***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Angiuta, eu ii dau banana cu mar sau cu caisa/piersica (din borcanele Hipp) si ii place mult. Plus ca piersica sau caisa inmoaie scaunul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Bogalina, pai.....m-am hotarat la forma(cum au zis si fetele din 3 tortulete) dar....blat si creme....mai studiez!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miniuta, l-am vazut pe strengarelul tau.. tare dulce... cum reuseste sa manince cu nasucul? isi baga el minutele in castronel? sunt eu cam terorista daca nu il las sa isi bage minutele in castronel?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Fetelor, am o veste mare: azi, dupa 18 luni de fericire, mi-a venit ciclul!
Reactia piticului: da sa suga, trage o data, de 2 ori, se opreste, mediteaza, se uita la mine nedumerit, apoi banuitor, apoi se pune pe urlat. peste o jumatate de ora, cum trecuse masa de dimineata si nu venise inca ora mesei de pranz, deh, era ora snackului de titi, si il razbise foamea, se pune sa suga, iar nedumerire, apoi o expresie gen "ia mai duca-se...." si se apuca sa pape serios

miniuta, mie imi plac postarile tale! eu ii dau piticului tot banana, mar si para ca alte fructe nu sunt acum, ma gandesc sa-i iau niste afine la borcanel. cu carnita nici eu nu voiam sa-i dau e la supermarket, dar pana la urma i-am dat. nu prea ii dau pui, mai mult peste si vita. suc de portaocale n-a vrut, in schimb ii dau cate o felie de portocala si o molfaie el pana ii scoate tot sucul, apoi se joaca cu ea bineinteles ca murdareste tot in jur, insa e tare scump! am vazut pozele cu david, e mortal in cele in care e pictat cu papa portocalie in jurul guritei si are bavetica cu i'm cute...buy me something

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

miniuta am reusit sa vad pozele cu david.si bineinteles ca e un scump.e tare dragalas.iar despre socrii ce sa mai spun...chiar ca se pot lua de mana.si eu discutia asta despre mancare o am de cand s anascut rafi.tot cu asta m au zapacit ca de aia se trezeste rafi ca nu se satura de laptele meu.si uite ca ii dau mancare si tot se trezeste.dar acum nu mi au mai spus de mult dar probabil se gandesc ca se trezeste ca nu ii dau inca mancare mai sanatoasa (sarmale,carnat...)si nu numai porcariile ce le dau eu(fructe,legume)
angiuta25euro?mi se pare exagerat.in ritmul asta cred ca oricine ar da faliment.pune si tu poze cu vladut sa il admiram

kayasteptam sa ne spui vesti bune
multumim ptr urari si la multi ani sarbatoritilor zilei.
vai ce trece timpul...nu imi vine sa cred ca avem deja 8 luni.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

multumim ca ne-ati vazut, fetelor (ioana13, arcadia si ali24). da, e grozam david cand mananca asa ca porcusorul de trebuie sa-l bag apoi cu totul la spalat. nu se face mereu asa, dar a avut o perioada in care statea cu mainile larg deschise si cand ma apropiam cu lingurita se repezea dupa ea cu mainile de imi zbura mancarea in toate partile. ca sa ii dau totusi sa manance i-am dat si lui o lingurita in mana si il hraneam pe langa (au povestit mai multe fete aici ca si la ele a functionat tactica asta). ma amuza si pe mine in ce hal se poate face, asa ca-l imortalizez.

ali, am ras cand ai zis de mancarea aia "ca lumea: carnat etc". si soacra la fel murmura (dar ea nu indrazneste sa insiste, ca stie ca vorbeste in van): sa-i dau sa manance de toate. intr-o zi manca ea varza murata: nu-i dau si lui o frunza sa roada la ea, ca uite ce pofta ii e??? i-am aratat ca si cand prinde papucii ii linge, ca si-atunci tot pofta ii e. mereu ii e pofta de ceva...nu va zic cu ce sarg linge laminatul .

aseara m-a apucat nostalgia si am vrut sa citesc de la odisee....moama cate capitole a trebuit sa merg in urma ca sa gasesc link-ul catre odisee! (ca am gasit odiiseea, si am recitit capitolul in care am nascut si vreo doua dupa...nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul). nu se poate sa scriem toate cele de la inceput cu caractere mult mai mici ca sa incapa si linkurile catre capitolele trecute si cele catre odisee? daca ai ghinion sa pleci o saptamana-doua si vrei sa citesti din urma, ai rupt-o-n fericire pana deschizi sase sapte pagini sa citesti din urma...stiu ca era prea lunga pagina, dar daca s-ar scrie totul cu caractere mult mai mici nu am fi tot acolo???

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna fetelor,
Apar si eu dupa o absenta mai indelungata..dar ne-am confruntat cu o suuuper raceala.
Am vazut ca a intrebat cineva de prafurile BIOTICS.Ii dau si eu Antoniei.De regula acest praf se da la 2-3 ore dupa antibiotic, dar pedriata mea mi-a recomandat sa ii dau unul pe zi, la amiaza.Antoniei i-am dat Augmentin, 3 ml la 12 ore si intre cele doua reprize de antibiotic acest praf care reface flora intestinala.Din cate am citit despre BIOTICS, este recomandabil in tratamentul cu antibiotice deoarece repara ce distruge antibioticul in stomacelul puiutului.
Raportam si noi un dintisor jos...dintisor a carui aparitie a coincis cu raceala nemernica de mi-a facut febra 40....Cine a trecut prin asta stie cam cum este...Iubita mea zambea si ardea....a reactionat ca o luptatoare.Am trecut cu bine de clipele de groaza.
Pediatra mi-a recomandat cu incredere borcanele spunandu-mi ca mai ales in aceasta perioada cand gasim fructe de import, sunt de preferat borcanelele pentru ca sunt facute cu ffff mare atentie.
Antonia papa si mancare gatita si este o ciorbareasa de clasa intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

miniuta, ai dreptate, si mie mi-e greu sa ajung la capitolele din urma, si eu am ceva de recitit. ar fi bine daca ar fi puse din nou linkuri la toate capitolele plus cele de la odisee, cu litere mici, e foarte buna ideea.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arcadia, merci frumos. Din cate stiu eu cand iti revine menstruatia, gustullaptelui se schimba. Poate de aici si reactia haioasa a puiului.
DianaLaura, miniuta nu e nimic rau in faptul ca baiatul pune mana pe "chestii". Face parte din procesul de cunoastere a propriului corp. Ignora acest aspect si lasa puiul in pace, e doar o etapa. NU e vorba de auto-stimulare/excitare!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hello hello,

Si noi pe aici.

kay ce face Soniuta???

Noi am facut progrese importante in ultima saptamana (dupa rasfatul de la munte si de sarbatori). Nu mai mancam tzitzi deloc noaptea (si nici nu se mai trezeste in fiecare noapte), bem putina apica sau ceai de musetel. Si nici ziua nu mai papam tzitzi dupa fiecare masa (a ramas doar dimineata si seara) si adoarme singurica in patut. Si...si-a fixat in sfarsit somnurile ziua: unul pe la 11.30-12 si unul pe la 15.30-16.

PS. Am trimis pe mailul comun un calendar frumos cu bebei

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput