Mamici de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
Neata, gagici!
Pup pe toata lumea mai intai si mai intai
!
Anka, suna intai la GeneticLab sa te asiguri ca recolteaza si sambata, ca nu mai tin minte. Vazut pozele, placut toate! Si cu voi si cu hainutele!
Mona, bafta la doctor. Eu cred ca firisoarele de sange sunt de la faptul ca vaginul s-a iritat rau pe interior de la secretie si ai ceva fisuri. Sper sa ne dai vesti bune.
Dara, sateptam vesti de la eco astazi.
Mada, vazut poze cu camera de copil. Superbe!!!
Dana, sper ca ti-a trecut starea aceea de plans. Incearca sa te menajezi... Uite un
de la mine.
Boti, eu am vazut la Mall Vitan la un magazin (Debenhams) niste sutiene enorme intr-un cos.
Eu am fost un pic racita de la inceputul saptamanii si azi vad ca m-a luat mai rau, sunt capsata bine
. Cred ca nu stau mult la birou si o tulesc acasa...
Caprioara
16+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
flo1980 spune:
Fiquelle nu stiu de dublul test, eu am facut triplu test gratuit. Si stand acolo la coada (I.O.M.C.) am mai intalnit gravidute care aveau formularul pentru gratuitate. Daci, ceva ceva se poate, intreaba medicul, poate are contract cu casa.
Mona Bafta la doctor! Sa vii cu vesti bune!
Flory mami de Alex si
17+
bebe 2
pozele mele
boticelina spune:
buna dimineat burtici!
Dana incearca sa nu te mai agiti, stiu ca e greu de la distanta, dar nu face bine nimanui, nici tie, nici mamei tale si nici puiului. Azi si pe mine era sa ma buseasca plinsul doar pentru ca am rasfoit cartea de la Caprrioara si am citit capitolul despre boli, si erau poze cu pui care sufereau.
Caprioara mersi de info, dar eu sunt din Constanta
si nu vin in Bucuresti decat arareori si doar cu treaba.
Flo ce trebuie sa faci ca sa obtii gratuitate pt bi/triplu test? Trebuie trimitere de la medicul de familie si ceva de la ginecolog? Intreb pt ca prietene mea o sa faca maine eco pt dublutest si ar ajuta-o f mult daca ar putea face analizele gratuit, pt ca se descurca f greu cu banutzii. Please, zi-mi cum ai facut tu.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Jjovana am adaugat la listutza.F fain numele Daria. Noi pana acuma nu ma gasit nimic sa ne placa, parca la al doilea e mai greu de gasit nume.
Asa acuma fata doarme deci poze dupa ce se trezeste. Sa iti zic cum am facut, ca eu is designerul in casa.E un hobby al meu, bine n-am studii aprofundate da am o boala sa aleg culori sa vopsesc sa decorez sa aleg mobila tablouri rame etc si apoi sa privesc satisfacuta rezultatul final.
Cand terminam toata casa am sa va pun poze sa vedeti cat is de talentata. Glumesc cu talentul dar imi place e o pasiune abia astept sa scot pensulele si sa ma apuc de mazgalit peretii. Barbatu' saracu' a tacut a cam strambat din nas la alegerile mele da cand a vazut rezultatele a zis gata nu mai comentez.
Am zis ca vreau sa aiba o camera f colorata ca e copil nu neaparat totul roz sau totul mov sau din astea, prea uni. Asa ca am ales 4 vopsele cate una pt fiecare perete si le-am preparat in magazin dupa nuantele alese, le am notate undeva am sa caut sa iti zic cum se cheama ca is de la dulux creca gasesti si in ro daca iti place nuanta. Si am facut peretii mai lungi opusi unul roz si unul galben si aia mai mici ala cu usa care e alba l-am facut portocaliu si ala cu geamul care geam are termopan maro l-am lasat alb. Apoi carepta am ales-o sa fie un frez rozaliu. Arata mai bine cand era noua ca am facut greseala sa luam din aia pufoasa care acuma s-a matuit deci data viitoare cand schimbam adik acusi iau din aia mai tasata ca la noi din dormitor.
Si am pus abtibilduri pe pereti cu winnie the pooh plus un din ala demasurat inaltimea la bebe tot cu winnie si bordura tot cu winnie din aia adeziva. Un perete a ramas mai gol ca acolo urmeaza sa vina si niste rafturi dar nu am mai apucat sa le cumparam , well bine am facut ca acusi modificam camera pt bebe 2, daca e baiat ca daca e fata ramane la fel.
Am gasit bara din aia pt perdea si agatatori galbene cu niste leisori ca fata mea e zodia leu, ea le-a ales ca avea de ales intre floare si leu si a pus mana pe leu deci leu i-a luat mama. Si acuma in ro am gasit voal, nu draperie ca de aia inca nu am gasit, cu winnie the pooh si acu are si voal. Perdea mai cautam aici daca sunt sunt f scurte si maj cu winnie is pe bleu si nu ar merge. I-am mai cumparat lampa mica cu winnie si lampadar pt tavan tot cu winnie.
Am ales winnie the pooh ca e ok pt orice copil fata sau baiat si plus mai acusi creste si vrea zane sau printese asta o sa isi aleaga ea mai tarziu.
Camera care acuma e dorm 2 o sa o facem pt ea si am zis ca o facem cu zanisoarele disney, inca nu m-am decis ce nuante pt pereti ca sa fie mai deschise ca la tema asta culorile de baza is verde, albastru si mov/lila, deci destul de reci asa ca trebuie ceva cald sa compenseze. Uitati aici pt camera cu zane ce vreau sa iau:
www.bedding-world.co.uk/erol.html#728X1499" target="_blank">set pat 1,www.bedding-world.co.uk/erol.html#728X1500" target="_blank">draperii,www.kidsuk.co.uk/catalog/Disney_Fairies_Bedding-76-1.html" target="_blank">set pat 2+lampi, bordura, cos de gunoi si abtibliduri
---------------------------------------------
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Mada, multumesc mult de tot......intr-adevar superbe.....dar la noi in romanica nu stiu daca gasesc asa ceva.....oricum am salvat cateva imagini, o sa ma adaptez la ceea ce am...acum am de unde sa ma inspir. Cred ca o sa-ti iasa o camera super .... astept poze cu produsul final. merci mult si ca ai actualizat listuta. Pupici
oana silvia
irina_omat spune:
Buna fetelor ! Citesc postarile voastre de cateva luni, insa de-abia azi am avut si eu putin timp sa ma inscriu
. Am si eu o rugaminte : ma poate ghida cineva sa ma inscriu pe acea lista cu mamici de iulie ? Va multumesc

F fain numele Daria. Noi pana acuma nu ma gasit nimic sa ne placa, parca la al doilea e mai greu de gasit nume.
(21.08.2006)