Strumfi de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Buna dimi! Cine vrea o ? Deocamdata simpla, fara zahar ca ingrasa

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Eu, eu, eu... Una mare, neagra si tare .
Cafeaua, maaai....

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andutzy Amandoi baietii tai sunt super La multi ani lui Horia, pt ieri

Vivela si mie imi cade parul f mult, dar se regenereaza, am niste ciufi in fata ca un bretonel in miniatura, arat aiurea. Eu mai folosesc un tratament de la farmacie, un sampon Alpecin si cu balsam de aceeasi firma si vad ca e ok.

Nikole te lasam sa te odihnesti, dar dupa aia musai sa ne mai povestesti despre albastrelul tau

Simo pt scumpelul Matei.

Valen nasol cu maseaua aia. Cum ziceai si tu, daca nu o deranjezi...

Va spuneam ieri ca am fost la vaccinat. Cu ocazia asta am intrebat si eu dr de fam ce putem face cu ROR-ul ala si ce stie ea despre efectele secundare si, spre placerea mea, a spus ca pana vine vremea Ror-ului ea se mai informeaza. Nu a cautat sa ma convinga de ceva, a spus ca actul medical este urmarea colaborarii dintre medic si pacient. Deci, si-a albit bila aia neagra cu diversificarea (imi spunea sa dau supa de zarzavat cu sare la copil, asta la 4 luni si ceva, din cauza greutatii, dar eu am mai taraganat-o si am facut cum spuneti voi, adica fara sare).

Mergi la inceput

Citeam mailurile la cafea, am primit niste bancuri si nu ma pot abtine:

Un cetatean se trezeste dimineata si, uitandu-se in gradina propriei case, observa o gorila in stejarul personal. Intrigat suna la 'Asociatia Coboratorilor de Gorile din Copaci' care il asigura ca vor trimite un om care ii va rezolva problema. Acesta soseste rapid, fiind dotat cu o bata de baseball, o pusca, o pereche de catuse si un caine chihuaua. Cetateanul nostru, uimit il intreaba ce are de gand sa faca. Omul raspunde:
- Eu voi urca in copac, lovesc gorila, ea cade, chihuaua o musca de testicule, gorila isi va apropria mainile intr-un gest disperat de aparare, iar dumneata ii vei pune catusele.
- Bine, bine, zice cetateanul, dar pusca la ce foloseste?
- In cazul in care cad eu primul din copac, impusti chihuaua.

Si inca unul, pe care il stiam mai demult, dar mereu cand il aud ma bufneste rasul, desi e misogin :

Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie.
Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el,
isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gindeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vivela

Citeam mailurile la cafea, am primit niste bancuri si nu ma pot abtine:

Un cetatean se trezeste dimineata si, uitandu-se in gradina propriei case, observa o gorila in stejarul personal. Intrigat suna la 'Asociatia Coboratorilor de Gorile din Copaci' care il asigura ca vor trimite un om care ii va rezolva problema. Acesta soseste rapid, fiind dotat cu o bata de baseball, o pusca, o pereche de catuse si un caine chihuaua. Cetateanul nostru, uimit il intreaba ce are de gand sa faca. Omul raspunde:
- Eu voi urca in copac, lovesc gorila, ea cade, chihuaua o musca de testicule, gorila isi va apropria mainile intr-un gest disperat de aparare, iar dumneata ii vei pune catusele.
- Bine, bine, zice cetateanul, dar pusca la ce foloseste?
- In cazul in care cad eu primul din copac, impusti chihuaua.

Si inca unul, pe care il stiam mai demult, dar mereu cand il aud ma bufneste rasul, desi e misogin :

Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie.
Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el,
isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gindeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o.

_

faine bancurile

Mergi la inceput

Despre problema podoabei capilare (asa podoaba...), eu cred ca e pe fond hormonal. In timpul sarcinii nu imi cadea un fir de par, nici la baie nu cadeau mai mult de 10-15 fire. E, cum am nascut, cum a inceput marea cadere. Nu ma sperii f tare si nu ma deranjeaza ce ramane pe cap, cat ce gasesc pe jos si peste tot. Si parca bate alizeul la mine in casa, ca gasesc si pe masa , si prin dulapuri ... Il tin strans, nu-l tund din cauza ca nu-l mai pot prinde si atunci chiar ca e bai mare.
Deci aplicatiile locale cred ca nu rezolva decat f putin problema. N-am decat sa astept sa treaca perioada alaptatului si probabil atunci reintru in normal (Blueiris, mi-ai dat o speranta ). Incerc sa-l conving pe asta de-l mai am pe cap sa nu plece cu niste vitamine, dar n-am vazut nicio imbunatatire inca (iau de vreo luna de zile).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu vreau cafea.
Plodul meu se trezeste la 4 dimineata si apoi din ora in ora pina la 7 cind e trezirea finala.Dar si eu m-am nesimtit si adorm imediat dupa ce-i dau lapte.Nici nu stiu daca lapte vrea dar n-am chef la asa ora sa vad daca vrea si altceva.

Mai nou isi suge degetul mare.Ma dispera faza asta( e totusi asa scump cu degetul in gura).

O intrebare: de ce nu se mai gaseste calgel? A fost retras de pe piata? Ca eu am si nu stiu daca sa-l folosesc.Nu ca m-ar fi ajutat prea mult la primii doi dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nonna nu stiu daca are contraindicatii dar vreu si eu calgel. toata noaptea a stat andra cu sanul in gurita.i-am dat panadol dar nu a dormit prea mult dupa el.
am admirat si eu poze frumoase cu baietii de andutzy
multumesc fetelor care ne-au admirat pozele.

nu stiu ce a apasat andra la tastatura ca nu ma mai pot loga pe mess. poate ma puteti ajuta. plesss

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata si de la noi,

Lavi multumim de cafea.
Alina.a cred ca ai vrajit-o pe Catarina ca a dormit 4 ore legate. Nu a mai dormit 4 ore legate noaptea de cand avea 2 luni.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

bravo Catarina sa o tii tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
eu zic ca se vede numai in ochii lui ca ma priveste cu dragoste

Simo, ce mi-a placut asta! M-a emotionat teribil.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput