Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, daca nu folosesti Mac-ul pt chestii importante mai bine i-ati un Mac normal. Soata il are pe cel normal si e super multumit si el e Java Developer si il foloseste intens la scoala, scrie cod pe el cu un program ce foloseste multe resurse, el spune ca e suficient, are ultimul program de operare OS X(Leopard) de care e extrem de multumit si fericit.Vrea sa imi ia si mie unul dar eu nu vreau numai ca sa il enervez ca folosesc Windows :) in schimb ne luam iMac pt familie in Februarie ceea ce poate ar fi mai bine si pt voi, linkul e aici
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=7B723680&node=home/shop_mac/family/imac
Pt ca esti in scoala poti obtine un student discount (la fel ca pt toate produsele Apple)

PS. iMac are deja pe el OS X(Leopard) :) pe cand laptopurile nu cred ca il au exceptand noul MacBook Air

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Tdi, daca vrei sa vezi centrul Timi live uite aici :)
http://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1.html , e un nou priect in Timi

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

super...mersi Adriana! desi e toiul noptii am vazut vreo 2-3 plimbaretzi pe coltz la farmacie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Va invit s-o vedeti pe www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-01-30/00:01:12" target="_blank">imblanita familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Blackpanterro, iMac vreau eu, Octav e cu Pro. Noua ne cam trebuie calculator bun, nu neaparat acum, dar daca raminem fara bani si gasesc ceva de lucru pentru acasa, atunci avem nevoie de tot: calculator bun, scaner, imprimanta, programe de prelucrare poze etc. Primul lucru pe care l-am facut cind am ajuns aici a fost sa ne luam tot pentru un post de lucru si chiar am lucrat un ziar romanesc acasa, timp de doi ani. Deci nu e doar lux, chiar daca acum cam asa este, ca nu am timp sa mai fac si altceva in afara de copii, casa si scoala, ar putea fi la nevoie si o sursa de cistiguri. Nu am timp sa ma bag, pentru ca daca te bagi in asa ceva trebuie sa ai si timp nu numai scule, se lucreaza cam contracronomentru, toti vor repede si bine. Sint care prefera sa lucreze mai ieftin si acasa, desi posturi nu se gasesc cine stie ce. Eu as putea sa fac de la partea de design si pina la trimis in tipografie, sotul e cu tipografia, deci am fi o echipa perfecta. De aceea, cind ne luam ceva pe partea de computer, ne gindim intotdeauna la ce-i mai bun, chiar daca ajungem sa mai coborim doua-trei trepte. Asteptam aprilie, cind vom afla cit ni se intoarce dupa declaratia de impozit, voi lua si eu imprumutul pentru studii, vedem daca pleaca sotul cu Agata in Romania, intr-o vacanta mai lunga si restul, cit ramine bagam intr-un MAC, vedem atunci de care, in functie de bani. Noi nu vrem portabil, ci pentru casa, ca nu avem nevoie pe drumuri de calculator.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mercedes, am uitat, am vazut pozele cu voi!!!! Mai, Cristi mai are putin si te ajunge si Bia este frumoasa ca o papusa Am vazut albumele din iarna, cel de la mare, cu gasca de copilasi frumosi. Abia astept sa venim si noi in vizita, ca sa ne intilnim cu toata gasca.

Anca, stai linistita, ca nu ne-am hotarit sa ne intoarcem in tara ca sa locuim acolo (desi am asa o nostalgie ...). Si aia cu irakienii a fost o gluma
Hai, mai, veniti in Florida!!! Puteti sa veniti cu totii, si parintii tai, ca avem 2 camere libere. Macar asa, pentru un weekend, daca nu puteti sa stati mai mult.

Danelutza, noi nici la 2 ani nu am facut vaccin. Trebuie sa ma uit pe cardul cu vaccinurile, sa vad ce a facut si va spun. Oricum, Eva a facut toate vaccinurile din schema de aici.

Azi am facut operatie pentru scoaterea maselelor de minte (doar cele de sus) si ma simt ca lovita de tren, desi am prescriptie pentru antibiotic si medicament pentru durere (am inceput sa le iau). Sint inca cu pansamentele in gura, ca sa opreasca singerarea, si ma inec in ele. Plus ca radacinile erau in unghi, ancorate bine, asa ca doctorul a trebuit sa faca lupte greco-romane in gura mea, ca sa le scoata ... in timp ce eu tremuram toata (vorba doctorului, gura va fi bine, dar degetele o sa-mi cada, asa de tare imi stringeam palmele impreuna de speriata ce eram).
Tot azi m-am apucat sa fac ciorba de burta si a iesit super!!! Pacat ca nu pot minca bucatelele de carne; abia astept sa vina ziua de miine, ca sa pot minca mai bine. Acum doar sorb putina ciorba, ca purcelul, dintr-o lingurita a Evei, asa ca sa imi satisfac pofta.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Si pe mine m-a lovit trenu-n-gura ca ma doare gatul,dar mai rau e ca nu pot sa vorbesc ca am o raguseala durereoasa ca sa ma exprim rudimentar...spre extazul Deliei...

Tdi este minunata lighioana...am si eu una rasa europeana ca sa nu-i zic maidan dar care este mai reusita decat orice matza de rasa...si cuminte foc ...
Io inteleg prea bine cum e cu copilul atomic...exceptand momentele de somn ,in rest sunt pe acelasi calapod amandoua...adrenalina in stare pura...
mai am budinca...prin curier pot sa o trimit?!

Daniela da cu stagiul de cotizare cum stai la Romania...ca s-au schimbat legiile cu pensiile de stat si e nebunie totala...dar cu pensia elvetiana iti iei o basculanta de unguente pentru romantismuri...

Nelia pai Pro am si eu de 15,4 inchi ecranul...

Adriana eu am laptopl cu Leopardul pe el...a avut Tiger dar mi l-au upgradat moca ca asa e sistemul la ei...l-am luat dupa data aparitiei Leopardului si asa m-am scos...
Este foare interesant ,ce-i drept mai usor decat Vista si cu toate astea nu stiu cum sa-l folosesc...pierd cate 2 -3 ore pe zi cu el si tot nu-mi dau seama cum functioneaza...
Si sa stii ca merg amandoua pe laptop...am si vista si leopardul...
Io acuma am alta apasare cu iphon-ul cu upgardatul dar mi-e frica sa nu-l stric...

Oana C eu as veni si maine...numa ca pana obtin viza plecati voi de-acolo...ma chinui sa ajung in Canada la cumnata-mea din 2001 de cand au plecat...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI MSTROIE...

sa ai o viata lina si imbelsugata ...sa-ti implinesti visele si sa te bucuri de realizari ...
ce varsta frumoasa...bucura-te de anii astia...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, MARI!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

LA MULTI ANI,MARI!

LA MULTI ANI, MONU!

Mergi la inceput