*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Sal'tare! Am dormit de aseara la 23:00... Cu cateva pauze de supt...

Am intrat sa spunem Felicitari proaspetelor mamici! Sa va creasca puiutii mari si sa nu aveti porbleme cu buricul , ca vad ca asta este topicul. Speaking of which, azi de dimineata ne-a cazut si noua... Chiar voiam sa dau buzna pe DC sa va spun, cand ce vad, toata lumea se agita pe tema asta... La noi nu se vede ca un matz, da' se vede in partea inferioara a buricului un fel de rana deschisa, dar e albicioasa, ca si cum ar avea putin puroi.... Dar nu ne panicam de data asta, dam cu spirt din belsug si baneocin dupa ce uscam!

Mami merge sa pape ceva si revine...

P.S.: Ce se aude cu Ereena?! Mai are rost sa ii fac galerie?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

La mine 6:55am. Nu stiu daca erati ingrijorate sau nu... sangerarea s-a mai potolit peste noapte. Am trimis sotul la serviciu si merg la 8:30 la cabinet sa ma vada doctorul.

Honey, eu ce sa zic, destul de nasol ca trebuie sa faceti "masajul" cu pricina, dar mai bine asa. Probabil ca doctorul s-a gandit ca asa vei putea naste natural. Oricum, nu trebuie sa-ti fie frica nici de cezariana. Nu e asa de grav. Si mie mi-a fost teama pana cand am aflat ca unele gravidute prefera cezariana si ar mai face 10 copii asa.

Intrebare: Mama imi spune ca dupa 3 luni copilul nu se mai pune la san si noaptea... Ma lamuriti si pe mine de ce ar fi asa?
Ea zice ca copilul trebuie sa aiba un program foarte clar si sa nu se trezeasca noaptea ca sa manance. Mie mi-e greu sa cred asa ceva. Poate cele cu experienta ma lamuresc si pe mine...

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR 6 ZILE MAX
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabritzza astea seamana a contractii .. ia intra tu pe contractionmaster.com si cronometreaza ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

P.S.: Ce se aude cu Ereena?! Mai are rost sa ii fac galerie?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Ereena zicea ca e in drum spre Bucuresti...
Era cam suparici cu o seara inainte. Poate zuza ei pereche sa o contacteze si sa afle cum se simte. Pacat ca era asa de trista cu o seara inainte sa nasca...

AMR 6 ZILE MAX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

contractii?eu?acum?

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

mi-e frica!!!!!

AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

fetelor eu azi am niste stari ciudate.
de la 6 am niste dureri de mijloc,si ma doare din cand in cand pe sub burtica,dar nu tot timpul.si ma doare si burta din cand in cand,se intareste ca un bolovan din cand in cand.si sunt cam agitata.
ce o fi oare?imi spuneti si mie?

AMR 3 SAPTAMANI?

si eu zic ca seamana a contractii. mai bine le monitorizezi... ca nu se stie niciodata... Mi s-a intamplat si mie sa ma mai doara burtica.. dar mi-a trecut repede si nu a fost insotita de nimic altceva, ca intarirea abdomenului.

AMR 5 ZILE MAX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabritzza pot fi contractii ce pregatesc uterul .. fa-ti o baita fierbinte, ia un no-spa si vezi dupa aia cum iti e.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

gabrittza, ce spui tu acolo seamana cu efectul pe care l-a avut pastiluta aia asupra mea in seara anterioara nasterii - mi se pregatea colul.... Se inmu.ia + stergea... Dureri de spate + sub burtica. Durerile de burta insotite de contractii sporadice nu sunt contractii adevarate... Cel putin nu la mine. Cand o sa ai contractii o sa iti dai seama, trust me! Durerea creste gradual, atinge un peak si apoi te lasa... Da, cum spunea si Ellenuta, baga o baitsa fierbinte si vezi ce mai zice burtica... Daca nu te lasa, la camera de garda cu tine!

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

multumesc.ma duc sa fac o baie sa vedem ce se intampla.
chiar credeti ca nasc azi?

AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput