Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

danangie frumoase pozele! Splendid!

Bun venit noilor gravidute!

Flory mami de Alex si 17+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLO multumesc.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Danangie, m-am uitat si eu la pozele tale. Foarte frumoase!!! Rochita de mireasa e splendida si iti venea excelent. Si tu esti superba!

Mai, numai fete frumoase pe aici! Top-modele, nu alta !

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAPRIOARAex modele , ca acum.... Ma refer la mine.
Multumesc oricum.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor. Abia acum am reusit si eu sa va scriu, toata ziua am fost ocupata, insa m-am tinut dupa voi cu cititul.
Boticelina ce bine ca poti imprumuta diferite lucrui de la prietene care au BB. Eu sunt prima din grupul meu de cunostinte asa ca mai mult ca sigur ca voi da eu cu imprumut lucrusoarele peste ceva timp.
Estrella80 mersi de ideea cu ciorapii de gravide. Habar nu aveam ca exista si asa ceva si chiar am o mare problema in privinta asta. Ma strang de mor cu toate ca am luat un nr mai mare.Am sa caut si eu sa-mi iau.
Blueeyes bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un BB sanatos!
Mada am ramas fascinata citind ce frumos ai decorat camera de BB. tare mi-as dori sa visez si eu la asa ceva si sa-mi fac planuri... Din pacate noi avem doar 2 camere si inca nu m-am hotarat nici macar unde sa asez patutul pt ca efectiv nu incape nicaieri. La modul in care am aranjat apartamentul anul trecut nu prea este loc si pt BB, e perfect pt 2 persoane si atat. Sufrageria e foarte trendy iar dormitorul e matrimonial. Lumea imi spunea atunci sa nu iau un pat mare, sa iau o canapea extensibila, ca o sa vina si BB la un moment dat, dar eu nu si nu. Oricum nu imi pare rau dar trebuie sa gasesc o solutie.
Chiar ma gandeam sa-l asez pe BB in sufragerie de la inceput. E vreo problema daca il las singur? Stiu ca trebuie supravegheat atent, se mai ineaca, mai vomita dar oricum voi cumpara microfon din ala pt patut. Nu stiu, va cer si voua parerea. In felul asta nici nu-l obisnuiesc cu prezenta mea non stop ca sa planga dupa aceea dupa mine.

Anna 14+
AMR 26
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Annababy ms. Uite acu s-a trezit si printesa si merg sa fac si poze sa vedeti, eu abia am asteptat sa ne mutam sa pot sa fac ce imi place mie. Bine stam tot cu chirie dar e asa ca un fel de mini proiect pt noi, eu in special.
Din experienta mea cu fata eu zic primele 6 luni sa il ai pe bebe langa tine. E si mai usor ca se va trezi de multe ori va plange va mai trebui leganata etc. Nu iti fa girji ca se invata cu voi langa el fata mea nu a avut nici cea mai mica pb cand ne-am mutat si am pus-o in camera ei singura si avea deja 11 luni cand ne-am mutat si pana atunci a dormit cu noi in camera.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dana super pozele si tu arati atit de bine in costum de baie! Imi place atit de mult nuanta acea de blond a ta pe care o aveai.Si eu am fost pe insula Sardinia si mi s-a parut nemaipomenit de frumos primavara!

Mada un prieten de-al sotului meu cu logodnica au cumparat o rochie de mireasa din Thailanda,acolo croitorii sunt foarte foarte ieftini si chiar priceputi din ce mi-am dau eu seama.Aici rochiile se mai si inchiriaza,dar mie mi-e nu stiu cum sa port asa ceva desi am vazut modele chiar foarte frumoase la niste prietene suedeze.

Mirela sunt atit de bucuroasa ca te-ai hotarit sa vii la odisee! Iti doresc o sarcina asa cum o speri,plina de momente de neuitat!

Truli-luli eu (ca de obicei) sunt "pe invers" : la fiecare sarcina am stat cu teama de tot felul de posibile probleme si mereu am citit si tot citit diverse cazuri rare,etc.Asa ca esti o norocoasa ca te poti relaxa si asa doresc tuturor fetelor de aici.

Nati tu esti multumita de cum se monitorizeaza sarcina acolo? Hai spune-ne si noua cum ti se pare ca sa ne facem o idee,asa...

Dragi gravidute, eu sunt in pana de nume de fetite cu initiala "M" (daca ati observat primul prenume al tuturor celor 4 nazdravani ai mei incepe cu "M").La baiat il avem deja,dar daca e din nou fetita,parca nu stiu ce sa aleg.
Am dori ceva mai deosebit, chiar o combinatie inventata care sa sune frumos si sa se poata pronunta usor in majoritatea limbilor.

Pina acum nu am decit:

1.Melina
2.Medina
3.Mariona (da' parca prea e aprope de marioneta!)
4.Meliana
5.Medelia (asta insa imi amineste de pompa MEDELA)
6.Manina (aproape de MANILA)
7.Minona (parca ar fi "miniona")
8.Medonia
9.Mariesa
10.Minonia
11.Meriana (dar in romaneste e cam linga "mar"=apple)
12.Mironia
13.Mateea
14.Milena,Milana si Mila suna prea slavic pentru urechiusele mele latine.
15.Malena imi aminteste de filmul ala cu acelasi titlu...
16.Mirena e steriletul-
17.Meliane e marca de anticonceptionale...
18.Meda- e companie farmaceutica

(de-abia acum vad cite chestii cu "M" sunt legate de...medicina)

Daca aveti idei de acest gen,le ascult cu placere!

Mariana 16+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mariana, si eu caut al doilea nume pentru fata care sa inceapa cu M si sa se potriveasca cu primul (Ilinca). Mie imi place Miruna, dar nu-i place sotului...

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mariana mie imi plac Marisa sau cu doi de s Marissa si Mia.
Acuma pun pozele din camera fetei da mai dureaza ca se incarca tare greu.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

truli-luli suna seara pt programare.adica dupa ora 17:30.
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput