Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, vedeti ca am pus pe mailul comun cartea "Mama si copilul" de Elisabeth Fenwick editura RAO. E scanata foarte frumos. Am trimis-o de pe mailul odiseei de martie-aprilie (am o colega care e la odiseea aceea si mi-a aratat-o acolo, iar de acolo am dat fwd).

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

fetelor,azi am ridicat prima analiza a tt mai in detalii pt ca prima data era dat decat un nr si atat.vreau sa va spun ca a iesit bine,deci in sf tt este bun si nu trebuie sa il mai repet
am facut si eu programare la fortis-la iosup pe 21 februarie si acum vin si va intreb-inafara de cei 3000.000 lei ci sa ii duc doctorului?ma refer la o mica atentie.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sara buna, burtici!
Am si eu o nelamurire: scurgeri maronii sau firisoare de sange pot aparea de la efort? Sunt periculoase tare?

dia 15+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, pentru programare la morfo la Iosup incercati seara dupa 19.00 Mie asa mi-a zis asistenta, ca pana atunci scrie de zor ce ii dicteaza Iosup. Eu tocmai m-am programat pentru 22 februarie, la 14.30

Boti
- te inteleg perfect. Daca as fi avut 6 saci de haine pentru micuta, nu as mai fi luat nimic, sincer (evident, daca masurile ar fi fost potrivite). Pana la urma si noi o sa avem tot patut de la Ikea, asa ca mi-am schimbat punctul de vedere (am improvizat putin, in sensul ca am eliberat un dulap si nu voi mai avea nevoie de sertare) - plus ca noi vrem sa emigram
Oricum, don't worry - te tin la curent cu "evolutia"... Daca imi pica cu tronc un carut pe care astia nu il expediaza, poate ne ajuta Mada cu posta Un carut la mana a doua e super ok atata timp cat iti faci treaba cu el si e bine intretinut.
Caprioara - merci de info si de cartulia online. Daca fac eco la Sanador joia viitoare, la GeneticLab ma duc sambata cel mai probabil (presupun ca recolteaza sambata). La Sanador fac si triplu test tot joi. Sper ca cele doua rezultate sa semene...
Blue-eyes - bine ai venit!
Ella - stai ca nu pricep - deci la eco din 2006 s-a vazut ceva nasol si la amnio a fost ok? Deci tu mai ai un bebe? Sau asta a fost sarcina pierduta?
La mine, AFP e bine. Riscul calculat e 1:257 fata de statistica. Dar cred ca ceva a fost aiurea la analiza asta - banuiesc eu masuratorile de la eco. In alte parti scrie ca daca e HCG mare e risc de Down, si la mine HCG este mare. Totusi, la eco la Iosup HCG a aparut insuficient, de unde a rezultat IR ala marit si de aia fac injectii cu Pregnyl, care este fix HCG. Momentan intrerup Pregnyl pana pe 31, cand merg la eco. Nene, trebuia sama fac doctor! De-aia zic ca la bitest ceva a fost in neregula - nu imi putea iesi ba prea mare ba prea mic, la interval asa scurt...
Nu mi-e teama de amnio, dar mi-ar da planurile peste cap - nu imi prea permit sa stau acasa sa ma odihnesc, nu as sari asa usor din 12 milioane (chiar ma intreb de unde mama naibii sa ii iau!), si as prefera sa o fac numai daca e cu adevarat casul. De asta m-am decis sa fac de doua ori triplul test, ca sa am timp si de amniocenteza daca ceva nu iese corect. In Ro se poate face intrerupere pana in sapt 24 in astfel de cazuri, iar eu as face intrerupere daca ceva ar iesi nasol, fara nici un dubiu...
In cazul tau eu zic ca analiza va fi ok, si sa nu iti faci griji.
Mey!! eu am 33 de ani abia - 34 fac in septembrie Sunt tanara foc
Anna - eu voi tine bebe cu mine, si am tinut-o si pe Eliza. Singurul loc pentru patut imi lasa un culoar de 15 cm de trecere, dar nu-i nimic. In dormitor stam numai noaptea. Dormitorul nostru are mai putin de 12 mp, deci... imagineaza-ti...
Mariana - m-ai facut sa rad cu marca de sterilet si cu restul!!! . Din lista ta imi place Melina. Imi mai plac:
Mina
Melania
Melissa
Miruna
Minola

Miky - tu glumesti cu atentia?? Ia-ti un CD cu tine. Cand am fost eu, aveau, mi-au dat ei, si l-am lasat pe al meu pentru vreo alta mamica. Iti da si chitanta. Asta imi place mie la sistemul privat!
Dia- sorry, nu am patit-o. Sper sa nu fie nimic complicat.
Hai ca in seara asta poate ma incumet si eu sa fac niste poze. Daca ies acceptabil, le pun pe mailul comun. Daca nu, le tin ascunse

Anca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ok fetele gata pozele, deci:
www.flickr.com/gp/13659422@N05/724FeC" target="_blank">poze camera bb
si daca vreti sa vedeti www.flickr.com/gp/13659422@N05/xz6SST" target="_blank">poze noi cu Ari.
Ankalaura unde vreti sa emigrati? If you don't mind me asking.
Cu posta no pb numai ca le trimit prin curier ca e mai ieftin decat posta britanica, ma refer la carutz si din astea mari.
Si restul de fete daca vreti ceva de aici si va place va ajut fara probleme.
Boti pacat ca nu ne-am cunoscut mai devreme aveam un carutz nou noutz care l-am folosit la fata f putin si era bun de la nastere se lasa pana jos si l-am trimis la altcineva din ro care abia a avut o fetita. Vedeti ca sunt multe anunturi si pe babycenter.co.uk de caucioare si diverse de bebe second hand unele abia folosite. Aici se poarta datul de la mamica la mamica sau vandutul ca asa se si recicleaza si nu ajung lucuri bune la gunoi sau la noi mai sunt magazinele de caritate si mergi si le lasi la usa ce vrei sa donezi ei le triaza si le vand la preturi mici si banii se duc la diverse organizatii pt copii, animalutze, batrani etc. Se gasesc unele lucruri bune sau chiar cu eticheta noi noutze ca mai primeste lumea cadouri si nu le folosesc sau din astea. Sau ce nu ai nevoie scoti in fata casei si le ia cineva pana la urma, unii scot mobila, tv de toate minunatiile.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ankalaura nu,nu glumesc.serios,adica fara un pachet de cafea,etc?eu asa sunt obisnuita de cei la care merg la control si tot privat este.hai serios,eu nu vreau sa ma fac de cacao daca trebuie si ma duc cu mana goala?acolo nu e butik!pe bune,zi!
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Oana, deci azi am fost amandoua la eco! Cum a fost?
Lori, multumesc mult, m-ai lamurit.
La noi a fost bine, bebe are 4.1 cm si dadea din maini...o sa pun si niste poze 3D sa-l vedeti daca doriti...analizele mi-a zis ca sunt bune, sa am grija cu toxoplasma ca am iesit negativ, adica nu sunt imunizata si pot lua, ceea ce ff grav in sarcina...

Revin.

MADALINA 11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor am si eu nevoie de un sfat:

nu m-am inscris in discutiile de aici...am o serie de povesti, dar nu mai vreau sa-mi amintesc de ele...mi-a fost rau pana acum cateva zile, am ~ 12 saptamani, internata, perfuzii, nu puteam manca nimic, nu beam decat lapte rece, varsam tot ce incercam sa mananc, nu suport niciun miros, varsam instant de la orice...acum sunt mai bine, fara perfuzii, mananc, si ma simt si mai bine.

sunt pe clexane de 0,4

ce va rog sa-mi spuneti este daca este posibil ca dupa o asemenea perioada dintr-o data nu am mai varsat deloc, nici macar dimineata...este in regula treaba asta?

am fost la medic, sunt ok si eu si bebele...sapt viitoare merg la eco de sf de trim I

va multumesc!
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Madalina ma bucur ca e ok bebe si ca e totul in regula.
Bufi nu stiu ce sa zic, se mai intampla sa ai asa vreo doua trei zile ok si apoi sa te ia din nou exact cand speri ca ti-au trecut greturile, acuma nu stiu exact in cazul tau ca eu nu am avut greturi asa puternice. Cu mirosurile da am avut mari pb si sarcina trecuta si sarcina asta.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vreau si eu sa stiu cum se procedeaza cu "atentia" pentru doctor . Eu am fost la un singur doctor de la inceputul sarcinii pana acum, si la consultatii si la eco. Cand ma duc la cabinetul particular, platesc conform tarifelor, dar au fost si cazuri cand am fost la el la spitalul cantacuzino (ca sa ii arat rezultate de la analize, uneori mi-a facut si o mica radiografie tot la cantacuzino). Ei si la cantacuzino n-am platit niciodata nimic; e normal? eu sunt mai zapacita si de obicei uit sa intreb multe, dar o data, dupa ce facusem ecografie acolo, am intrebat cat costa si a zis ca nimic. Ma simt cam prost, sincer, dar habar nu am cum se procedeaza. Plus ca il pot suna oricand am o problema.

Didi 15+

Mergi la inceput