Strumfi de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Diana2007 spune:
Am uitat ceva asa ca revin. La capitoulul "ce am mai cumparat pentru bebei", i-am luat o saltea din aia pentru exercitii, este dintr-un burete subtire invelit in musama, stiu ca in tara sunt majoritatea din neopren cred ca merg si alea, asta pentru ca pe Victor il tin sa se joace mai mult pe jos, pe mocheta. De cand sta in fundulet cade mai des si chiar daca e mocheta tot nu amortizeaza cum trebuie, asa ca mi s-a parut ideala o saltea din asta, acum cred ca o sa-i mai iau una si o sa o cos de cealalta ca defectul e ca e lunga si cam ingusta. Oricum eu o gasesc foarte utila !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
lorinaoo1 spune:
Dam raportul: mai putin de 10 kg, mai exact 9,700 si 70 de cm (nu stiu de ce mie imi iese mai mult). Avem "dezlegare" la cereale de ovaz sau de orez de la nestle sau de la milupa. Avem si un fel de formatiune chistica la indexul mainii stangi si ne-a dat med de fam trimitere la pediatrie. In rest toate bune si frumoase. Deci am reusit sa slabim chiar un pic fata de greutatea din decembrie cand avea 10 kg si ceva. Sapt viitoare incepem cu carnita, yeaaah
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
andutzy spune:
Buna!
Azi la implinirea primei jumatati de an de viata a lui Horia, am fost la o cunostinta care are un studio foto si am facut o SEDINTA FOTO. Va plac pozele noastre?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Vivela spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Buna!
Azi la implinirea primei jumatati de an de viata a lui Horia, am fost la o cunostinta care are un studio foto si am facut o SEDINTA FOTO. Va plac pozele noastre?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
La multe lunisore lui Horia. (v-am mai urat si dimineata, in capitolul trecut, dar nu strica putina insistenta ).
Mi-au placut tare mult pozele. Toate. Dar in special asta si asta. Sunt f artistice, visez sa-mi iau si eu un aparat bun, sa pot face poze calumea, dar banii se duc mereu in alte directii...
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
valen spune:
Hopa si eu la raport. Am reusit in 2 saptamani si cateva zile sa scap de aproape 4 kilograme si asta ma face sa ma simt tare bine.am admirat si poze : copii frumosi de NMA, d-ra eleganta de Alina.a (ce s-a schimbat Eliza si ce seamana cu mami), Horia de Andutzy (smecheras tare) Cezara, (si ea ditamai d-ra, dulce foc, fata lui tati)Ines are 1 dinte si jumatate, adica are unul iesit si unul gata gata sa sparga gingia (as zice chiar ca simt un coltisor acolo dar nu-s singura, ca nu sta la control), sta in 4 labe si de ieri vad ca a inceput sa si avanseze putin doar ca se grabeste si cade in nas. Mai interesant mi se pare ce mi s-a intamplat mie; ieri am fost la dentist si :surpriza - n-am toti dintii in gura, adica o masea n-a apucat sa creasca asa incat celelalte au iesit inaintea ei si ea n-a mai avut loc. Mi-au facut o radiografie si au constatat ca dintele este acolo, necrescut inca, fapt care nu-mi place, pt. ca operatia cica este destul de riscanta . deocamdata, pt. ca nu ma deranjeaza, nu-l deranjez nici eu pe el. Mai amuzant este faptul ca dentistii care m-au vazut pana acum (nu multi e adevarat) nu si-au dat seama ca am un dinte lipsa (este adevarat ca nici eu n-am cerut espres sa-i numere) asa ca ma vad acum in ipostaza de a ma lua de mana cu fetele si a astepta sa ne creasca dintii.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
mychydutza spune:
alina.a frumoase pozele
vivela si eu am crezut ca o sa chelesc. cred ca am pierdut un sfert din podoaba capilara. din disperare am inceput cu tinctura de ardei iute. nu stiu daca de la ea mi se trage, insa nu-mi mai cade paru si a inceput sa-mi creasca pufutetz, ca lui bebe, semn ca se regenereaza!
ghinetz daca te consoleaza , si andrei tot cu tzatza in gura sta. numai cu ea adoarme. si inca n-au aparut dintzii.
valen m-a bufnit rasu cand am citit de problema ta cu dintzii. mi-a mai pierit zambetu cand am citit ca tre operat. ei, n-o fi draq asa de negru!
*mihaela*
Simo78 spune:
Si pentru ca-i miercuri, ies la raport: kg tot nu stiu, dar nu e nicio modificare majora (nu simt nimic la haine), abdominale fac seturi de 20 cand apuc, de mai multe ori pe zi...sotul zice ca se vede, eu zic ca se vede numai in ochii lui ca ma priveste cu dragoste
Diversificarea merge bine, doar ca spre surprinderea mea a acceptat mult mai usor legumele decat fructele, marul ii place mai acru, iar para mai mult decat marul...in rest alintat de nu-l mai incape pamantul, sta bine in fund, se joaca singur si pot merge si eu la baie fara sa stie tot cartierul de cate ori pe zi fac pipi
Am vazut si poze...si sper sa nu faca astia un miss/mister "clubul scutecelor" ca iar le umflam premiul
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Vivela spune:
Mihaela, si cum ai procedat cu tinctura? Banuiesc ca ai dat-o pe pielea capului. E bine de stiut, ca daca cele 2 fire pe care le mai am or sa refuze sa mai stea valvoi, o sa le amenint cu o condimentare puternica .
Valen, nu stiu daca e de ras, dar zi si tu: ce e mai rau, sa-ti pice dintii sau sa-ti creasca?
Felicitari pt kg pierdute.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
monicabo spune:
la multi ani pt Horia al lui andutzy!
Sa creasca mare si sa fie sanatos!
Andutzy, erai si tu cumva in poza cu gravide de iul-aug?
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
valen spune:
quote:mai si eu tot in ras o tin de aseara desi nu e comic deloc. de crescut...nu mai creste, ca n-are unde; maselele mele sunt frumos aliniate, una langa alta, de nu zici ca lipseste ceva. si totusi lipseste. Deci aia n-o sa mai creasca iar ideea e sa am grija de maselele din zona, sa nu se strice, caci o interventie in preajma poate afecta maseaua aia, necrescuta si nevazuta defapt (decat in filme...a se intelege in radiografii)cam atat din episodul asta, ca am monopolizat pagina cu o problema din cauza unui dinte care nu exista. Adica exista dar nu se poate vedeawww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Originally posted by Vivela
[b]Valen, nu stiu daca e de ras, dar zi si tu: ce e mai rau, sa-ti pice dintii sau sa-ti creasca? _ Gabi, mami de Davidush (02.09.07)