Cornul si lapticul
Daaa, e un lucru minunat. Ideea e superba. Insa nush de ce, in Oradea sunt necomestibile. Suntem in cls. a 4-a. La ineput cornul era bun. Cateodata l-a adus acasa, am mancat si eu sau fata, era un corn simplu, nimic deosebit. In ultima vreme insa cornul nu e copt bine, e lipicios, si cateodata are gust ranced. Laptele are gust oribil, si are de multe ori cocoloase chiar si de marimea bobului de fasole! Mi-e mila de vaca, daca chestiile alea au iesit din ea.![]()
Stiu ca suntem in Ro, si e un lucru firesc sa fie asa, dar tot imi spun of-ul: cei care raspund de achizitionarea laptelui si cornului, de ce permit ca cele doua firme producatoare sa-si bata joc de copiii nostri? Stiu ca in fiecare an se organizeaza licitatie publica, si de cand am copil de scoala, licitatia e castigata de aceleasi 2 firme, (nu comentez despre actionari care au functii si cunostinte suficiente pt castigarea licitatiei) dar aceste doua firme chiar nu sunt controlate un an intreg si chiar pot sa bage orice pe gatul copiilor nostri??
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Raspunsuri
danat spune:
Pai intru-un fel, draga Gabi, ti-ai raspuns singura la intrebare. traim in Romania si orice e posibil
. Iar respectul fata de consumator, indiferent ce varsta ar avea acesta, tinde catre zero barat (daca e sa zic ca la gradinita).
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Lona spune:
quote:
Initial creeata de Gabi_K
Daaa, e un lucru minunat. Ideea e superba. Insa nush de ce, in Oradea sunt necomestibile. Suntem in cls. a 4-a. La ineput cornul era bun. Cateodata l-a adus acasa, am mancat si eu sau fata, era un corn simplu, nimic deosebit. In ultima vreme insa cornul nu e copt bine, e lipicios, si cateodata are gust ranced. Laptele are gust oribil, si are de multe ori cocoloase chiar si de marimea bobului de fasole! Mi-e mila de vaca, daca chestiile alea au iesit din ea.
Stiu ca suntem in Ro, si e un lucru firesc sa fie asa, dar tot imi spun of-ul: cei care raspund de achizitionarea laptelui si cornului, de ce permit ca cele doua firme producatoare sa-si bata joc de copiii nostri? Stiu ca in fiecare an se organizeaza licitatie publica, si de cand am copil de scoala, licitatia e castigata de aceleasi 2 firme, (nu comentez despre actionari care au functii si cunostinte suficiente pt castigarea licitatiei) dar aceste doua firme chiar nu sunt controlate un an intreg si chiar pot sa bage orice pe gatul copiilor nostri??
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mergi la OJPC si la DSVSA si cere analize. Ar fi si mai eficient daca ar merge mai multi parinti, cu un lot de astfel de scarbosenii.
Eu stiu distribuitor care a fost amendat pana si-a bagat mintile in cap, acum furnizeaza lapte D...na, in cutiute de carton mov, cu pai, gustos si sigur.
tlaura spune:
Ai vorbit cu profesorii, sau directorul scolii? Nu e admisibil asa ceva, chiar daca cum spunea danat, traim in romania! S-ar putea imbolnavi copii din aceasta cauza. Eu zic sa incepi prin a spune profesorului, si daca nu se ia nici o masura sa mergi la protectia consumatorului.
Repet; nu este normal asa ceva! eu una m-am saturat de bataia de joc!
laura72 spune:
directorul poate face tam-tam la inspectorat si se mai imbunatateste putin treaba.sau sa vezi cum a fost la noi,parintii nemultumiti ca laptele batut e prea subtire ,ca nu e bun.acum aduc unul mai gros,dar care e produs de 2-3 zile si a duoa zi daca ramane are deja floare de mucegai.dar parintii il vad gros si zic vai ce bun e acum .ianinte statea si 5 zile in frigider fara sa apara mucegai sau sa-si schimbe gustul.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura