*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
Am vorbit acum cu Irinouka la telefon , mi-a zis ca e bine , asteapta sa iasa dr. ei din operatie ca sa-i monteze epidurala . Este in spital de aseara , au inceput contractiile pe la 22.30 , apoi au lasat-o si de dimineata au inceput iar, in urma perfuziei cu occitocina .A asistat pana acum la 2 nasteri in direct si zice ca nu e speriata ...deci cu moralul e ok , e linistita.
Despre Carmilia mi-a zis ca e ok , bebe Alex are 3620 g , s-a nascut relativ usor , Carmilia a venit azi-dimineata la spital pentru inducere si la ora 12 nascuse deja.
Cam astea sunt vestile de la Filantropia...asteptam cu nerabdare si de la Giulesti
Hai, ca vorba lui miri sunt asa de emotionata ....
Parca as asculta /participa la o emisiune... Stiti cum erau transmisiunile acelea sportive... acum dam legatura in giulesti... acum preia legatura gatta la spitalul filantropia... ne intoarcem in studio (adica, aici,... pe forum... )
CARMILIA, FELICITARI !!!!! SA FITI SANATOSI AMANDOI, REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT PENTRU BEBE SCUMP !!!!
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
grati.ela spune:
acum 20minute Iry avea dilatatie maxima si se pregatea sa onoreze masa...vine Rares!!!!
39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile
grati.ela spune:
Vorba Laurei, se pare ca transmisiunea din Filantropia se apropie de final...asteptam stiri din Giulesti!
Ce emotionant si frumos este!!!! Cred ca a fost super sa nasca asa cate doua...Imi vine sa plaaaannnng!!!!!
39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile
alinaatudor spune:
Mai fac un pic de galerie si apoi ma bag la calcat rufishoare..mai fetele eu o schimb cam des pe printesica mea...din cauza ca dau lapte pe ea..si nu vreau sa se simta uda..of..deja am spalat o groaza...
E..asta e..bine ca e laptic :D
Mitsu-bishu spune:
Vai, ce frumoooos! Nu imi vine sa cred, ce fanfara cu clopotei azi!!! Am inima'n gat, parca mai nasc o data!!!
Haideti, fetelor, impiiiiingeeeeti!!! Mai e putiiiin!!!
Carmilia, felicitari pentru bebe! Ai vazut ce repede a venit? Si pun pariu ca a meritat efortul!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Ven spune:
Alina, pune-i bavetica. Noi o folosim cu succes, daca nu vreau sa-l schimb de haine de 3 ori pe zi :)
Si legat de intrebarile tale de mai devreme, eu as da cu presupusul si as zice ca-s colici...Doamne da sa nu fie asa, dar daca copilul e mancat, schimbat, curat si ok, numai de la colici poate sa planga asa....
Zic si eu!
fetele!
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Gatta,
LA MULTI, MULTI ANI PENTRU SARA LA O LUNA DE VIATA IMPLINITA!!!
Nu ai senzatia ca deja este tare mare...?! Asa imi amintesc ca simteam eu cand a facut dimitris o luna.... Plus ca l-am sarbatorit in fiecare luna timp de 1 an cu tortulet (pentru mama lui, bineinteles... !!) si cadouri pentru el...
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Multumim mult Laura , si totodata multumesc tuturor fetelor de urari !
Aseara ne-am suparat pe tati ca nu a adus niciun cadou pentu fetita lui ! Bunica ne-a facut si noua tort de mere si am avut musafiri , rude care au vrut neaparat sa-si felicite nepotica la implinirea varstei de 1 LUNA !
Ceska , felicitari pentru 1 luna implinita a lui Benji ...ce repede cresc puii , eu una n-am simtit cand a trecut luna asta , parca a zburat !
Ai dreptate Laura , chiar ca parca suntem la o transmisiune in direct...
Momente palpitante la Filantropia , stimati telespectatori ...se naste multasteptatul Palugel ! Palugel si Irinouka , suntem alaturi de voi ...Irinouka , hai mama , impingeeee !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
IrinaL spune:
Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares!
Irina 40+Ileana
Tudor
alexia28 spune:
FELICITARI IRINOUKA, sa-ti traiasca bebe Rares, felicitari inca o data
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 4 SAPTAMANI