Strumfi de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu nu i-am dat copilului borcanele pina acum.A mincat doar mar si para.Dar am sa incerc.M-ati facut curioasa.
Multumesc Anyei pentru reteta de brinza facuta cu iaurt.Mi se pare mult mai ok asa decit cu calciu lactic.Ii place lui bebe cu mar copt.

Eu dimineata ii dau cereale cu fructe (mar sau para rase) pentru ca nu-i plac cerealele simple.Dar am sa mai incerc si simple.
Cind o sa ma duc la lucru sa poata sa-i dea dimineata cereale simple si fructele ca gustare.
Mai am putin,mai putin de o luna si am emotii.Parca ma simt vinovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am dat peste un site despre www.wholesomebabyfood.com/" target="_blank">DIVERSIFICARE . Mie mi s-a parut foarte util, desi l-am rasfoit doar un pic (sunt retete si o gramada de informatii despre fiecare aliment) .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Am impresia ca n-am mai scris de o vesnicie si tot imi vine sa mai adaug cate ceva.

Vivela, multumim pentru site.

Nonna eu borcanele am luat doar pentru ca nu se gasesc caise si piersici proaspete si pentru ca am fost plecate. In rest, prefer sa ii fac in casa desi e mai comod la borcanel insa ei nu i-au placut deloc legumele la borcan. Si majoritatea felurilor de legume sunt si cu carne si eu nu am luat.

Borcanele hipp sau nestle? am vazut ca cele de la nestle contin agent de ingrosare sau cam asa ceva si cele de la hipp gris de orez in piureurile de fructe, eu nu sunt foarte multumita de asta. Cele de la Nestle par mai 'curate' dar cele de la Hipp (piureul de piersici de exemplu) sunt mai gustoase. Am vazut in Kaufland marca Bee, tot Bio dar mai ieftine decat Hipp si Nestle, ati luat vreodata?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by Vivela

strumfitei Catarina. La cat mai multe lunisoare, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, frumoasa si cuminte .

Lavi, plimbare placuta. Lorinuta sa se linisteasca si sa o asculte pe mami.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Multumim mult.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ame, sint borcane cu fructe si cereale si borcane cu fructe simple.
Stefania, la multi ani Catarinei!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ame eu vreau sa iau borcanele cu fructe care nu se gasesc acum(piersici,caise,afine) sa mai diversificam putin.Legume ii fac si eu tot in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ame, bine ai revenit! ma bucur ca este totul bine cu sotul tau!

smaranda, way to go, girl!

si eu mananc cioco. din aia dark!

brazuca, fier picaturi!

bravo arina, hai, ca noi ne luam dupa tine!

borcanele cu afine? pai eu iar nu inteleg nimic. nu erau fructele depadure interzise pana la un an? afinele nu intra in categoria asta?

pepenele galben de la ce varsta merge?

in legatura cu legea cu mamele...cum verifica daca alaptezi sau nu?

fetele cu soti care stau cu copiii: sunteti niste norocoase! si ca sa nu se inteleaga gresit: care stau cu copiii pentru ca mai stau si pe acasa, nu numai la serviciu zi-lumina!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Mersi aylin

Ioana eu cerealele le iau separat, nu am vazut cereale cu fructe la borcanel dar nici nu m-am uitat pentru ca am luat cereale Nestle si Milupa si le-am facut cu lapte +fructe adaugate in diverse combinatii.

Dar acum mananca foarte putin, avem probleme, de cand cu dintii si cu plecatul, de aia intrebam cate masuri de cereale mananca copiii vostri.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

schimb capitolul

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ca tot veni vorba de diversificare: Una se pregateste si ea, cred, pentru altceva decat laptic. Se trezeste acum si mai des noaptea (da, spre surprinderea mea e posibil, exista si mai des decat din ora-n ora!!!), in timpul zilei simte mai des nevoia de cate o gura de lapte etc. - eu si D. radem de ea ca-si ia ramas bun de la tzatza! I-am dat un mar rosu sa se joace cu el, fiindca-i innebunita dupa chestii rosii. Era teribila cum incerca sa muste din el si apoi il tinea in manutze si plescaia de parca ar fi mestecat asa, mai zgomotos!

Am asa niste emotii cand ma gandesc ca acusi, acusi bebele meu nu va mai fi facut numai din lapte si din pupaturi multe! Mi-e asa de draga acum cand o intreb "Papa?" si ea incepe sa rada si sa faca dansul bucuriei (se agita asa, intr-un mod specific, e o chestie pe care o face numai cand e intrebata daca ii e foame). Imediat se rostogoleste pe o parte si deschide gurita mare, ca un pui de randunica...

Alina, tie si Elisei, sa va odihniti amandoua bine! In mod paradoxal, eu reusesc sa functionez rezonabil si fara sa dorm. E drept ca nici nu ma omor cu treburile prin casa, aspir o data pe saptamana si o data D., de gatit, gatim amandoi cand vine D. acasa (asta fiindca tot se vorbea zilele trecute despre curatenia prin casa). Dar Eli a ta a fost asa de dulce cum te-a inteles ea si a mai dormit un pic cu tine!

Mergi la inceput