.com/photo/2981611490099738864DAAwsQ
http://good-times.webshots.com/photo/2028978560099738864OtKlpi
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, MONU!
LA MULTI ANI, MARI!
Va doresc sa fiti fericite, sanatoase si voioase! Numai bucurii!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
MONU, inca odata LA MULTI ANI! sa fii fericita si sa ai parte de tot ce ti-ai dorit.
MARI sa fii iubita!
Florile sunt dementiale. Imi plac de mor... Bravo lui ca-ti face cadouri asa frumoase...
Beatrice, mami de Alex pifos
Cornelia spune:
LA MULTI ANI MONU!
LA MULTI ANI MARI!
Acum plec de la birou . In curand nu ma mai recunosc copiii, la cat de putin ma vad.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
gabitzam spune:
Woaaa, Monu, sunt minunate florile! Bravo pentru Marius ca ti-a facut asa o surpriza frumoasa
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Loreen, nu chefuim. suntem la program normal. numai ca am fost cu Alexia la cursuri la fastrack. a fost f cuminte si cooperanta spre deosebire de titirezul de acasa care nici la masa nu poate sta calma 2 minute. acum a inceput modulul de biologie. invata despre frunze, copaci si alte cele.
, mami de printese
loreen spune:
Monu ce-i aia unde ati fost?!
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen, sunt niste cursuri pentru copii incepand cu 2 ani. e importat din SUA. au tot felul de activitati specifice varstei in care le sunt introduse notiuni generale. in programa alexiei care e pentru o perioada de 2 ani au - biologie, creativitate, stiintele naturii, matematica, astronomie, literatura, comunicare.
acum sa nu crezi ca ii fac genii. le dau cateva info de baza. azi spre ex au invatat despre boabe de fasole, frunze, radacini, marimi, au pictat un copac si alte chestii. si au primit cate un bob de fasole sa il ingrijeasca ca sa incolteasca.
, mami de printese
loreen spune:
Monu hai ca m-ai facut curioasa cu programul asta...mi-ar surade si mie sa o duc pe Gizel dar am banuiala certitudine ca in Constanta nu exista asa ceva
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"