Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Monu !
La multi ani, Mari !

Laura eu trag nadejde ca am lucrat 15 ani si asa erau legile, cind aveai virsta pentru pensionare iti faceau pensie. Acuma, nu ca mi-as pune mari sperante, dar acolo am ajuns sa-mi pun ochelari, ca stateam tot timpul cu ochii in monitoare
Sanatate multa si ai grija, sa nu te incerce iar amigdalitele.

Florentina sanatate multa lui Patrick.

Teddy sanatate multa, eu spinarea mi-am rezolvat-o cu fizioterapie, ca daca ma aplecam asa ramineam, trebuia sa urlu dupa barbat sa ma ajute sa ma ridic.

Oana C sanatate multa, sa-ti treaca mai repede durerile. Ufff, o viata am trait cu dureri de dinti, asa ca stiu cum este.

Gusta nu mai zici nimic, treci aici si spune ce mai face Mara, sper ca nu te-ai apucat iar de plins.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi ani Monu!!
La multi ani Mari!!
Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!

Loreen, super ca ati primit upgrade pe gratis! Oricum si cumparat Leopard e numai $78, dar mai bine e pe gratis :) .Noi de aia avem Mac-uri ca nu te usuca de bani ca si produsele Microsoft plus ca sunt mult mai usor de utilizat si nu dau atatea dureri de cap.
In leg cu iPhone, poti sa upgradezi linistita, avem un prieten ce a facut-o si noi ne-am facut upgrade la iPod Touch fara sa ne bagam in el fizic.Cand vine soata il intreb de unde se upgradeaza.Oricum stiu ca la iPhone poti sa il deschizi si sa poti trece la alte retele si sa pui tot felul de gadget-uri pe el dar sa il dai la cineva care cunoaste bine produsul.

Cuscra, sper ca azi e mai bine cu durerile.Iti doresc sa poti manca ciorba de burta azi :) .Va pup

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

saru mana pentru urari.

Mari, la multi ani!!!!

antonia tot cu febra. casa plina de praf. imi vine sa .... plec la disco.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani Mari!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani MOnu!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI MONU SI MARI! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!

Cu mare intarziere, LA MULTI ANI OLGAT! si scuze ca n-am facut urarea la timp.

NELIA, sa-ti traiasca sotzul si sa fie sanatos, ca fericit sigur e cu asa familie frumoasa si cu inca un barbatel in casa.

Multa sanatate puilor bolnaviori si mamicilor cu probleme.

Gusta, sunt alaturi de tine si sunt convinsa ca Marutzu va fi mult mai bine dupa interventie. Multa putere si sanatate la amandoua

Noi suntem bine, Alex ma toaca la cap ca vrea la gradinita asa ca acum suntem in cautari, in fiecare seara avem program de plastelina, pictura, desen sau dans,e intr-o "perioada artistica", asa ca acasa nu apuc sa pun mana pe calculator decat eventual sa pun muzica. Sper sa arajez ca din martie s-o duc la gradi macar la program scurt, ca taere isi doreste sa fie intre copii.

Eli, multumesc pentru poze si insanatosire rapida printzesei cu ochi albastri!

Elisor va pupa si spera sa reuseasca sa intre in weekend pe aici, din pacate a avut de tras in ultimul timp cu bolile de sezon care nu au ratat nici un membru al familiei.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Aha...azi sunt pe faza!

La Multi Ani MStroie!!!
La Multi Ani Monu!!!

Sa fiti sanatoase si fericite si iubite!!!

A vorbit Diana cu mine la telefon! Am intrebat-o ce face si a zis ca e cuminte, face o geanta mare ca pleaca la servici departe si se intoarce sambata (sambata ar trebui sa ma intorc eu acasa, abia astept).

Voi vorbiti de MAC-uri pe aici...laptopul de la munca pe care l-am carat dupa mine a picat in prima zi cand am ajuns (Toshiba e, o prostie). Mort pur si simplu, nu mai facea nimic si m-am suparat tare ca nu aveam pe ce sa-mi vad dvd-urile asa ca i-am scos bateria si l-am luat la palme la propriu. Dupa ce l-am trantit pe pat si-a revenit de-a binelea. E clar ca e un contact aiurea pe acolo dar m-a distrat faza la culme...

Tdi ti-am vazut (si) pisica! E superba, s-o stapaniti sanatosi. Ce par negru si frumos are Alyssa ta!

Gata, mi-a expirat pauza...
Pa, pa

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI MONU!
LA MULTI ANI MARI!

Fetelor sa fiti sanatoase si iubite.
Mari, mai zi si tu cate ceva despre voi.
Si cu intarziere LA MULTI ANI pentru sotul Neliei, ce varsta rotunda a facut, super fain.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

deci m-am aranjat!...parese ca s-a crapat un disc de la coloana la nivelul toracelui T6, sunt partial blocata si respir greu, ma ia des si criza de sughitzuri ce dureaza cate o ora, de durere ce sa mai zic...sunt tare suparata:(((...ah, cica sa nu o mai iau pe pitik defel in brate minim 3 luni!!!
ma duc cu sorcova!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Monu!
La multi ani, Mari!
Tdi, imi pare rau! Si ce se poate face? Ca doar nu stai asa... Sanatate multa! Am vazut imblanita, e frumoasa foc.
Oana, numai cind am citit si mi s-a facut rau. Brrr! Sper ca esti bine acum!

Am citit tot, dar nu mai am timp sa si scriu. Sint ocupata pina peste cap si singura cu doi, peste citeva ore vor fi trei copii mofturosi... dupa boala toti sint cu ala-n sus! Afara ploua si acusi trebuie sa plec dupa Agata si nu stiu cum, dupa-amiaza mi-am propus sa muncesc o ora cu Agata zilnic suplimentar, ca vorba lui tati, nu stie nimic... de scoala mea nu mai spun, ca mai am inca de citit vreo 100 de pagini si abia miine sa fac ce trebuie sa predau joi si vineri... casa e varza, mincare gatita nu am decit o supa amarita si trebuie sa fac astazi ca joi si vineri vor fi pline cu scoala... Si ma mai mir de ce sint obosita! Pai numai cit am scris si-mi vine sa ma duc sa ma culc... Am gasit o solutie pentru joi seara, va veni nasa Tudorei cu baiatul si va sta cu fetele, iar cu tati ma intilnesc la facultate ca sa i-l predau pe pitic.

Ah, si o veste: nasii Tudorei vor fi si nasii lui Lisandru! Ei s-au oferit, noi nu aveam nasi si nici timp sa ne gindim la asta, asa ca, sintem incintati, pentru ca sint niste oameni nemaipomenti si, vorba lui, sintem toti acolo, nu imprastiati, macar stim una si buna. Acum ramine sa vorbim cind va fi botezul, pentru ca unde stim, e un preot nou aici, care face niste slujbe super si la ala am vrea sa mergem, chiar daca e mai departe de unde stam. Trebuie sa vorbim cu el, sa vedem cind se poate... Ca si la fete, nu facem botez, doar slujba si tot ce trebuie la biserica, apoi acasa la fel si o masa prieteneasca cu nasii! Nu de alta, dar asa mai apucam si noi sa stam de vorba... Dar trebuie facuta si asta si cu cit mai repede, cu atit mai bine.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi cum ai reusit?!Sau cum ai aflat?!Suna destul de infiorator...
Eu la Bianca am facut prima criza de lombo sciatica si nu mai aveam voie sa ridic greutati ,sa ma rotesc sau sa ma aplec direct, etc...pe Delia nu o mai iau in brate,o tarait de zgarda, nici cosul de rufe nu-l mai ridic ,doar bat din palme si rufele disciplinate se insira civilizat pe sarma, piata vine la mine pe alese ...adica sunt o doamna...expirata ce pitonul meu...

Monu petreci?!

Eu mi-am tras cele trei carti ale lui James Oliver si balesc de una singura citind...le zice omu ca taticu'...ce te faci ca nu gasesti pe-aici nici jumate din ingredientele date de el...la altele nu-mi dau seama care ar fi inlocuitorul autohton,mai ales la branzuri care nu le stiu dupa denumiri...pozele sa traiasca...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput