Strumfi de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea c spune:
Hello!
Sunt cuminte, am reusit sa citesc tot din urma si am admirat o multime de strumfi foarte frumosi.
Michy merci pentru pontul cu tinctura de ardei iute. Abia astept sa o incerc. Am mai testat si crema de par cu petrol de la Vivanatura care imi place, dar nu prea m-am tinut eu de treaba ca m-am spalat tot timpul pe fuga.
Paticut ma bucur ca sunteti bine...v-am admirat in poze.
Ioana stiu ca tu esti experta noastra in legislatie...toate mamele beneficiaza de program redus pana la doi ani sau doar cele care alapteaza?
Vreau si eu suport de cada din acela pt. stat in fundulet si premergator ca al Ioanei.
Fetelor eu incep serviciul pe 1 februarie si sunt tare amarata ca voi sta foarte putin cu Raducu. Tot e bine ca a facut maicamea o "jonglerie" si va putea sa stea ea cu Raducu.
Am facut si noi vaccinul si a reactionat foarte bine. Dintisori nu avem deocamdata, dar ii asteptam cu drag. Pediatra a zis ca mai dureaza vreo doua trei saptamani.
La capitolul papa stam foarte bine, mai putin cu lapticul de seara pe care nu prea vrea sa-l mai bea. De azi ii dau cerealele dimineta in loc de dupa amiaza...cred ca sunt prea satioase si de aceea nu mai vrea lapticul.
Pediatra mi-a recomandat sa incep sa nu-i mai pasez chiar asa fin, sa se obisnuiasca sa mestece. Sa incep sa-i dau preparate din piept de pui tocat in casa (supa cu perisoare, musaca, legume umplute), iaurt de casa si un pic de smantana in supa.
La capitolul slabit...am batut pasul pe loc. Chiar daca nu m-am prezentat la raport miercuri, sa stiti ca m-am cantarit. Ma lupt si eu cu pofta de dulce.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Amethystquote:
Originally posted by Anya20
buna!
n-am citit deloc de cateva zile. dar intru sa va zic si eu cu intarziere rezultatul cantaririi de miercuri (sper ca mai e valabila "cura" noastra , ca nu stiu ce-ati mai vorbit intre timp). asadar 64,6 kg, cu sanii plini ...adica hai 64,5.
daca as reusi sa mai scap de vreo 2 kile macar. ar fi perfect. sambata viitoare o botezam pe finuta la brasov...si sper sa arat si eu oarecum bine .
arina e foarte bine, nu am de ce sa ma plang. mananca bine, nici nu speram. piure-ul cu carnita a ajuns preferatul ei. nu scapam inca de constipatie...dar fac eforturi...f putine cereale, multa para, pepene galben, piersici si caise, borcanele cu afine...sa vedem rezultatul.
oricum, sunt f multumita ca mananca mai bine ca niciodata si chiar se vede. s-a dolofanit, are cute si falcute. luna asta a crescut 500g, ceea ce nu i s-a mai intamplat demult. sunt uimita ca a inceput sa manance mai bine si san. noaptea, ce e drept...si ma trezeste mai des, dar asta sa fie toata problema.
va pup
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Borcanele cu afine? De unde, ca mie mi-au scapat?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
de la hipp. "meniu cu mere si afine"
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
andreea c spune:
Eu am inteles ca fructele nu sunt bune seara pt. ca fermenteaza in stomac si de aceea multi oameni care nu au consumat alcool ajung la ciroza. Chiar si ziua fructele nu se consuma pe post de desert.
Sa nu ma bateti daca gresesc...
Amethyst spune:
Inseamna ca nu erau cand am fost eu sau nu le-am vazut, multumesc Anya
andreea asa ceva n-am mai auzit dar o sa ma interesez pentru ca eu tin foarte mult la alimentatia sanatoasa.
Blueiris am vrut sa-ti spun ca am vazut mesajul tau care imi era adresat inainte sa plecam dar nu am mai reusit sa iti raspund, am inteles insa intentia ta si te rog sa ma scuzi ca am interpretat gresit ce ai spus. Nu vreau sa gasesc motive genul emotiilor puternice insa e clar ca nu te-am inteles pe moment si imi pare rau.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
X-ray spune:
ame bine ai revenit,chiar mi-ai stat in gand zilele astea,ma bucur ca ati trecut cu bine peste tot.
alina(anya) sa slabesti repede alea 2 kg si sa pleci din lista asta ca ma apuca dracii cand vad ca io reusesc numa 200g.slabanoago!.felicitari pentru arina papacioasa.la mine pana la urma s-a reglat scaunul,face destul de legat dar singurica de 3 ori pe zi.ii dau sirop lass baby,e natural cu smochine si chestii de genul asta.
corina ei ii dau elisei fierul picaturi.(si eu trebuie sa-i refac hemoleucograma iar e anemica)
ioana baga tare comenzi pe LR ca sunt niste preturi....tricou cu 1,30 euro nici de la second hand nu-ti iei.ghidul de pe prima pagina e destul de ok,dupa el am invatat si eu multe si urmarind topicul fetelor.acolo dau si ele o groaza de impresii despre hainele cumparate.
alexii22 eu credeam ca stai mai mult asa poate o puneam de o intalneala in mol si cu ashera si cu copiii.
lia toate clacam intr-un fel sau altul.eu am fost atat de obosita zilele trecute ca am adormit langa elisa ea s-a trezit saraca imi facea "draga-draga pe fata" cum stie ea si eu parca nu puteam deschide ochii ii tot ziceam"eli te roaga mama sa te culci la loc..."si am mai dormit amandoua o ora.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Ioana75 spune:
ame, smaranda e mare fan 'mar cu afine'.
Andreea, toate mamele au dreptul, indiferent daca alapteaza, conform cu CCMN art 17 alin 1.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
andreea c spune:
Fetelor voi ce fructe le mai dati puiutilor? Eu i-am dat si pepene galben. Am vazut ca si Anya i-a dat Arinei. Altceva ce sa le mai dam in afara de mar, piersica, para?
Amethyst spune:
Ioana, inseamna ca eu le-am ratat pur si simplu. O sa ne ducem la cumparaturi duminica si o sa caut. Am vrut sa-ti spun demult insa tot uitam, ca-mi place foarte mult numele Smaranda, e romanesc, cu rezonanta , tare frumos.
andreea eu am luat si piure de caise.
Cate masuri/linguri de cereale mananca copiii vostri? Puneti si fructe la cereale sau le dati simple?
X-ray spune:
alexi22 uite ca uitam am vazut pozele giulia e o bombonica de fetita.fara suparare dar seamana cu tati
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Nonna76 spune:
Glucidele daca sunt consumate seara nu mai pot fi arse ca nu mai avem timp(nu mai facem activitati f. intense) si se transforma in grasimi.
Proteinele se consuma mai lent si oricum nu trebuie mincat in cantitate mare .Peste ,piept la gratar,legume,brinzeturi slabe-alimente sarace in calorii care se ard pina la culcare.
Fructele nu sunt asa indicate pentru ca sunt surse de glucide si dau senzatie de foame.
Glucidele lente cum sunt amidonul din cartofi si cereale dau senzatie de satietate.Dulciurile rafinate contin glucide in exces.
Asta am citit si eu.De fapt asta am inteles din ceea ce-am citit.