Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele sa lamurim ceva..shtiu ca suntetzi nishte dragutza...dar nu am nicio cariera de model si n-a fost niciodata model..doar imi place sa pozez...si de aceea scrie la semnatura mea diferenta intre poza si fotografie..deoarece in fotografiile facute de profesionist arat in anume fel ,nu prea seamana cu realitatea
oricum va multzumesc pt aprecieri

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ankule, beton hainutele. Cel putin kiturile naissance de la Cocoon sunt geniale. Le stiu de pe site de la La Redoute si am balit pe ele de acum 2 ani; cand ma hotarasem sa comand si eu au inceput problemele fetelor redustiste si m-am desumflat.

Legat de boobs, stiu ca macar la Quelle si tot gasesc cupe mai mari dar ma intreb, cat de mari? pentru ca sutienele astea D de acum io le luasem asa, pt in perspectiva Sunny, le dau io cu crema, dar nu cred c-o sa crape mai mult decat sunt deja crapate, ca la variatiile mele de greutate am si "piele extra". Inca.

Mona, parerea mea, fuguta la doctor, macar ca sa te linistesti. Si eu am avut la un moment dat niste firicele de sange dar am fost io nebuna, ca pe zapezile alea mari de la inceputul anului io m-am oferit sa imping masina unui vecin ca ramasese omu' blocat in drum. Stupid me!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

cred ca m-am imbogatit cu 2 vergeturi pe sanul drept!!!vai ce bucurie ...cred si eu!cat sa reziste pielea asta!!!
ma duc sa ma uit la poze!!

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONA tin pumnii sa fie bine maine. Sa ne spui si noua ce-ai facut. D-ne ajuta!

FETELOR sunteti tare dragute pentru complimente, cat despre culoare da....tare tanjesc dupa blondul ala. Asa vreau sa revin.....daca m-as vopsi cu vopseau mea...as reveni la culoarea aia....dar nu stiu ce sa fac.....

ANAXENA oricum ai iesit foarte bine in poze si esti foarte fotogenica.

ANKA dar ce hainute frumoase...si ce preturi zici tu acolo.....dar de pe ce site le-ai luat??

Daca mai plangem cateodata credeti ca bb e afectat???

mult asteptat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danangie

MONA tin pumnii sa fie bine maine. Sa ne spui si noua ce-ai facut. D-ne ajuta!

FETELOR sunteti tare dragute pentru complimente, cat despre culoare da....tare tanjesc dupa blondul ala. Asa vreau sa revin.....daca m-as vopsi cu vopseau mea...as reveni la culoarea aia....dar nu stiu ce sa fac.....

ANAXENA oricum ai iesit foarte bine in poze si esti foarte fotogenica.

ANKA dar ce hainute frumoase...si ce preturi zici tu acolo.....dar de pe ce site le-ai luat??

Daca mai plangem cateodata credeti ca bb e afectat???

mult asteptat

crede-ma pe cuvant ca nu are nimik rau vopseaua pt bb!!!eu m-am decolorat!!!si am cliente care s-au decolorat si au nascut bb-ei sanatoshi!

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am incercat sa pun si eu poze.Trimit acum un mesaj sa vedem daca apare la semnatura daca nu mai incerc maine.
Cu barbatu asta al meu nu fac nimic!
ELLA18+

www.flickr.com

Mergi la inceput

sa plangi nu e bine pt bebe
eu mai aveam un pic si o strangeam pe una de gat azi(e angajata mea) de mi s-a intarit si burtica de draci ce am avut..am zis ca nu ma mai enervez din cauza lor..dar dc nu-mi ajunge rabdarea
eu m-am enervat si la 2 ore bb a fost suparat rau!!da rau!!cu dureri de burtica si mishcari in continuu!!acum imi pare rau ca m-am enervat,trebuia sa plec acasa si evitam o criza de nervi

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mona - tinem maine pumnii. Sa ne dai vesti bune. Hai, cu trezitul, fiti optimisti Noi ne trezim la 6 ca sa ajungem la serviciu, si stam IN Bucuresti, la 5 km chiar de birou.... O sa fie bine, ai sa vezi, si nu te stresa pentru la scoala... Lasa ca altii chiulesc de rup de la catedra, si nu au astfel de motive...
Danangie - le-am luat de pe La Redoute. desi se pare ca au fost ceva probleme cu livrarea in Romania, am riscat si uite ca n-am avut probleme. Am vorbit si eu cu fetele de la topiucul respectiv, si spuneau ca s-a mai intamplat sa se rataceasca pachete mici, nu colete... Iar al meu a avut vrep 10 kile. Sa vedem cel de maine cum ajunge.... Oricum preturile au fost asa datorita reducerilor. Sincer, si cu pret intreg tot erau mai ieftine decat multe de la noi, plus c anu se prea compara calitate. Eu sunt fericita cu ce am luat
Boti - la sutienele de la Quelle trebuie sa te masori dupa cum indica ei in tabelele alea. Eu mi-am luat o singura data un set cu bikini si sutien de la ei. Poza arata mai bine decat realitatea. In plus, in realitate piesele erau putin cam aspre. O colega a mea insa a fost foarte multumita. Ale ei au fost faine. Deci cred ca modelul ale de mine nu a fost inspirat. Ultima mea comanda la Quelle e cu pantalonii de gravidoas... Sunt curioasa daca o veni la timp (adica in jur de 1-2 fdebruarie...)
Xena - da-i cu crema din belsug. O sa vezi ca se repara in timp. Eu am avut o singura neplacere cu pielea la sarcina cu ELiza > imi aparusera mici alunite (mici-mici) pe piept. Sper sa nu se repete istoria.

Sa plangi - pai depinde de ce plangi. Decat sa ramai suparata, mai bine plangi si te descarci. Dar sa nu te enervezi asa tare, cum zice fata asta mai sus. Daca plangi de depresie, asta e ok. Sa nu plngi exagerat de mult . De depresie... sper sa nu treceti prin depresia aia de dupa nastere... Aia sa vezi ce rau ii face lui bebe....
Eu n-am mai plans de nu mai stiu cand, dar in trecut ma mai apuca, periodic, uneori fara motiv serios. Ma distram chiar singura, dupa ce imi trecea... Uneori plangeam cu ras

Am "inventariat" si hainutele Elizei. Am luat 2 fustite de vara, una mai grosuta de raiat, doua malete, 2 leggings, 4 bluzite cu maneca lunga, 2 perechi de ciorapei, o pereche de ghetute care sunt inca putin mari.
Astept pachetul de maine - stiu ca are hazbandul ceva ceva, eu ceva ceva ceva, dar nu mai stiu daca restul erau pentru Eliza sau bebe, sau pentru toti.... Cre' ca tot vreo 10 kile se aduna...
Gata acuma.. la nani!
Noapte buna burtici!

Anca 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Laura, dansezi? Uite-asa arata www.youtube.com/watch?v=m6RuURE9Y44" target="_blank">dansurile Laurei

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti esti belea, parca o vad pe Laura.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput