*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 19
virgo spune:
Gabrittza , asa am patit si eu in saptamana 37 . Dupa baie au incetat contractiile . Sa ne spui cum e treaba , mai incolo .
Mitsu-bishu spune:
Fetelor, e asa de frumoooos afaraaaa! E soare si caaald! Eu vreau sa il scot pe bebe la plimbare... O fi prea devreme? L-am scos si marti sa mergem la dr. dar m-am gandit ca aia e o urgenta. As fugi pana in Plaza si inapoi... Asa de bine doarme cand vine de afara/ sta in fata geamului cand aerisesc... E pacat sa se coaca baiatu'n casa! Are 7 zile juma'. Voi ce ziceti?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by nemary
Felicia, multa sanatate, o sa treaca si gripa asta pana la urma. ne bucuram ca ai intrat si ne-ai dat vesti despre tine.
Mari39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mari,

Nastere usoara si tie!Felicia,
36+ 
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
irlandeza spune:
Vai , am lipsit o zi si am "pierdut" 4 nasteri!!!!!
Irinouka, Creata, Beinazutza, Carmilia felicitari tuturor si efacere cat mai rapida. Iar clopoteilor, bun venit pe lume si sa fie sanatosi si mancaciosi, si fara colici.![]()
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA3 saptamani de viata 03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
of mitshu-ule aceeasi pro o am si eu...sambata Bianca face o luna juma...si nu a iesit decat pana la masina care era in fata scarii...si apoi de la masina in cabinet la doctora...nici in fata geamului deschis nu am tinuto...doctora a zis mai usor cu vizitele da de afara nu a zis nimic parca as pune-o si eu macar un minut in fata geamului deschi...imi este ca dupa aia o invat prea sensibila...va rog
...astept pareri...plspls
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Lala_D spune:
LaLa_20 cate kg are acum Bianca ?
Din cate stiu eu daca are peste 3 kg puteti sa incepeti si plimbarea. Mai ales daca varsta corectata a micutei se afla acum " la termen" .
Mitsu la 7 zile l-am scos si eu pe Andrei. Progresiv. Intai 10 min, apoi 20 etc. Si ningea ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
raca spune:
Beinazutza, UAUUUUU 4000G, NATURAL FARA EPIDURALA!!!! Felicitari si sa fiti sanatoase amandoua!! 

38+
Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
grati.ela spune:
fetelor de Bucuresti, vorbiti cu pediatrul...bantuie o gripa de zile mari. La Ozi in clasa jumatate sunt gripati. Ozi e prinsa si ea dar o tin in frau cu fructe, suc de catina, oscilococcinum... Parca nu as scoate un bebe mic printre atatia virusi. La geam, in balcon, e altceva.
39
Tudor Gabriel
AMR 5 zile
zeririlouiza spune:
Cu scosul afra doctora imi spusese sa evit in primele 2 saptamani, dar am scoso din spital apoi am fpst la o saptamana la pediatru apoi ne/am mutat la mama si de ieri o scot cate putin prin curte mai ales ca a fost fumos si incepem sa crestem perioada de iesit la aer
Louiza mamica de Yasmin - Elena 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
POZE
http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe
raca spune:
Am uitat sa va spun...maine mergem si noi la control. Oricum acasa ma intorc abia sambata asa ca nu va ingrijorati daca nu intru sa semnez condica
. Oricum daca se intampla "ceva" promit sa va anunt. Va
ca nu stiu daca mai reusesc sa intru azi...
38+
Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!