Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

off,iar o zi cu mancarimi si disconfort...cred ca o sa merg la farmacie sa mi iau ovule gynozol,daca sunt recomandate in sarcina,nu vad ce rau sa mi faca.oricum,pana sapt viitoare clar nu mai ajung la dr,ca maine am ore de la 7 30 pana seara,sambata si dum nu e dr la spital,luni iar am ore de dimineata pana seara,abia marti...asta daca nu se mai duce sotul meu fotbalist la fotbalul lui peste.

ANAXENA,m ai facut sa rad cu numaratoarea!!sotul meu e pompier si joaca acum in echipa de fotbal a unitatii...el a fost prof de ed fizica pana acum cateva luni si vezi,doamne,nu poate sa rateze sa si arate//talentele//de sportiv...

ANKALAURA,sper sa fii luat decizia cea mai buna!iti tin pumnii sa iasa totul bine!

ELLA,la 61 de kg nu esti grasa,crede ma!eu am 86,dar ce sa fac,sa ma sinucid?intotdeaua tb sa te gandesti ca se poate si mai rau..

SUN,iti//lucrezi//muschii?ca arati tare bine,ca o sportiva.cat despre ganditul optimist,nu stiu cat de mult reusesc,dar,oricum,nici f pesimista nu sunt,sau//nu mai sunt//.

NARCISA,tu unde esti,mama?

OANA,iti tin pumnii la eco1DAR N AI MAI FOST ACUM CATEVA ZILE/?

FLO,intr adevar,alex e un bebe tare dulce!

TRULI,ai descris exact ce simt eu in legat cu a doua sarcina..nici eu nu prea //comunic//cu bebe 2,nu mai sunt atat de entuziasmata dar nici la fel de panicata ca la sarcina cu cris...dar sunt ferm convinsa ca o sa l iubesc la fel de mult si ca n o sa fac nicio diferenta intre ei...eu visez deja cum o sa fie cand vor fi ei mai mari...,of,abia astept..are mami 2 putoni!
ma duc cu cris pe afara,ca e frumos!azi am doar 2 ore...

19+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Fetelor, eu sunt disperata ... nu mai am cu ce sa ma imbrac. Nu mai am cu ce sa ma incalt. Simt ca o iau razna. Adio pantaloni...ceea ce am purtat saptamana trecuta azi nu imi mai veneau. Dimineata ghetele nu m-au mai incaput, cizmele la fel....parca mi-a crescut si piciorul, asa ca azi sunt in pantofi( din aia de babe) ...super nu ???? Am pe mine ciorapi nr 5, in mod nornal port nr 3 .... iar in drum spre servici am zis ca mor ce ma strangeau...cum am ajuns la birou i-am taiat de la mijloc in jos.... Sunt cu moralul la pamant, tot ce pun pe mine vine ca un cur... Asa ca in week end am program de cumparaturi....e musai..... as vrea sa-mi iau un sarafn de blugi subtirel....sper sa gasesc, oricum toate sunt imense. Am inteles ca se gasesc niste ciorapi pentru gravide..... voi ati vazut pe undeva ? O sa merg in Cocor....cica acolo sunt vreo 3 magazine pt gravidute burtoase si grase asa ca mine ( sau ca noi ). Aseara am simtit-o pe Dariuta zdravan, m-am mai linistit.
Multa sanatate la fetele cu burtici care azi implinesc 16 saptamani ( si nu numai lor) . La fel si noi azi avem 16 saptamani. La multe inainte tuturor !

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai ce active sunteti.Imi place asa.
Eu mama denaturata nu am auzit ceasul dimineatza copilul meu scump si iubit care tre sa semene cu cineva, adik cu maicasa, nu s-a trezit pana la 9 fara ceva. Asa ca am ratat controlul de la 1 an, ma rog ignoram faptul ca mi-au trimis scrisoarea cand copilul meu luna urm face 1 an jumate, da ma rog. Asa ca tre sa sun sa reschedule.
Asa ca data tot am ratat am mai lenevit amandoua in pat si ne-am iubit apoi ea am pus-o in sufragerie la desene si la jucarii si eu am fost la dush am strans rufele am spalat vasele si biberoanele si mi-am facut un sandwich si am papat lecturand ce ati mai scris voi.
Asa acuma sa incep:
Anaxena mama draga nu te mai stresa ca nu e bine si crede-ma nu esti grasa.Deci vb serios asa te vezi tu ca ai fost obisnuita sa fii slaba tot timpul, si vb dine xperienta eu tot timpul nu depaseam 45 de kg si dupa un tratament cu anticonceptionale am ajuns rapid la 65 nu am mai reusit sa dau jos a venit fata si am venit din maternintate cu 83 de kg apoi am reusit sa slabesc pana vara asta la 58-59 si acuma am iar 65. Deci nu te mai plange ca serios arati bine. F faine body-urile care le-ai luat.
Laura mama draga da vb lui Anaxena cate 40 de kg ai??? Sincer in tara asta ai fi considerata anorexica. Pune-te draga si mai papa ca tare slaba mai esti, sper sa nu te superi ca zic, da chiar esti slaba, mai ia niste vitamine ceva. Oricum burtica nu o mai compara ca difera de la persoana la persoana fii mandra de ea ca e a ta. Am o prietena in baia mare e la a doua sarcina cand am fost noi in dec avea 6 luni si era putin mai mare decat la tine, deci abia se vedea si la primul bebe tot asa a fost si bebe s-a nascut cu 4 kg. Deci nu iti fa pb depinde de fiecare organism.
Truli, Mona si eu sunt mult mai relaxata sarcina asta, exact cum a zis Truli, normal is happy cand il vad pe bebe si stiu ca e ok si etc da is atata de busy toata ziua cu fata cu gradinitza cu nunta cu diverse alte probleme casnice ca nu apuc sa meditez prea mult.
Boti vezi cum e cand tragi de carucioare? V-am zis trebuie mers si testat ca de aratat poate arata frumos da asta nu inseamna ca e si bun si usor de manevrat. Ce nu tragi o fuga in ungaria? Acolo au mai multe modele decat in ro din cate stiu.
Ella mama draga bine ca ai schimbat tara da ai schimbat si sexul?? Ca vad ca acuma esti male.Da tot pe 12 merg la eco morfo.
Chiar Narcisa unde ai disparut???
Ankalaura hai sa ne luam de mana cu burta ca asa is si eu comparativ cu pozele puse de Laura. Mai tu macar ai 1,73 eu am 1,66 si 65 de kg.
Oana tinem pumnii pt maine.
Dara nu fi suparici, ca si eu tre sa slabesc ca sa incap in vreo rochie din aia. Si daca ma ghidez ca sarcina trecuta am ajuns la 83 de kg o sam ceva de munca dupa sa slabesc, eu am tinut superdieta care a fost initiata de o fosta colega de odisee de iul-aug 2006 si chiar am dat jos destul de bine si nu am mai pus pana am ramas insarcinata din nou. Stiu oricum ca nu am sa mai ajugn la 45 de kg cat aveam eu de obicei dar macar 55 as fi multumita. Felicitari pt 16s
Dia cheer up mama. Ai intrebat medicul el ce a zis? Ai facut cumva mai mult efort in utlima vreme sau ceva? Odihneste-te cat poti si intreaba medicul vezi el ce zice.
Nati stai calma ca le dai jos cu putina vointa si oricum in Japonia life expectancy e cea mai lunga, chiar a fost un documentar la tv ca au o dieta echilibrata si sanatoasa. Oricum kg le pui in 9 luni o sa iti ia cel putin 9 sa le dai jos. Aici asta e regula 9 on 9 off. Mie mi-a luat un an dar asta pt ca nu am am avut extrem de multa vointa dar daca faci ceva sport combinat cu o dieta echilibrata se duc jos usor kg. DE ex eu am o centura faina pt muschii abdominali, am dat 100 de lire pe ea si mi-a recomandat-o o prietena are efecte intradevar da eu nu am fost consecventa dar dupa bebe 2 trebuie sa o folosesc am un target deci ma pun pe treaba.
Jjovana daca te intereseaza pot sa iti pun poze sa vezi cum am facut noi camera fetei poate te ajuta la ceva idei.
Felicitari si tie pt 16s! Legat de papuci asa am patit si eu eu normal purtam 37 dar acuma dupa sarcina am ramas cu 38 in 37 nu imi intra papucul sub nici o forma. In timpul sarcinii tot 38 am purtat, bine atunci si aia ma strangeau ca retinem apa si se umflau mainile si picioarele de numa.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Am aparut si eu abia acum, ca am avut treaba multa la munca dimineata.
Pupici la toate burticile!!!

Anaxena, moaaaama ce poze ai la nunta! Bestiale!!! Si ce rochita sexi (nu s-a speriat popa de ea ?)!!! Erai si esti model mei, ce mai! Daca tu te vaiti ca nu arati bine apai alte fete ce sa mai zica???

Sun, si tu maica, tare grasa mai esti!!! Tot categoria model...

Felicitari fetele care fac 16 saptamani, Dara si JJovana!!!

Mada, adevarul este ca in Romania gasesti rochite mai ieftine, dar nu stiu cat de frumoase, ca nu m-am mai uitat de ceva vreme dupa asa ceva...Poate stiu mai multe amanunte fetele care s-au maritat mai recent.

Anka, abia astept sa ne spui cum sta treaba cu triplul test. Ti-am dat pm si iti mai scriu in plus aici ca de la GeneticLab la telefon mi-au spus ca intre eco si TT trebuie sa treaca maxim o saptamana.

Bafta la eco cui se duce azi (nu mai stiu exact, scuze)!

Fetele, mai putem sa trimitem poze si pe mailul comun, daca nu vrem sa le vada oricine. Io cred ca asa voi proceda...

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Jjovana ciorapi pentru gravidute gasesti cam la toate standurile de ciorapi din magazinele astea mari.... O marca de care eu stiu este FIORE, cred ca sunt italieni.....referitor la calitate, nu stiu ce sa iti spun, par a fi ok, eu mi-am cumparat vreo 2 perechi, insa nu am ajuns inca sa ii port, ca de-abia de acum incolo simt o mica jena la burtica...pana acum nu.
Nici hainute de gravi nu mi-am luat inca, decat 2 bluzite care se pot purta si daca nu esti....adica sunt largi in partea de jos. Problema o reprezinta partea de jos, adica fustele si pantalonii, pt ca am o mare problema.... nu imi plac deloc blugii care au banda elastica sus!!
Ce ma fac? Si eu caut sarafane de blugi, asa ca, daca gasesti ceva, anunta-ma si pe mine!

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Boti - si pe mine ma omoara diferenta de preturi. Daca ma decid sa ma duc, te anunt. Oricum, dupa 8 luni nu iti mai vinde nimeni bilet de avion. Poate vii cu mine! Am doua variante, la alegere - Paris sau Darmstadt. Avem unde sta, plecam vineri, ne intoarcem duminica seara cu carucioare Daca e de mers cu avionul, e de mers fara bagaj. Daca e de mers cu masina, eu am o problema ca am portbagajul cam mic Las' ca vedem, te tin la curent. Si colo si colo asigur cazarea si masa Aaa, daca vrei, "bagam" si o Spanie, dar e cam departe Nu ma bag la Ungaria decat daca vine si Oana cu noi. Limba nasoala, nu cunosc "geografia"....
Truli-Luli - asa e... La a doua sarcina devii.... ZEN cum zicea Mada parca Ca la examene. Cel mai nasol e primul. Urmatoarele... rutina de expert
Flo - eu am 33 de ani. Medicul mi-a dat doar bi-testul. Dar interpretarea lui a diferit - adica un dr ma trimite la amniocenteza, al doilea zice sa ma potolesc - dar cum sa ma potolesc?? Asa ca ma voi duce de capul meu la triplu test pe 31 ianuarie, fac si ecografia in aceeasi zi, iar la sange ma duc in doua locuri cu aceeasi ecografie, si dupa... ori ma impusc ori ma calmez Asa este, rezultatul nu este un diagnostic, dar te raporteaza la un risc. Si vreau sa fiu sigura ca fac tot ceea ce tine de mine ca sa fie bine.
Eu am platit toate analizele si toate ecografiile. Mai putin analizele de rutina - calciu, sumar de urina... prostii... E drept ca la dr de familie nu am calcat, dar nici nu am mai auzit pana acuma ca s-ar putea face gratuit. Cu sarcina trecuta am fost la spital de stat si le-am platit si acolo pe toate....
Anaxe - eu zic ca sunt numai bune hainutele 56. Chiar nu am vazut marimea asta pe unde m-am uitat eu. Cumparaturi: Eu i-am luat lui bebe cateva seturi 54 si cateva seturi 60. Asta inainte sa aflu ca e fetita, ca altfel m-as fi aruncat direct in rochite de vara. Niste minunatii!!!!
Urmeaza tura doi de cumparaturi - dar stati sa iau salariul
Am termomentru, sterilizator, asternuturi, paturici, prosoape, halat de baie, prosop cu gluga, cadita. Trebuie sa iau carut, patut, masuta de infasat, biberoane si tetine, restul de hainute
Eliza a avut la nastere 53 de cm si un bebe creste cam cu un cm pe luna la inceput, poate si mai mult. La 6 luni ajunge sa poata purta body-uri maritea 67-68. Important e sa nu luati hainute 62-68 pentru nou nascut, ci 54-60 maxim, daca nu gasiti mai mici.
E nasol sa lasi cumparaturile pe final - iei in graba, te umpli de nervi, laptele iti curge, bebe urla, daca il trimiti pe tati, vine acasa cu tampenii care nu te vor multumi - care pot sa fie ok, dar daca tu vei avea vreo depresie, ca toate mamicile, stai sa vezi circ.... O sa injuri zilnic in gand ca n-ai luat cele necesare inainte, ca sa te poti odihni dupa nastere....
Monalacule - tot nu pricep de ce nu vorbesti dom'le cu medicul tau despre mancarimile astea, in loc sa te chinui asa?
Sa stiti ca eu am vorbit doar o data cu bebe din burtica acum doua zile, cand stateam in trafic dupa vizita la Tutunaru. In rest, vorbim despre bebica, dar nu CU bebica. O mai mangai, o mai giugiuleste fie-mea ca atata ajunge si ea, pana la burta mea, si is pune obrajorul pe sora-sa
JJovana - ma, sa nu iei ciorapi cu licra. Eu incap in ciorapi inca, sar prefer unii de bumbacel, fini si grozavi, din care se gasesc. Speciali de gravida nu am cautat, iar la Eliza nu mi-au trebuit ca burta a fost vizibila primavara tarziu, deci era cald. Acuma mi-am luat mai mult pantaloni.

Anca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

annaxena am vazut ca tu ai facut eco la dr. Iosup la 14 saptamani. Si eu voi face fel, mai precis la 14 saptamani fara o zi. Vroiam sa te intreb,si-a dat seama cu dificultate sau tie ti s-a parut ca nu a fost greu sa isi dea seama?

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ankalaura asta asa-i cu dupa nastere. Daca lasi pe tarziu cumparaturile e tare greu cu bebe care urla de foame si care nu asteapta nici o secunda si mai ales cand tre sa dai insctructiuni prin telefon la sotz sa ia cine stie ce chestie care oricum nu o va nimeri pe aia care trebuie.
Eu primele doua sapt cu bebe parca eram picata de pe luna, uitam toate nu stiam cum sa ma adun si sa fac toate ca parca nimic nu iesea bine si tot asa.
Asa ca lasati superstitiile si luati ce aveti de luat acuma cat puteti sa va plimbati in liniste prin magazine si sa pipaiti toate celea, ca dupa 8 luni o sa iti fie greu sa mergi si la baie dapai sa mai iesi din casa sa mergi la cumparaturi.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

anaxena eu nu ma mai satur de pozele tale de la nunta! Frumoasssseeeeeeee!
Pune mai multe din cariera ta de model ca esti super! Nu ai luat asa mult in greutate dar cu siguranta stii tu sa dai jos dupa nastere. Te stiai slaba si acum dintr-o data mai plinuta, nu mai fa comparatie ca reusesti tu sa fii la fel!

Flory mami de Alex si 17+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Am o rugaminte la fetele care au fost la Fortis la Iosup, as vrea sa imi fac si eu programare la eco si la nr 0724.46.46.46 nu raspunde nimeni. Aveti vreun alt nr de tel?

Cami12s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput