Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
babygirl spune:
Buna ziua!
M-am gandit sa organizez din nou o intalnire cu piticii din Bucuresti. Monu, Gabitzam, Androix, Andutzy, Chrisdun, Clara, Lucas, Florentina, Aurasa, lansez invitatia pentru sambata 2 februarie. Daca vor putea fi prezenti macar 3 copilasi, petrecem. Cine vine?
loreen spune:
LA MULTI ANI MONICA...
iti mai spun inca odata ...
Nu stiu ce naiba am azi...colega mea de birou este tot azi nascuta si stau de vorba cu ea si stau ...o vad ca se uita cam cash la mine dar nu mi-am dat seama...abia dupa vreo ora m-am prins...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Adina as veni si eu ca tare imi surade ideea, dar dupa ce-am patit ultima oara prin Bucuresti nu-mi mai trebuie
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
La multi ani, MONU!
La multi ani, Mstroie!
Loreen, multa sanatate! Ma bucur ca-ti place pisica...e tare soada si cuminte...pana azi noapte de fapt, m-am suparat pe ea ca m-a trezit de vreo 15 ori azi-noapte ca se juca prin casa ca apucata...i-am promis o epilare cu ceara calda inclusiv inghinal si sprancene daca mai repeta faza.
OanaC, sper sa scapi repede de dureri!...n-as vrea sa fiu in locul tau.
Gusta, cum va mai simtiti?
Acuma sa va zic si eu bucurie...n-am mai ajuns la spital pentru exudat azi-dimineata...de fapt era sa ajung la spital dar pentru altceva...m-am blocat de coloana! de data asta e nasol asa ca daca nu ma mai vedeti pe aici s-ar putea sa fi devenit conserva...incerc sa fac haz de necaz si sa-mi pastrez calmul insa sincer sunt disperataaaaa.
gabitzam spune:
Hai ca si eu sunt chioara, n-am vazut ca mai este o sarbatorita!
La multi ani, MONICA! Sa fii sanatoasa si tu si toti cei dragi tie, sa aveti clipe minunate impreuna!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Tdi...i-am promis o epilare cu ceara calda inclusiv inghinal si sprancene daca mai repeta faza.
AUCHHH!!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Hai ca si eu sunt chioara, n-am vazut ca mai este o sarbatorita!
cred ca i-era foame lui bebe!
Florentina G spune:
La Multi Ani, Monu!
La Multi Ani Mari!
Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de linistea unui camin prosper si fericit toata viata si sa fiti mereu invingatoare!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson