***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Helloooooooooo,
intru si eu repede numai sa va spun ca Isa si-a revenit cu enterocolita, a avut o forma usoara pt ca nu a vomitat si nu a avut diaree decat o zi, dar oricum a fost groaznic o saptamana pt ca a refuzat sa manance si sa bea orice, am crezut ca trebuie s-o ducem la spital pt perfuzie, nu a vrut nici macar lapte. a trebuit sa o fortez ca sa-i bag in gura ceva lichide sa nu se dezhidrateze, am mai reusit sa-i dau noaptea in somn si nici macar nu s-a trezit (probabil ca era epuizata). In fine de cateva zile si-a revenit si a inceput incet incet sa manance normal. Cu lingurita ne chinuim tot in acelasi stadiu, cateodata vrea cat de cat, cateodata nu vrea si tot asa... dar acum ca am vazut ca se poate si mai rau (adica sa refuze si beberonul), incerc sa nu ma mai stresez asa tare.
De-abia astept sa creasca si sa manance singuraaaaaaaaa... Hai ca merg sa ne incercam norocul cu piureul de legume.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

hop si noi....am indraznit sa fac eu modificarile legate de primul mesaj al subiectului....sper sa nu fie cu suparare !!..daca nu e ok asa, accept criticile si modificarile fara nicio problema!
gata si de data asta cu timpul meu liber!:( fug la smotruiala!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

arcadia, mi-a placut mult "povestea" din semnatura ta. asa-i ca o pot salva si eu?

mica, felicitari pentru toate progresele (care sunt multe, si mari, o adevarata bucurie). se vede ca v-a priit mersul la munte!

liviana, stiu ca citesti pe fuga de la servici, dar eu sunt de aceeasi parere ca si tine, nu trebuie sa ma mai convingi.

citind aseara la odisee mi-am dat seama (inca o data) ca sunt asa de multe fete care nu mai scriu deloc...stiu ca multe sunt singure, sau lucreaza deja...dar s-a "micsorat" simtitor gasca. si unde sunt cele care scriau asa de des si frumos inainte de sarbatori???? nu neminalizez ca sa nu supar pe cele neincluse-n lista, dar nu vreti sa reintrati sa ne mai scrieti despre voi si bebeii vostri? probabil ca multe citesc dar nu au chef/curaj (???) sa scrie. poate va razganditi

moko, ce prompta ai fost! e minunat asa!!!! multumim frumos!!!!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu !

Sonia respira mai bine, a dormit ok azi-noapte, eu m-am culcat la 8 si un pic si ma dormit bine pana la 5 juma cand s-a trezit S odihnita! a mai eliminat din lichide si abia acum imi dau seama ca era umflata... daaaaaaaar, acu parca e trista,asa, nu stiu... ea care chiuai toata ziulica, acu tace malc. abia am scos un piuit de la ea... dar mananca bine, doarme bine... se joaca... da zici ca e pusa pe silent. doar cand e suparata se smiorcaie. eh, normal ca si asta ma ingrijoreaza... dar, la 5 mergem la dr, sa o vada si daca e ok ii face si Infanrixu, ca suntem in urma.

eu m-am trezit foarte vesela, dar acu ma enervez. am chemat-o pe soacra-mea aseara si a venit. si ma enerveaza. auzi ma sa se rasteasca la mine ca n-am papuci... da daca vreau umblu cu geamu deschis si in fundu gol si daca mi-e frig e problema mea ! si nu mai zic acum ca a venit fi`su (alex) infometat si la tel i-am zis ca-i fac eu o salata si pana m-am spalat pe maini ea deja taia rosiile... si nu mai zic ca ma apucasem de legumle Soniei si mi-a acaparat toata masa pt salata lu fi`su... eu m-am retras aici la voi si o las sa-si rasfete puiu ... e poftim.. tocmai s-a ratoit la mine ca n-a gasit sarea... pai daca am pus-o la locul ei??? normal ca nu e pe masa ! hai ca s-a trezit S

pup si mai intru cand ne intoarcem de la dr, ca orice-ar fi nu ne iterneaza !!! mai bine plec la Munchen diseara decat sa stam aici !!!

p.s. nu are nici un motiv de internare.

va

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

miniuta, bineinteles ca poti salva povestirea! de fapt, si eu tot la cineva de pe forum am gasit-o
moko, multumim pentru modificarea listutei, e foarte bine asa!
petit_ange, felicitari isei ca a luptat cu enterocolita si a castigat!
kay, stiu cum e cand nu te lasa cineva sa-ti vezi de ale tale. lasa ca or sa treaca toate si o sa fie bine bine ca si-a revenit Soniuta, nu te ingrijora ca e pe silent, si Calin are momente cand e mai cumintel, dar nu-l tine mult

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

arcadia, da S e pe silent cam de ieri de la pranz. asa e super vesela mananca bine, plange de foame... asa e super bine, doar ca e pe silent. chiar glumeam cu ea si o apasam pe nasuc sa ii dau volum.

ma duc sa ma pregatesc pt control (de parca mi-ar face mie)... dar oricum e ocazie de

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miniuta,merci de aprecieri. Cat priveste greutatea, mai tre sa dau vreo 5-6 kg cu care am ramas dupa sarcina. De casa noua, cred ca ma confunzi. Eu stau inca cu parintii mei, ce-i drept, nu pt mult timp. Am reusit sa ne luam si noi apartament, de fapt doar luni mergem la notar pentru contractul de vanzare -cumparare. Sper ca pe Paste sa reusim si noi sa ne mutam la casa noastra.
Am mai pus 2 filmulete cu Stefan.
la calculator
Ne distram

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

dianalaura, imi cer scuze daca te confund, nu stiu de ce am retinut eu ca umblati imediat dupa ce ai nascut dupa apartament si la un moment dat chiar ziceai ca ati fi gasit ceva...dar se vede treaba ca am retinut incorect. oricum, de aratat atati in continuare foarte bine!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

miniuta, ai dreptate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

spuneti mi si mie va o,unde gasiti carnea bio de la hipp;eu nu am gasit in farmaciile din pitesti

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput