Mamici de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
truli-luli spune:
Mona legat de mancarimi bineinteles ca cel mai bine e sa mergi la dr si sa iti recomande el ceva. Eu am un caz asemanator, fara mancarimi dar cu zona foarte iritata si mi-a recomandat sa fac spalaturi usoare cu apa cu bicarbonat (i-am spus ca am si tantum rosa dar a insistat sa folosesc bicarbonat) si sa pun de 2 ori pe saptamana Clotrimazol ovule. Eu imi fac griji pt ca iritatia agraveaza o rana mai veche pe col pe care nu m-am straduit sa o rezolv inainte de sarcina
si pt care, daca nu se amelioreaza, va trebui sa fac cerclaj. Asa ca eu ma tin cu dintii de tratament si sper sa scap fara.
Cami
12s+ si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Caprioara spune:
Truli, alt numar nu am. Dar insista pe asta, ca o sa-ti raspunda pana la urma.
Caprioara
16+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
boticelina spune:
of, of Anka, as veni intins cu tine in plimbari, dar din pacate io-s pe buget de austeritate. De ce crezi ca scormonesc magazinele si netu' dupa reduceri si chilipiruri? I-am zis si lu' doc ca voi sari peste eco 3d/4d pt ca prefer de aia 4 milioane sa iau ceva gargaritzei, las' c-o vad io tridimensional dupa ce nasc!
De-aia pofteam la patutul de lemn de 1 milion de la Ikea, la haine nu ma voi mai arunca prea tare pt ca daca garga e fata am 6 saci de haine de la nepotica mea, iar daca e baietel am 2 saci de haine de la prietena mea, doar de astea mari trebuie sa ma ocup. Ma gindeam acum foarte serios ca nici un carut bun la mina a doua nu-i o optiune de trecut cu vederea. Si oricum am facut soricu gros si am cerut de la obraz chestii gen pompa de san de la o amica care deja nu mai are nevoie de ea. Imprumut, ca multe lucruri de bebe oricum se trec din mana in mana si pe mine nu ma deranjeaza.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
truli-luli spune:
Caprioara multumesc, i-am prins pana la urma, dar nu se mai pot face programari decat dupa 21 feb, ori eu ajung in bucuresti doar in 15-17 feb. Asta este.
Cami
12s+ si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Mai ce active sunteti.Imi place asa.
Eu mama denaturata nu am auzit ceasul dimineatza copilul meu scump si iubit care tre sa semene cu cineva, adik cu maicasa, nu s-a trezit pana la 9 fara ceva. Asa ca am ratat controlul de la 1 an, ma rog ignoram faptul ca mi-au trimis scrisoarea cand copilul meu luna urm face 1 an jumate, da ma rog. Asa ca tre sa sun sa reschedule.
Asa ca data tot am ratat am mai lenevit amandoua in pat si ne-am iubit apoi ea am pus-o in sufragerie la desene si la jucarii si eu am fost la dush am strans rufele am spalat vasele si biberoanele si mi-am facut un sandwich si am papat lecturand ce ati mai scris voi.
Asa acuma sa incep:
Anaxena mama draga nu te mai stresa ca nu e bine si crede-ma nu esti grasa.Deci vb serios asa te vezi tu ca ai fost obisnuita sa fii slaba tot timpul, si vb dine xperienta eu tot timpul nu depaseam 45 de kg si dupa un tratament cu anticonceptionale am ajuns rapid la 65 nu am mai reusit sa dau jos a venit fata si am venit din maternintate cu 83 de kg apoi am reusit sa slabesc pana vara asta la 58-59 si acuma am iar 65.Deci nu te mai plange ca serios arati bine. F faine body-urile care le-ai luat.
Laura mama draga da vb lui Anaxena cate 40 de kg ai??? Sincer in tara asta ai fi considerata anorexica. Pune-te draga si mai papa ca tare slaba mai esti, sper sa nu te superi ca zic, da chiar esti slaba, mai ia niste vitamine ceva. Oricum burtica nu o mai compara ca difera de la persoana la persoana fii mandra de ea ca e a ta. Am o prietena in baia mare e la a doua sarcina cand am fost noi in dec avea 6 luni si era putin mai mare decat la tine, deci abia se vedea si la primul bebe tot asa a fost si bebe s-a nascut cu 4 kg. Deci nu iti fa pb depinde de fiecare organism.
Truli, Mona si eu sunt mult mai relaxata sarcina asta, exact cum a zis Truli, normal is happy cand il vad pe bebe si stiu ca e ok si etc da is atata de busy toata ziua cu fata cu gradinitza cu nunta cu diverse alte probleme casnice ca nu apuc sa meditez prea mult.
Boti vezi cum e cand tragi de carucioare?V-am zis trebuie mers si testat ca de aratat poate arata frumos da asta nu inseamna ca e si bun si usor de manevrat. Ce nu tragi o fuga in ungaria? Acolo au mai multe modele decat in ro din cate stiu.
Ella mama draga bine ca ai schimbat tara da ai schimbat si sexul?? Ca vad ca acuma esti male.Da tot pe 12 merg la eco morfo.
Chiar Narcisa unde ai disparut???
Ankalaura hai sa ne luam de mana cu burta ca asa is si eu comparativ cu pozele puse de Laura. Mai tu macar ai 1,73 eu am 1,66 si 65 de kg.
Oana tinem pumnii pt maine.
Dara nu fi suparici, ca si eu tre sa slabesc ca sa incap in vreo rochie din aia.
Si daca ma ghidez ca sarcina trecuta am ajuns la 83 de kg o sam ceva de munca dupa sa slabesc, eu am tinut superdieta care a fost initiata de o fosta colega de odisee de iul-aug 2006 si chiar am dat jos destul de bine si nu am mai pus pana am ramas insarcinata din nou. Stiu oricum ca nu am sa mai ajugn la 45 de kg cat aveam eu de obicei dar macar 55 as fi multumita. Felicitari pt 16s
Dia cheer up mama.Ai intrebat medicul el ce a zis? Ai facut cumva mai mult efort in utlima vreme sau ceva? Odihneste-te cat poti si intreaba medicul vezi el ce zice.
Nati stai calma ca le dai jos cu putina vointa si oricum in Japonia life expectancy e cea mai lunga, chiar a fost un documentar la tv ca au o dieta echilibrata si sanatoasa. Oricum kg le pui in 9 luni o sa iti ia cel putin 9 sa le dai jos. Aici asta e regula 9 on 9 off. Mie mi-a luat un an dar asta pt ca nu am am avut extrem de multa vointa dar daca faci ceva sport combinat cu o dieta echilibrata se duc jos usor kg. DE ex eu am o centura faina pt muschii abdominali, am dat 100 de lire pe ea si mi-a recomandat-o o prietena are efecte intradevar da eu nu am fost consecventa dar dupa bebe 2 trebuie sa o folosesc am un target deci ma pun pe treaba.
Jjovana daca te intereseaza pot sa iti pun poze sa vezi cum am facut noi camera fetei poate te ajuta la ceva idei.
Felicitari si tie pt 16s!Legat de papuci asa am patit si eu eu normal purtam 37 dar acuma dupa sarcina am ramas cu 38 in 37 nu imi intra papucul sub nici o forma. In timpul sarcinii tot 38 am purtat, bine atunci si aia ma strangeau ca retinem apa si se umflau mainile si picioarele de numa.
---------------------------------------------
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Mada, sigur ca ma intereseaza, chiar te rog daca se poate as vrea tare mult sa vad .... npt ca nu sunt hotarata cum vreau . Cu siguranta o sa ma inspir de la cei cu inspiratie mai multa ca mine. Merci.
As mai avea o , rugaminte daca poti, sa actualizezi putin datele mele.... sunt nascuta pe 08 septembrie 1980 iar pe fetita mea o sa o cheme Daria Maria....Merci
oana silvia
truli-luli spune:
Boticelina ai dreptate cu imprumutatul lucrurilor pt bebe. Chiar nu are de ce sa iti fie jena pt ca ei cresc atat de repede la inceput incat abia ajung sa le poarte de cateva ori, nici nu se pune problema sa le uzeze. Si eu la inceput am avut pt Ana multe hainute de la nasa care are o fetita cu 10 luni mai mare. Apoi lucrurile Anei au ajuns la finuta noastra, cu 6 luni mai mica, de la ea le-am dat nepoatei mele cu 1 an jumate mai mica si de la ea, tot ce am avut in culori neutre am dat nepotelului meu care are acum 3 luni
Si sunt sigura ca ce are el va ajunge la bebele nostru. M-am straduit sa caut pt Ana lucruri de bumbac, bine lucrate si frumoase, care nu se uzeaza dupa prima spalare si iti spun sincer ca sunt tare incantata cand vad ce bine arata si pe ceilalti copilasi.
In ce priveste caruciorul nici eu nu exclud varianta sh, asta tinand cont de preturile de la noi. In plus subscriu la ce au spus fetele legat de necesitatea unui carucior usor, practic, usor de manevrat. Eu am avut experienta si-si si m-am invatat minte. Decat unul cu 100 de optiuni dar care sa imi rupa spatele mai bine unul mai simplu si mai usor.
Cami
12s+ si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
monalac spune:
am sunat o azi pe dr si mi a recomandat niste ovule si mi a spus sa vin sa ma vada...din pacate,abia sapt viitoare pot ajunge.
am fost cu cris afara si am mers cam mult si acum,cand am urinat si m am sters,mi a curs secretie din aia nasoala cu cateva firisoare de sange...hai ca a cazut cris din pat si s a lovit.
19+
Mami de
Cris
Poze Cris
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by estrella80
Jjovana ciorapi pentru gravidute gasesti cam la toate standurile de ciorapi din magazinele astea mari.... O marca de care eu stiu este FIORE, cred ca sunt italieni.....referitor la calitate, nu stiu ce sa iti spun, par a fi ok, eu mi-am cumparat vreo 2 perechi, insa nu am ajuns inca sa ii port, ca de-abia de acum incolo simt o mica jena la burtica...pana acum nu.
Nici hainute de gravi nu mi-am luat inca, decat 2 bluzite care se pot purta si daca nu esti....adica sunt largi in partea de jos. Problema o reprezinta partea de jos, adica fustele si pantalonii, pt ca am o mare problema.... nu imi plac deloc blugii care au banda elastica sus!!
Ce ma fac? Si eu caut sarafane de blugi, asa ca, daca gasesti ceva, anunta-ma si pe mine!
http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png
Merci...o sa caut unde vad si eu mai multi ciorapi. S-a facut ! Daca gasesc ceva te anunt...abia astept sa vina week endul ca in cursul saptamanii sunt robot.
oana silvia
oanasm spune:

mona am fost la eco vinerea trecuta..dar am fost la dr de aici...ori eu vreau sa nasc in ungaria, asa ca merg si acolo la control, la dr cu care voi naste
;
anka hihi...la shopping in ungaria!?...hai vin si io! deci e ok!
...aaa..acum nu-mi aduc aminte nuleme firmei, dra este un magazin numai de bebei, si daca iei mai multe chestii, mai negociezi, iti fac reduceri...de astea![]()
multzam de urari tuturor!! of course ca am din nou un pic morcovelu' in
...ca deh...emotii pt maine!
Oana
9s 
o noua viata
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by oanasm![]()
mona am fost la eco vinerea trecuta..dar am fost la dr de aici...ori eu vreau sa nasc in ungaria, asa ca merg si acolo la control, la dr cu care voi naste;
anka hihi...la shopping in ungaria!?...hai vin si io! deci e ok!...aaa..acum nu-mi aduc aminte nuleme firmei, dra este un magazin numai de bebei, si daca iei mai multe chestii, mai negociezi, iti fac reduceri...de astea
multzam de urari tuturor!! of course ca am din nou un pic morcovelu' in...ca deh...emotii pt maine!
Oana9s
o noua viata
Fetelor, am reusit sa imi fac si eu programare la Dr Iosup pt eco morfo de trim II pe 7 martie....sunt happy.....Mai am o programare facuta pentru 12 martie la Dr Herghelegiu pe care nu cred ca o sa o onorez, asa ca daca vrea cineva poate sa mearga in locul meu. Eu o sa raman la Iosup, daca nu intervine altceva.
oana silvia

Da tot pe 12 merg la eco morfo.