Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Azi am plans cam mult.....ma gandesc la mama.....are ceva probleme acasa....bunicamea e bolnava....taicamiu nu o ajuta deloc.....plang fara sa vreau.....numai ce ma gandesc la maicamea imi curg lacrimile.....in seara aceasta i-am trimis un mesaj si ea m-a sunat imediat. Nu am putut vorbi cu ea ca am inceput sa plang......ne-am scris pe messenjer......nu ma enervez......dar plang de necajeala.....si tare mult as vrea sa nu mai plang......adica sa ma abtin.....dar fara sa vreau imi curg lacrimile......ANAXENA si eu zic data viitoare sa te intorci si sa pleci. Si eu din fire sunt foarte impulsiva.......cand e sa ma cert cu cineva apai ma cert......mai ales cu vanzatoarele sau astea de pe la posta.....dar am observat ca reusesc sa ma abtin, in ultimul timp.....si mi-e bine......inainte coceam in capul meu verzi si uscate....la cat eram de agitata....acum.....incerc sa numar pana la 10.

Ma duc sa ma culc.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele daca vreti sa vedeti www.flickr.com/gp/13659422@N05/GDt27s" target="_blank">poze vacanta ro.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare,

Dana, mersi de poze, mi-am facut o idee cat de cat, imi place si blondul da si satenul cu suvite. Problema mea ar fi ca satenul meu e mai inchis decat al tau, dar sper sa iasa ceva fain pana la urma, daca nu, astept pana dupa nastere si ma fac altfel.
Iti sta super in amandoua stilurile, da mai fain e blondul.
Nu mai plange, te cred ca ai fi dorit sa fii acolo langa mama ta sa o ajuti, dar cum nu se poate, macar suport moral oferai, conteaza si asta mult.
Eu una ma supar greu, de certat nu m-am mai certat cu cineva din liceu, prefer sa intorc spatele si sa ocolesc persoana respectiva pe viitor, urasc confruntarile de orice fel.
Eu cu sotul in cei 6 ani aproape de casatorie noi nu ne-am certat inca, ca ma si intreaba sotul, bey da noi suntem normali sa nu certam, ca altii se cearta.
Pana si cu fostul sot nu m-am certat, ca nu aveam cu cine, el se imbraca automat si disparea decat sa stea sa discutam ce probleme aveam.
Vad ca l-am dat pe brazda si pe al meu, el era mai impulsiv inainte, mai ales cu angajatii, da s-a mai calmat de cand e cu mine, totul se rezolva cu vb buna sau ignoranta(asta doare al naibii de tare)
.
Mersi inca odata de poze, te pup si stai cat poti de linistita sa nu superi splendoarea de bebe din burtic.

mariana 1976, aici monitorizarea sarcinii consta in analizele lunare de urina, sange, si ecografie.
Daca intrebi de rezultatul analizelor ti se raspunde, daca nu, mergi si platesti si gata, mai vii luna viitoare cand iti spune medicul.
Dupa cate vad eu la japonezele astea, nu pun intrebari medicului, raspund doar daca sunt intrebate, stau cu capul plecat mai tot timpul, nu se uita neam in ochii medicului, da nici medicul la pacienta, sa mori de ras nu alta cand ii vezi.
La inceput s-a cam mirat de comportamentul meu, dar oricum il avertizase sotul, ca eu am multe intrebari si nu stiu stilul japonez.
In decembrie analize urina, sange, da nu spune nimic de rezultat, caietul de gravide in fata lui pe birou, noi pe scaune in fata biroului, si ma ridic sa ma uit peste caiet, si vad incercuit la urina, ca am zahar si proteine cam multe.
Normal ca l-am intrebat, si astea ce inseamna, si tot aplecata peste birou aratand cu degetul, saracu facuse o fata, de parca i-am invadat spatiul privat.
Normal ca mi-a raspuns, si la fiecare vizita cand ma ridic sa plec ma mai intreaba medicul odata, sigur nu mai aveti intrebari, asta ca sa nu ma intorc sa-l intreb iara dand buzna in cabinet(vb vine).
Bine macar ca tine la glume, de exemplu cand mi-a facut prima inseminare, in 2 minute terminase, la care eu ii zic, haa, a fost mai repede decat sex-ul, daca era unul cu capsa pusa sigur ma trimitea la alt medic sau imi taia macaroana de ma dadea afara din clinica.
Probabil o fi studiat in strainatate, ca astia care nu ai iesit din Japonia toata viata lor, is conservatori rau, zici ca-s salbatici la glume, intrebari din partea pacientului.
Si cam asta e.

Mona, succes la medic, iar in legatura cu pierderea de lichid, se mai intampla si la mine dimineata sa fie foarte lichida secretia, de am impresia ca am facut pipi deja.
Ai grija de tine, si asteptam vesti de la tine.

Merg si eu sa mai fac ceva curatenie, am un munte de vase in ghiuveta, de spalat maine ca azi e vineri.

Pup you all!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Acu' am stat si am balit pe monitor la hainutzele Ligiutei si am vazut Eliza blonduta si frumusica foc si duamna Anka sexi tare (before and after). Foarte frumoase Ankule, sa le poarte fetele tale cu placere!

No si vaz ca ati ras iar de mine, bueeey So, io rockarita, baladita &stuff am ajuns sa iubesc o muzica absolut idiotica, pe care de fapt te zbantzui pt ca nu se poate numi dans, cu adevarat. Dar o iubesc pt ca-i muzica din concediul nostru minunat, in care am "savarshit infractziunea" din burtica. Se numeste "sega music" sau sega dance...depinde din ce unghi vezi problema!

Anka eu cu sotul tau ar trebui sa ne facem un club, ca sigur mai adera si altzii! "Sacul fara fund" sau gasim noi o denumire! Mancam de-ai naibii, sa facem paguba!

Moniq era sa-mi inghit paharul cand am deschis "dansul lebadutzei Laura" :))). Foaaarte insipirat, saru'mana!

Mada foarte frumoase pozicile din vacantza! Si voi sunteti o familie reusita! Mie mi se pare ca semanati si intre voi!

Danutzu nu mai plange, pliiiz! Vorbeste des cu mamica ta, fii langa ea asa cum poti de la departare dar nu mai fi necajita! Sunt convinsa ca nici ei nu-i place sa te stie suparata! Pup fata!

Ana si tu te-ai enervat? Uoof mai fetelor, veniti la mine sa va dau la pungutze "nesimtire si optimism". Suna aiurea, da, dar pentru bebelushii nostri merita sa fim pozitive, zau! Cand va mai vin nervii, ganditi-va ca persoana din fatza voastra e goala pushca si neepilata!...va trece sigur orice suparare!(am facut eu asta ieri cand degeaba ii explicam unui domn turc ce inseamna "gutter" ca nu vroia sa inteleaga.Asa ca mi-am imaginat ce va ziceam si m-a pufnit rasul si am gasit si metoda de a-l face sa inteleaga:) )

Mona tin pumnii sa vii cu vesti bune! Eu sunt convinsa ca nu era LA, dar e mai bine sa te convinga un doctor! Drum bun!

Nati suuupeeer! Cred ca tulcencele sunt asha. Si noi tot 6 ani si nici macar o cearta! Da' io-s zuza pana-n maduva oaselor iar el este conciliantul si perfectul lumii..asa ca nici nu avem vreo sansa! Succes acolo la spalat vasele! Bueyyy, voi vreti clar sa-mi inghit paharul azi...auzi ce-i spune ea doctorului! Mey, bine ca fu unu intelegator, ca la cat de conservatori sunt japonezii...

Mai gata! Va pup cu drag si va mai stresez azi! Trebuie sa nu mai am asa multa treaba, e vineri doar!

p.s. Narcisaaaaaaa?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

eu la ora asta n-am somn si ma uit la poze!
dana frumosi foc sunteti amindoi si pareti f fericiti! si mie imi place blondul acela mai mult.
mada si voi sunteti f frumosi dar va eclipseaza fata cucuiata, ce craciunita bucalata ara mama
sun si eu zic ca ai pus poza aia sa ne bagi in depresie! fata dar tu maninci vreodata (alceva decit aer)?

truli e f adevarat ce spui tu, imbatrinesti 100 de ani cind pateste ceva puiul. eu am alunecat pa scari la noi in casa cu bb de trei luni si am reusit cumva sa o protejez pe ea in cadere, m-am dus de sus pina jos de mi-am facut spatele varza, si vreau sa spun ca si acum mai tremur cind imi aduc aminte si ma gindesc ce se putea intimpla.
cred ca e normal ce spui tu cu a doua sarcina, nici eu nu am de data asta nici un stres, nu urmaresc fiecare tresarire sa zic asta ce-o fi, in plus pt ca Anna e inca atit de micuta parca nici nu am suficienta imaginatie sau disponibilitate sa ma mai gindesc la bb 2. dar e f dorit si asta cred ca e cel mai important, sunt convinsa ca totul se va aranja in mod firesc si ca o sa fie loc de iubire pt amindoi.

estrella pune mina si cumpara daca asa iti da inima ghes! bai superstitiile astea la romani sunt de groaza, mai vin si asa dintr-un spirit de economie probabil prost inteles, pai acum sa nu mai facem nimic ca daca se intimpla doamne fereste o nenorocire.sa nu ne cumparam nici rochii de mirese ca daca se razgindeste partenerul?!? e mare pacat sa nu traiesti bucuria asta pt ca dupa nastere clar nu mai e timp de asa ceva o buna bucata de timp. pe mine era singura chestie care ma remonta psihic in ultimele luni cind ma dureau toate dar absolut toate, nu puteam sa ma misc, ca eram cit o balena si macar atita bucurie, ma jucam cu lucrusoarele ei...

annababy e ok sa-l pui si singur sa doarma, probema nu e ca nu-l auzi mai ales cu monitor, dar ai de tras la inceput sa alergi acolo la 2 ore sa-i dai sa pape. e cam chinuitor, eu am mutat-o cind deja se scula doar odata noaptea pe la 3 luni.

mona sa ne tii la curent cu ce faci la dr. tin pumnii sa fie bine

nati ce bine ca tine sa fii o fire calma, mie imi cam sare tandara din orice in ultimul timp, macar dau vina pe hormoni

ma duc la somnic, va pup pe toate

18+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salutare fetelor. HELP..... nu am stiut ca laptele de vaca poate sa contina listeria si am baut de la inceputul sarcinii pana acum. Voi stiti ceva despre asta???? Numai prostii fac ..... Listeria da malformatii lui bebe ???? Laptele il beam fiert .....
Eu am crezut ca asta e mai bun decat cel din comert .... A mai baut careva lapte de vaca ???? Iar am morcvul in fund ...... Va rog, daca stiti ceva, spuneti-mi si mie. Merci

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

buna fetelor,va multumesc pt sfaturile in legatura cu raceala,deja de la lamaie si ceai m-am facut bine,a fost o alarma falsa.Eu am luni programare la eco morfologica la CMU la Dr.Iosup.Eu merg la o doctorita la spitalul Elias,mai merge cineva la Elias?Va pup pe toate

Salut Tecky, eu merg la Elias tot la o dna dr....Raluca Uzum.... e ok.... eu am DPN 11 iulie...poate ne vedem. Bafta

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Monalac multa bafta la doctor, te asteptam cu vesti bune!
Mada_mxm superba camera, pozele de la munte si rev, iar printesa ta e o dulceata de fetita, sa va traiasca!
Fiquelle ma bucur ca ti-am fost si de ajutor si apropo de toxoplasmoza si eu la fel nu am anticorpi si trebuie sa-mi repet analiza, ca nu cumva chiar acum sa iau microbul.

Eu ieri am cumparat primele mele cadouri pt David, sa nu radeti dar i-am luat 2 perechi de sosetutze asa frumoase, ca nu m-am putut decide sa iau doar o sg pereche, cand am ajuns acasa au tabarat ai mei si al meu pe mine ca nu e bine ca mai e o gramada de timp, ca atunci cand voi intra in concediu am timp cacalau sa merg la cumparaturi, etc.
Nu stiu ce m-a apucat cred ca din cauza hormonilor, bate-i vina, am inceput sa plang de i-am induiosat pe toti de nu mai stiau ce sa zica:) singura care m-a inteles a fost soacra-mea cu care ma inteleg super bine si i-a zis lui fii-so, citez "nu s-a abtinut mititica, e normal".

Una peste alta azi plecam la munte si sunt tare nerabdatoare, caci dupa revelion nu am mai fost nicaieri, noi obisnuiam sa ne ducem destul de des la munte. Poate in acest week-end il simt si eu pe David, sper sa dea tare din picioruse ca mama e cam nesimtitoare:)

Lori18+

Mergi la inceput

NATI mi-a placut faza cu stilul japonez....dar e urat tare asa....felul asta de a fi...auzi sa nu pui intrebari si sa nu te uiti in ochii lui.....exact ca-n filme. Ohoo cat stiu ca ignorantza doare....cat despre plans...aseara am avut o seara naspa.....m-am linistit in jur de doispe noaptea......la 12,30 a inceput criza mea gastrica de am zis ca mor.....nu aveam nimic in casa....ma refer la maalox......si am baut un ceai de musetel si mi-a trecut pana la urma. La 2,00 inca asteptam sa adorm.....saracu' bb si el astepta sa adoarma la ora aia....acu' imi fac probleme ca nu se odihneste indeajuns......Si eu am vase de spalat......

SUNSMILE da, nici ei nu-i place cand vede ca-s suparata. Aseara ma ruga....nici nustia cum sa-mi mai spuna ca se descurca, ca ea e calma...ca asta e viata.....am sa incerc sa ma linistesc.....dar cred ca si hormonii astia ma fac sa plang.....ca plang prea usor.....

BIRIBU . Referitor la PM, doppler de ala cu casti si in forma de disc.....am deja....dar la varsta asta a sarcinii nu e bun de nimic. Nu se aude nik. Poate mai incolo cand oi avea ditamai burtoiul....eu vreau de ala clasic......care pui gel pe burta si pe urma sonda.....

JJOVANA lapte de vaca de la tarani?? Eu da, stiu ca nu e bine sa-l bei pentru ca cine stie cuma fost intretinut acest lapte. De la magazin, macar stii ca trece de proba sanepidului, ma rog fac multe probe sa fie ok.........dar daca tu luai lapte de la cineva de incredere si stii ca era proaspat nu te preocupa......mai ales ca il fierbeai. Fa si tu o analiza sa vezi cum stai cu listeria dar stai linistita ca ai sa vezi ca e ok.

MADA sunteti o familie foarte frumoasa.

mult asteptat

Mergi la inceput

LORI disctractie placuta la munte.

mult asteptat

Mergi la inceput