sindrom hipoton

sindrom hipoton | Autor: 2peu

Link direct la acest mesaj

bebelusul meu a fost diagnosticat la varsta de 4 luni cu SINDROM HIPOTON.problema noastra este ca de atunci a facut doua episoade de bronsiolita care l-au tinut pe loc in dezvoltarea motorie .acum are 5 luni si 3 saptamani.
as vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu acest sindrom.astept orice informatie . stie cineva un medic/ medic neurolog care a vindecat acest sindrom?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris2202 spune:

bronsiolita nu impiedica dezvoltarea motorie a copilului, ci sindromul hipoton poate fi una din cauzele infectiilor respiratorii repetate. La aproape 6 luni puiutul tau ar trebui sa isi tina bine capul, sa stea in sezut sprijinit intre doua perne, sa inceapa sa se intoarca de pe spate pe burtica, etc...Din pacate nu sunt din constanta (nu cunosc medicii)dar ar fi foarte bine sa fie consultat de un neurolog pediatru si sa-ti stabileasca un plan de investigatii si tratament medicamentos . Pe langa tratament trebuie lucrat foarte mult cu copilul, ma refer la gimnastica medicala zilnica si chiar exista proceduri de fizioterapie specifice.Sfatul meu este sa incepi cat mai repede, pentru a putea recupera deficitul motor. Nu vreau sa te panichez, dar nici nu trebuie lasate lucrurile la voia intamplarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

baietelul meu a fost diagnosticat cu hemipareza stanga, intarziere motorie si hipotonie acum aproape un an, cand avea 9 luni, acum este perfect normal.
El a facut kinetoterapie zilnic de atunci si pana la 1 an si 4 luni la spitalul 9 sectia neurologie pediatrica, fara nici un medicament pentru ca dr neurolog nu vrea sa dea administreze medicamente la cupiii care au numai probleme motorii...pentru asta ii multumesc.
Eu zic sa incepi kinetoterapia cu el si vei vedea ca totul va fi bine
Sanatate multa si daca vrei mai multe detalii intreaba-ma

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina-Lazar spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2peu

bebelusul meu a fost diagnosticat la varsta de 4 luni cu SINDROM HIPOTON.problema noastra este ca de atunci a facut doua episoade de bronsiolita care l-au tinut pe loc in dezvoltarea motorie .acum are 5 luni si 3 saptamani.
as vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu acest sindrom.astept orice informatie . stie cineva un medic/ medic neurolog care a vindecat acest sindrom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina-Lazar spune:

Si baietelul meu a fost dg cu sdr. hipoton cand avea 9 luni (nu statea in sezut). Am fost la dr Suiu Mihai din Bucuresti la Masina de paine din sectorul 2, care ne-a recomandat tratament cu Encefabol, Tonotil si Cerebrolyzine injectabil. Dupa 5 luni de tratament, baietelui a recuperat motor foarte repede si a mers singur in picioare la 14 luni.
Noi consideram ca acest medic a facut pur si simplu miracole baiatului nostru! Nu a fost nevoie de Kinetoterapie si nici de RMN.
Eu ti-l recomand cu draga inima si cu incredere!
Sanatate multa!

Mergi la inceput