Cresa Titan 4 - de la ce varsta?

Cresa Titan 4 - de la ce varsta? | Autor: Vivela

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai discutat aici despre aceasta cresa, dar subiectele deja deschise sunt destul de vechi.

Aveti idee care este varsta minima de la care sunt primiti copiii la aceasta cresa?
Mamicilor care ati trecut prin experienta inscrierii unui copilas la Titan 4, credeti ca am vreo sansa sa-l inscriu pe David (acum are 5 luni aproape) din primavara (cand va avea 7 luni)? Adica de regula sunt locuri la copii asa mici? Chiar si la prg saptamanal (dar sa pot sa-l iau acasa in fiecare seara).

Multumesc mult de tot pt orice sfat .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Din cite stiu eu, primesc copii de la 6 luni. E bataie mare pentru grupa de program saptaminal, asa ca ti-as recomanda sa te agiti de pe acum.Initial, eu am vrut sa o inscriu pe fi-mea de acum pentru luna sept., insa intre timp m-am sucit.Am vizitat cresa, arata ok, iar personalul pare ok atita timp cit cotizezi.BaftaMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Baietii mei au mers (cel mare) si merg (cel mic) la cresa asta, dar de la 2 ani si 4luni, respectiv 2 ani si 2luni.
Sincer, mi se pare prea mic de la 7 luni la cresa.Nu zic ca nu e bine la cresa, dar racesc des. Iarna, ai mei racesc in fiecare luna, dar asta e.
Parerea mea e sa il lasi sa faca 2 ani si apoi sa il duci.
Intreaba si la cresa, cred ca o sa te sfatuiasca la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Vivela, daca mai esti interesata de raspuns: eu am intrebat acum vreo 2 saptamani la gr 9, unde sunt primiti bb la saptamanal, pt o prietena, de la ce varsta ii primesc. Aproape un an, discutie purtata cu una din infirmiere. Acum stiu ca s-au primit copii si mai mici, mamici care au avut copil acolo l-au dus si pe al doilea de la 6 luni, Depinde oricum de acordul dnei directoare. Eu l-am dus pe Rares exact de la un an. Ai putea merge sa stai de vorba cu dna directoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eu am intrebat acum 2 saptamani pt grupa mica saptamanal(fata are 1 an) si mi-a zis directoarea ca nu mai sunt locuri si ca lista de asteptare e lunga
Am gasit in schimb la Titan II si incepe de luni,sper sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Care e Titan II? Cumva cea de pe Fizicienilor? Am avut o experienta neplacuta cu baiatul cel mare la cea de pe Fizicienilor si nu o recomand nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor, va multumesc pt raspunsuri .
M-am decis sa mai astept un pic cu cresa, macar pana la un an. Si cum el face un an in toamna (si asta nu e tocmai bine, ca vine anotimpul friguros), poate astept pana in primavara cealalta. Acum sunt in cautarea unei bone, desi mi se face parul maciuca din cate citesc pe aici .
In orice caz, va fi Titan 4 pt ca e f aproape de mine si am auzit lucruri bune despre aceasta cresa.
Si la cat de lunga o fi lista, poate n-ar strica sa-l inscriu de pe acum.
Multumesc frumos, oricum.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput