Mamici de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
Biribu spune:
azi o zi ceva mai buna si la noi, asa ca am timp de forumuit
sun m-ai omorit, ce dulce e cu burtica in sus
cristina tu esti sigura ca el vrea fetita? ca poate spera ca daca zice pe invers iese baiat
cunosc eu un exemplar care cam asa facea
anaxena nu esti singura care manica ciuperci, si pe mine ma luase pofta
. ti-am vazut burtica, daca e sa ma iau dupa ce zic babele sigur faci fata.
mada succes cu rochita, vezi ca e mare chestie sa fii tu supermultumita de ea, ca eu acum ma uit in urma si zic ce toanta ca nu am ales alta... oricum nu cumpara ceva fara sa probezi, sfatul meu, la masurile americane poti avea surprize, eu eram un size 6 aici, si nu mi-a venit nici o rochie numarul respectiv, deabia veneau alea size 8. mai sigur ia o mai mare si modific-o la croitor. de boli ce sa mai zic, nasol si la voi, a mea macar e expusa la toti germenii din daycare, a voastra de la cine dumnezeu tot lua atitea?
pupici
17+
Mami de Anna (5.02.2007)
MissJJ spune:
Biribu oricum probez nu iau pe neve in nici un caz. Si aici in magazin au modelele si apoi le masoara si le modifica dupa tine.
Cu racelile nu stiu de cand s-a nascut a tinut-o din raceala in raceala cea mai nasoala la 6 luni cand a si refuzat mancare si lapte vomat non stop nici apa nu mai bea si abia la 1 an si-a revenit cu papa ca na s-a nimerit exact cand cu diversificarea.
Ultima data a racit inainte sa plecam in ro cand am racit si noi dar ca atunci la 6 luni niciodata. Nu stiu de la ce medicii zic ca e normal dar nu a avut contact cu multi copii mici sau ceva eu stateam acasa cu ea numai Flo ce venea de afara ca sa zic asa.
Acuma sper sa isi mai fi revenit sa nu mai se imbolnaveasac asa des ca ne-a terminat.
Gata merg la nani ca maine merg cu fata la controlul de 1 an m-au chemat astia si iar tre sa merg in londra si dupa amiaza vine un nea caisa sa verifice centrala si boilerul ca cica vine in fiecare an.
Nb, su vp si pupici fara discriminare!![]()

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
SunSmile spune:
Anka eu am facut TT-ul la Genetic Lab. Si fetele de acolo mi-au zis ca pt o interpretare cat mai buna le-ar trebui si o echografie, dar nu mai veche de 7 zile! Eu facusem una sambata si marti am fost la recoltare cu echo si datele de la medicul meu! Eu zic sa te duci cu una "cat mai proaspata"...macar in felul asta elimini si probabilitatea de a fi veche echo. Dar e parerea mea de profana. Tin pumnii orice ar fi si te pup tare!
Mada ti-oi arata si moaca mea "inmiresata" dar pe privat. Numa ca nu acum, da? Nici nu stiu in ce album le-am pus....
Pana atunci pun cateva poze cu burta mea, de care rade toata lumea ca e mica. In fine
burtik
Of mai Mona cate probleme ai si tu! Daca iti zic ca atunci cand gandesti pozitiv, toate lucrurile par a se optimiza, ma crezi? Nu e un bullshit psihologic ci e mega testat! Tin pumnii sa-ti fie bine, oricum!
Ana foarte frumoase body-urile Mariei! 
Multumim Biri!![]()
Va pup pe toate fara exceptie si ne auzim maine!
17+
ella81it spune:

Am sosit si eu acum si am intrat sa vedem ce ati mai scris.
SUN
.Chiar sunt grasa
Doctorul mi a dat azi nr de telefon a unui nutritionist sa ma pun la dieta.Am 61kg
In rest bb e bine se misca non stop ,are 220 grame !
Mia dat unda verde la
si pot merge si la sala.A zis ca asta e cea mai linistita perioada din sarcina.
Mai aveam si un chist imens 6 cm care s a absorbit,deci e totul ok.
Sunt putin anemica si trebuie sa iau fier.Grasa dar anemica![]()
Acum astept rezultatele la amniocenteza si mai am eco morfologica pe 12 feb.
MADA parca si tu tot pe 12 feb.?
ANAXENA..i am aratat pozele cu tine sotului
si el ma intreaba ,,pai e gravida,,?deci eu zis ,si el la fel ca arati f.bine
ELLA
18+
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
Ankalaura, la dublu teste se fac in aceeasi zi- sau cel putin asa mi-a zis mie doctora ca voi face eu maine.
Am luat analizele de saptamana trecuta de la laborator...daca stie cineva sa-mi spuna cum pot interpreta valoarea Cytomegalovirus IgG de 48,0 pe metoda bioMerieux (cred ca asta e), in conditiile in care maximul este de 6,0, iar IgM este negativ...Toxoplasma mi-au iesit negative si IgM si IgG. E bine oare?
MADALINA11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Fiquelle, iti pot spune ce scrie in testul meu si a fost ok si din punctul de vedere al dr B, si din punctul de vedere al lui Tutunaru:
Ac Anti-CMV IgM
Rezultat: Nonreactive (0.5)
Interval de referinta: <0.85 nonreactiv, 0.85-1.00 grayzone
>1 reactiv
Metoda MEIA
Ac Anti-CMV IgG
Rezultat: POSITIVE (88,5)
Interval de referinta: < 15 AU/ml:negativ
> 15 AU/ml: pozitiv
Metoda MEIA
Analize facute la Medlife
Fetele, mai trimiteti si voi din analize pe mailul comun - asta daca nu va deranjeaza, fireste...
Caprioara - m-am uitat la triplu testul tau si vad ca fata de statistica de 385 este mult sub riscul pe care ti l-au calculat tie. Astept sa imi raspunzi si la PM si cred ca saptamana viitoare ma duc sa imi fac din nou un eco si cred ca fac triplu test la doua laboratoare separate, si mai vad eu.
Daca si alea ies nasoale, fac amniocenteza.
Ella - mailul pe care l-ai pus la profil e activ? Ca ti-am trimis un mail - te intrebam daca amnio le-ai facut in Romania sau in Italia si inca cateva lucruri. Sper ca l-ai primit.
Anaxena - ce masura ai luat body? Eu m-am uitat putin, in diagonala, si nu am vazut nimic de nou-nascut. Imi amintesc ca cel mai mic body gasit la Z, cand era Eliza mica, i-a venit bine de la 3 luni incolo
Sun - e de inteles de ce rade lumea
Glumesc fireste Da' poate ma incumet si o trimit pe mailul comun, ca aici nu o pun
Anca
16+
SunSmile spune:
Neatza,
Ella ma bucur ca bebe e ok! Imi pare rau ca esti anemica, ca grasa oricum nu te cred, poti zice orice!
Si uite, vazand ce a scris si Anka, m-am gandit la ceva: ca sa nu mai existe confuzii, intra in meniul din partea stanga a paginii de forum, unde scrie "profil personal" si pune, te rog, si Italia la locatie!Ar fi mai usor pt multe fete.Daca vrei, evident!
Anka si eu zic ca ai luat hotararea buna sa faci si TT, care va poate da un punct de vedere in plus! Eu cred cu tot sufletul ca va fi bine!
Si nu mai rade de mini-burta mea, daaaa?
Mai, acuma vorba dnei doctor, ce-as fi vrut sa am daca am plecat de la subgreutate si nici acum nu sunt tocmai in grafic....E bine ca mi-e galushca sanatoasa acolo, ce sa zic...
Acum a disparut Narcisa! Braziliaaaaaa![]()
Va pup si va doresc o zi faina!
18+
oanasm spune:
fiquelle bafta la eco azi! sa ne dai de veste! iti masoara si pliul nucal acum?
anaxena superrr dragutze hainutzele Mariei! sa le foloseasca sanatoasa!![]()
ella felicitari pt bb de 220 grame
..dej a e maricel!
va
si va doresc o zi faina de tot!
...aaa...azi noapte l-am vist iar pe bb...vad ca mereu patzesc chestia asta inainte de a merge la eco...am emotii...of course! Doamne ajuta sa fie otul bine maine!
Oana
9s 
o noua viata
dara_d spune:
Buna dimineata gravidutelor.
Ankalaura si eu merg vineri acum sa fac TT la sandor si mi s*a spus ca trebuiesa fac si eco in aceeasi zi deci o sa imi ia sange si eco si costa 420 lei amandoua,abia astept sa vad ce sex are bebe .Poate o sa se vada si o sa fie fetita , dar si baiat e bine sanatos sa fie bebe ca nu mai conteaza.
Tot citind despre rochie de mireasa mi-am adus aminte de nunta mea ,de cum aratam atunci mult mai slaba ,vai de mine ma apuca depresia daca ma mai gandesc la cum eram si cum sunt acum dupa tratamente de fertilizare si 4 luni de sarcina.

Pupici si salutari tuturor.
15+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dia_filipas spune:
Neatza fetele!
Eu de vreo 2 zile is intr-o "groapa de potential" - adica foooarte abatuta. De vreo 2-3 zile gasesc in fiecare dimineata pe chilot (maxim pana la amiaza), o pata miiica (cam cat o unghie mai mica) de scurgere maro. Doar una, dimineata, apoi toata ziua, nimic. Si stau intr-o panica si stress toata ziua. E drept ca am si contractii si dureri ca la ciclu, si simt tot felul de miscari in burtik. Cred ca o sa iau si eu un no-spa, ca am vazut ca il tot recomandati. Sper sa ma ajute. Oare sa fie de la dushul de seara care e relativ mai fierbintel? Chiar, care e faza cu dushul fierbinte, de ce nu e voie?
In rest, creste burta, cresc si eu...din pacate, mai ales la solfuri, arat de parca as fi inghitit un scaun.
Soacre a mea e relativ de treaba, e femeie de la tara (si sotul meu a crescut la tara) si are ea placerea sadica sa ma puna la lucru, ca deh, eu sunt mimoza de la oras (apai cand vad ce e pe acolo - lipsa de conditii - chiar ca fac ca o mimoza) si tre sa fiu invatata cu munca. Nu-i vorba ca dupa ce am observat tendinta asta, nu ma mai duc, decat rar.
Mina Eu ma duc la Dr. Cojan, de la maternitatea veche (si cabinet Algocalm, in Dambu). Si eu am vrut la Capalna si cand am sunat in noiembrie, mi-au zis ca au liber abia pe 21 ianuarie. Am optat pt. Cojan ca am auzit lucruri bune despre el, are multa experienta, si parca a fost si ceva sef la Ginecologie, eu asa ceva am auzit. Si, cel mai mare avantaj, e mai liber si ma pot programa mai usor. Intra mai des, sa mai facem schimb de experiente! De exemplu tu ti-ai luat haine de gravi? Daca da, de unde, si cu cat? DPN/ul meu e 15-17 iulie - in plin concediu, deci nici Cojan nu o sa ma asiste. Da imi recomanda el pe cineva, mai e vreme pana atunci.
Sun you crack me up! (in sensul bun, sper ca stai bine cu engleza
, daca nu, vreau sa spun ca ma distrezi!). Tu cu ce te ocupi? Esti tare optimista, imi place asta.
Teste si eu fac triplu test vineri, desi eu am 26 de ani si Bitestul a iesit cu risc scazut. Doctorul a zis sa-l fac, nu a zis ca as reprezenta risc, sau ceva, dar eu ma execut.
Indemnizatia Hmmmm, eu sunt de acord cu 85% din salariu pt. cele care au salariu mai mare. Al meu e de 8 mil si ceva, deci pe mine m-ar dezavantaja. Ar fi bine daca ne-ar da posibilitatea sa alegem, ca sa nu mai fie discriminari.
Mona Imi pare rau ca ai atatea pe cap! Esti intr-adevar o supermami! Sper sa vina relaxarea si odihna si la tine curand!
Bafta la eco si analize pentru fetele care urmeaza sa le faca!!
Doame, eu chiar am cazut in butoiul cu melancolie...se vede ca e luna plina.
Pup toate fetele!!!
Have very happy day!!
dia
15+
strumfuletz
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Fiquelle stai linistita IgG se refera la anticorpii respectivului virus, daca nu iti ies in intervalul respectiv inseamna ca in trecut ai avut acel virus si acum ai anticorpi in organism.
IgM se refera la infectia din prezent, daca acest IgM nu iti iese in valorile respective inseamna ca ai acel virus si trebuie neaparat sa te tratezi, oricum dct iti va explica daca il intrebi.
Asa am patit eu cand m-am dus la dct Radoi, aveam doua analize care iesisera foarte mari si iti dai seama ca am stat cu inima cat un purice pana am ajuns la el si mi-a explicat ca IgG arata anticorpi din corp, e bine sa ai pt cat mai multe boli, iar IgM este cel care trebuie sa iasa in parametrii.
Sper ca m-am facut inteleasa ca imi este cam somnic, inca nu m-am trezit:)
daca mai ai intrebari te rog nu te sfii!
Lori
18+