Strumfi de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Andutzy la multi ani pentru Horia! Foarte frumoase pozele si foarte frumos protagonistul.

Valen felicitari pentru kg lipsa! Care e metoda ta?

Apropos de dinti mie de cand am ramas insarcinata mi-au iesit doua masele de minte. Sa inteleg ca mi-a venit minte la cap odata cu copilul?

Apropos de poze, eu am fost in Anglia la un studio foto si desi pozele sunt super consider ca a fost o mare jecmaneala. Am dat o gramada de bani si nu au vrut sa-mi dea CD cu ele. Data viitoare nu ma mai prind ei de client. Si dupa cum am vazut in pozele Andrei se gasesc si la noi fotografi buni si servicii de calitate,nu? Planuiesc inca o sedinta foto la 1 an, sa sarbatorim!

Mihaela cum e cu ardeiul iute? nu stiam de el

Policlinica la care merge Aylin e teoretic o policlinica cu medici buni, eu asa auzisem ca si eu tot acolo sunt inscrisa dar nu mi-a auzit urechile asemenea minuni. Insa singura data cand m-am dus sa-mi fac o programare am plecat dracuind-o pe aia de la ghiseu. Si asta spune ceva,nu?

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am cumparat tinctura de ardei iute de la plafar. se da pe pielea capului cu cateva zile inainte sa te speli. pt ca e solutie alcoolica nu miroase si nu ingrasa paru. se aplica cu un tampon de vata, pana se uda binishor pielea de pe cap. se face dupa aia un masaj cu varful degetelor. nu ustura pielea capului, insa trebuie sa va spalati bine pe maini dupa. se da nediluata.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

buna seara la toata lumea!

Tocmi am ajuns acasa de cateva ore,rupti de oboseala dupa un zbor luuung si putin turbulent...
am citit f putin din urma, vad ca ati inceput diversificarea...
eu am hotarat sa mai astept pana la 6 luni si apoi intram si noi in randul strumfeilor papaciosi.
Gata, ies acum, am trecut sa va salut, si sa va spun ca i'm back

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Buna fetelor. Am reusit si eu sa pun pe fuga 1, 8 kg asa ca am ramas la 58. 2. Sa vedem ce de intampla saptamana viitoare...

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am venit de la aerobic.sunt rupta! nu mai functioneaza nimic la mine,mana o ia intr-o parte piciorul in alta,sper sa ma pot ridica maine din pat...bravo celor care au dat mult jos,in ritmul meu nu stiu cum voi da eu jos 7 kg pana la sfarsitul lui martie...
ma bucur ca au aparut pe la noi nikole si simo,imi era dor de ele.
doresc tuturor bebelasilor sa le iasa dintii cat mai usor si mai repede si lui valen odata cu ei.draga me tu infloresti!
diana spor la diversificat inteleg obsesia alergiilor,eu posed una bucata,mai ales ca al meu sot a avut astm infectio-alergic in copilarie
oana(ghinetz),gabriela si stefania va doresc sa aveti o noapte linistita fara treziri dese.
va pup pe toate de noapte buna ma duc sa ma adun in pat....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara,

Sunt si eu pe aici prezenta la raport.
Din pacate nu amers prea bine cura de slabire la mine. Sunt asa de obosita ca simt nevoia de dulce doar pt a avea ceva energie. Am pacatuit de 2 ori saptamana asta si sotul mi-a adus o prajitura ca m-a vazut ca eram cam deprimata. In fine rezultatul- la fel ca saptamana trecuta 80 kg. Felicitari fetelor care au pus kg pe fuga.
Horia e superb. Mi-au placut mult fotografiile.
Luna si aici se dau acelasi sfaturi in legatura cu fierberea legumelor.
Alina.a sper din suflet sa te auda Catarina si sa doarma.
Noapte buna

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

M-am delectat cu poze minunate. Imi plac intotdeauna toaletele Cezarei si pozele in care este impreuna cu un fratior iubitor si protector. Si chipes!
Elisa este scumpa foc cu fetisoara ei expresiva iar Andra are niste ochisori atat de patrunzatori ca nu te mai saturi sa-i privesti.
Vad ca Horia a beneficiat de o sedinta foto profi. Sau mai bine spus, fotograful a beneficiat de un model minunat!

Monicabo, si eu am aceeasi senzatie. Ca niciodata nu voi reusi sa fac atata curatenie cat trebuie, sa calc la timp hainele, etc. In scurt timp va trebui sa gasesc si eu o menajera ca mai am putin si intru-n depresii.

Oana, la fel de ambitioasa sunt si eu de obicei. Dar acum m-am saturat de fetzele a doua prietene/cunostinte care-mi numara buchetele de celulita de pe burta prin haine de cate ori ma vad. Fac parte din categoria fandositelor-care-nu-vor-copii-ca-se-ingrasa-si-nu-mai-sunt-femei-fatale. Daca ma tine ambitzu tare-as vrea sa le demonstrez ca poti sa te bucuri de o sarcina+copil fara sa ramai cu "sechele" toata viata. Decat o indragosteala totala de puiul tau si neshte vergeturi cam peste tot

Eu atata m-am vaitat in stanga si-n dreapta ca nu gasesc razatoare ca acum, cand in sfarsit mi-am luat si eu, m-au sunat vreo 3 prieteni ca mi-au gasit si mi-au luat. Dragii de ei... ii si vad intrand special in magazin sa-mi caute mie razatoare.

Vivela, imi pare rau pentru podoaba ta capilara. Si mie mi-a cazut de faceam un al doilea covoras in baie. De cand nu mai alaptez nu mi-a mai cazut. Nu stiu daca e vreo legatura dar eu zic ca daca e, merita atata timp cat alaptezi puiul.

Cris ales, daca ti se pare ca productia de laptic scade cand iti modifici dieta mai bine mai astepti cu slabitul o perioada. Poate doar sa incerci sa mananci mai putina paine si dulciuri.

Ddanagh, eu ma fac cu epilatorul philips peste tot. Da, peste tot!!! Cand reusesc sa-mi cumpar ma fac pe picioare cu ceara de unica folosinta care se incalzeste si la microunde. Dar parca mai de durata este efectul epilatorului dar cu epilatorul dureaza mai mult sa ma fac si de multe ori n-am timp. Cu benzile cred ca se cam rupe. Asa reusesc sa ma mentin pe linia de plutire. Bine, nici nu am cine stie ce pilozitate si mi-e simplu. Pentru fetele brunete banuiesc ca e mai complicat.

Cafera, multumim pentru pontul cu fierberea. Cand o sa ajungem la legume o sa incercam sa vedem cum iese.

Despre mareaaaa slabiiiire dau si eu raportul. Aveam la prima ora 59.3 kg, cu 1.2 kg mai putin. E bine zic eu. Chiar radeam ca inainte sa ma pun pe cantar i-am spus sotului meu. "Daca e la fel sau, doamne fereste, in plus, azi bag in mine 5 cefe la gratar cu 5 portii de cartofi prajiti..." Da, la asta fantazez eu...

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

salutare!

alina.a si nico, tare frumoase fetele voastre!!!

monicabo, eu nu aveam casa luna nici cand nu o aveam pe iris nu-ti mai face atatea griji pentru curatenie, atat timp cat poti sa mergi desculta pe jos fara sa te lipesti la fiecare pas de ceva, e totul in regula. stiu ca fiecare femeie are fixurile ei cu curatenia, dar andreea are nevoie de tine, iar casa nu se darama daca are de doua ori mai mult praf ca de obicei.

fetelor, va rog nu mai vorbiti de epilat, ca-mi puneti sare pe rana. aici marea majoritate a femeilor nu se epileaza. exista la mine in oras 1 (un) centru unde se epileaza cu ceara (este infiorator de scump - 80 de euro pentru picioare), dar nu epileaza si unde ma intereseaza pe mine asa ca pana in aprilie, cand vin in tara... am penseta, epilator si forfecuta

cafera, unde in germania este prietena ta? te intreb pentru ca pe mine pediatrul nu m-a trimis la nutritionist si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu. poate ea e in alt land si aici mai difera unele lucruri de la land la land. oricum noi nu am inceput inca dive, dar momentul se apropie.

aici nu se recomanda dentinox, ca are alcool si inca ceva care n-a iesit bine la testul ecologic (dar am uitat ce).

am fuuugit ca ma striga iris insistent.

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

Prietena mea sta in Bochum, in vestul Germaniei, iar daca vrei alte informatii o interoghez si-ti spun.

Dentinoxul, l-am luat la recomandarea farmacistei, dar acum mi-am adus aminte ca doctorita de familie, intr-o vizita la Ilinca, acum vre-o doua luni, la intrebarea mea de atunci "ce sa foloseasc local imptriva durerilor provocate de erupria dentara", mia spus mangaiere multa ca nu mai exista calgel si altceva nu-mi recomanda. Cred ca nu o sa-i mai dau. Poate dintre fetele cu pregatire medicala e cineva "pe fir" si ne lamuresc in privinta asta.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by i_ulia

salutare!

alina.a si nico, tare frumoase fetele voastre!!!

monicabo, eu nu aveam casa luna nici cand nu o aveam pe iris nu-ti mai face atatea griji pentru curatenie, atat timp cat poti sa mergi desculta pe jos fara sa te lipesti la fiecare pas de ceva, e totul in regula. stiu ca fiecare femeie are fixurile ei cu curatenia, dar andreea are nevoie de tine, iar casa nu se darama daca are de doua ori mai mult praf ca de obicei.

fetelor, va rog nu mai vorbiti de epilat, ca-mi puneti sare pe rana. aici marea majoritate a femeilor nu se epileaza. exista la mine in oras 1 (un) centru unde se epileaza cu ceara (este infiorator de scump - 80 de euro pentru picioare), dar nu epileaza si unde ma intereseaza pe mine asa ca pana in aprilie, cand vin in tara... am penseta, epilator si forfecuta

cafera, unde in germania este prietena ta? te intreb pentru ca pe mine pediatrul nu m-a trimis la nutritionist si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu. poate ea e in alt land si aici mai difera unele lucruri de la land la land. oricum noi nu am inceput inca dive, dar momentul se apropie.

aici nu se recomanda dentinox, ca are alcool si inca ceva care n-a iesit bine la testul ecologic (dar am uitat ce).

am fuuugit ca ma striga iris insistent.

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

Prietena mea sta in Bochum, in vestul Germaniei, iar daca vrei alte informatii o interoghez si-ti spun.

Dentinoxul, l-am luat la recomandarea farmacistei, dar acum mi-am adus aminte ca doctorita de familie, intr-o vizita la Ilinca, acum vre-o doua luni, la intrebarea mea de atunci "ce sa foloseasc local imptriva durerilor provocate de erupria dentara", mia spus mangaiere multa ca nu mai exista calgel si altceva nu-mi recomanda. Cred ca nu o sa-i mai dau. Poate dintre fetele cu pregatire medicala e cineva "pe fir" si ne lamuresc in privinta asta.

mi-ahi, hi, hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna dimi! Cine vrea o ? Deocamdata simpla, fara zahar ca ingrasa

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput