Strumfi de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

quote:
Originally posted by alexi22

buna dimineata,
alina.a da suntem in RO momentan , luni tre sa plecam inapoi dar nu stiu daca pot pleca daca Giuly are febra.azi am sa ma duc cu ea la un alt pediatru la prof. Ilie ,am inteles ca este un dr f bun sper sa nu fie nimic grav.
musetto,burtika azi noapte nu mi-a mai facut febra, dar acum de dimineata o luam de la capat are 37.9 tind sa cred ca e de la altceva si nu de la dintisori.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

sa sti ca Ilie e foarte ok. Si noi am fost la el. Si are si tarife normale, adica in jur de 30 ron consultatia.
Va tin pumnii sa fiti ok.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAVI,ALINA s.a inteles!fara sare!asta e !

eu sunt innebunita dupa ciocolata...mananc cam 2 pe zi ,dar de fo 2 zile am descoperit ca pot sa.mi potolesc pofta si in acelasi timp sa inlocuiesc o masa cu un baton de fibrobar.mie imi place si imi tine fff bine de foame.si am si slabit putin!!!!mai am 2 kg si ajung ,,fotomodela,,!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Eles

Fetele, eu nu mai pot, cred ca o sa-l las nemancat. Pt noi masa a devenit un chin, plange numai cand vreau sa-l pun in scaunel, am renuntat si il tin in brate, dar cand vreau sa-i dau papa plange si scuipa tot, in toate directiile. Si asta numai de o saptamana de cand a fost racit , inainte nu era asa. Pana acum l-am alaptat si nu stiu exact cat laptic bea el, dar simt ca nu mai am si am trecut de 2 zile la Milumil2. La ora 7.30 bea 120 ml lapte, pe la ora 10.30 ne chinuim cu o jumatate de mar ras, la 13.00 ~ 60 g piure legume, la ora 16.00 bea ~ 100 ml lapte, la ora 19.00 ne chinuim rau cu putina branzica cu fructe, iar la orele 22.00 cereale. Se mai trezeste odata noaptea si bea ~ 100 ml lapte.Daca il fortez sa manance vomita tot. Oare ii dau eu ff des? Ma gandesc sa-l las mai multe ore fara papa , poate o sa-mi manance mai bine. Ca sa-mi pape cateva legume trebuie sa-i arat jucarii , sa-i dau o punga in mana ( ii place tare mult ca fasaie ).
Copilasii vostri stau cumintei la masa si papa tot?

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community

Eles, ! Citindu-ti postarea, m-am vazut pe mine asa, peste vreo doua saptamani, cand o sa-mi servesc mandra cu cereale si morcovei. La cat e ea de atasata de san, cred ca-mi pune in cap toti morcoveii.

Cred insa ca cel mai rau lucru pe care il poti face acum e sa te stresezi prea tare si sa-l fortezi pe Denis sa manance. Daca sunteti la inceputul diversificarii, ia-o usor. asigura-te ca primeste suficient lapte si fii perseverenta cu restul mancarurilor. Incearca altceva nou de mancare, pana descoperi ce-i place. Alte texturi - poate-i place ceva mai consistent sau mai lichid, alta temperatura a mancarii, alte lingurite etc. Daca simti ca te lasa nervii si poti ruga pe altcineva sa-l hraneasca, fa-o! Ar fi pacat ca el sa asocieze ora mesei cu momentul ala neplacut in care tu ii indesi pe gat tot felul de chestii ciudate!

Eu va tin pumnii sa descoperiti calea de mijloc - aceea in care si tu si Denis sunteti rezonabil de multumiti de cum a decurs masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Eu citisem ca pofta de dulce trece daca mananci ceva iute . Asa ca daca imi procur tinctura de ardei iute pt par, mi-e ca o s-o folosesc pe post de anti-cioco .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Amethyst
lia, am citit de migrenele tale. Intai trebuie sa elimini sursa alimentara care ar putea cauza migrenele, adica tonul, alunele, nucile, ciocolata si... branzeturile. Pe astea trebuie sa le elimini pe parcursul a catorva luni, impreuna sau separat pentru ca sa vezi daca unul din aceste alimente poate cauza durerile alea infioratoare de cap. E posibil sa nu fie alimentatia cauza, dar cu asta se incepe prima data. Apoi, e nevoie de exercitiu fizic pentru secretia endorfinelor. Cand te apuca migrena, ia (acum nu poti ca alaptezi) un quarelin, fasconal sau ketonal si intinde-te macar putin intr-o camera fara lumina. Masaj la tample si daca suporti, ceva cu gheata. Daca nu trece, macar o ameliorezi.
revin ca bebe nu ma mai lasa sa scriu :)

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Din fericire, nu trebuie sa renunt la cafea si la cioco , fiindca sursa migrenelor mele e cunoscuta - o meningita din copilarie, facuta pe fondul oreionului. In schimb celelalte tratamente de care pomenesti functioneaza oarecum. Mai ales masajul si o cafea mare si tare. Nu glumesc, mie cafeaua imi tinea migrenele sub control in tinerete. Si alergarea din fiecare seara. Faceam cativa kilometri si dupa aceea nu numai ca dormeam ca un prunc (am avut niste insomnii criminale prin facultate) dar imi asiguram si un cap limpede si fara dureri.

Nonna, cred ca nu statul in casa e marea belea, fiindca am noroc de un bebe care se simte bine cu tata si ma mai lasa sa ies cate 2-3 ore. Cred ca statul acasa, faptul ca nu mai fac parte cu acte in regula din clasa muncitoare ma deprima. Dar am rezolvat-o si pe asta - mi-am luat niste copii pe care ii pregatesc pentru bac si probabil ma voi intoarce la Salvati copiii pentru voluntariat. Asta ca sa nu ma mai plang ca n-am ce face toata ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

strumfitei Catarina. La cat mai multe lunisoare, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, frumoasa si cuminte .

Lavi, plimbare placuta. Lorinuta sa se linisteasca si sa o asculte pe mami.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Brazuca eu ii dau fier picaturi,cel sirop contine zahar,mi-a zis farmacista ca si eu vroiam sa-i iau sirop ca nu se mai gaseste cel picaturi.Pina la urma am gasit la o farmacie Dona.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna!
n-am citit deloc de cateva zile. dar intru sa va zic si eu cu intarziere rezultatul cantaririi de miercuri (sper ca mai e valabila "cura" noastra , ca nu stiu ce-ati mai vorbit intre timp). asadar 64,6 kg, cu sanii plini ...adica hai 64,5.

daca as reusi sa mai scap de vreo 2 kile macar. ar fi perfect. sambata viitoare o botezam pe finuta la brasov...si sper sa arat si eu oarecum bine .

arina e foarte bine, nu am de ce sa ma plang. mananca bine, nici nu speram. piure-ul cu carnita a ajuns preferatul ei. nu scapam inca de constipatie...dar fac eforturi...f putine cereale, multa para, pepene galben, piersici si caise, borcanele cu afine...sa vedem rezultatul.
oricum, sunt f multumita ca mananca mai bine ca niciodata si chiar se vede. s-a dolofanit, are cute si falcute. luna asta a crescut 500g, ceea ce nu i s-a mai intamplat demult. sunt uimita ca a inceput sa manance mai bine si san. noaptea, ce e drept...si ma trezeste mai des, dar asta sa fie toata problema.

va pup

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

lia, atunci foarte bine ca nu trebuie sa renunti la deliciile unei ciocolati sau la ce visez eu, un tort de ciocolata

Nonna, dar de ce e bine sa consumam proteine seara? Eu stiam ca nu, ca se digera mai greu (nu ca dulcele ar fi potrivit pentru seara) si seara e potrivita mancarea usoara, gen salate, fructe, iaurturi, un peste cu carne slaba...

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by Anya20

buna!
n-am citit deloc de cateva zile. dar intru sa va zic si eu cu intarziere rezultatul cantaririi de miercuri (sper ca mai e valabila "cura" noastra , ca nu stiu ce-ati mai vorbit intre timp). asadar 64,6 kg, cu sanii plini ...adica hai 64,5.

daca as reusi sa mai scap de vreo 2 kile macar. ar fi perfect. sambata viitoare o botezam pe finuta la brasov...si sper sa arat si eu oarecum bine .

arina e foarte bine, nu am de ce sa ma plang. mananca bine, nici nu speram. piure-ul cu carnita a ajuns preferatul ei. nu scapam inca de constipatie...dar fac eforturi...f putine cereale, multa para, pepene galben, piersici si caise, borcanele cu afine...sa vedem rezultatul.
oricum, sunt f multumita ca mananca mai bine ca niciodata si chiar se vede. s-a dolofanit, are cute si falcute. luna asta a crescut 500g, ceea ce nu i s-a mai intamplat demult. sunt uimita ca a inceput sa manance mai bine si san. noaptea, ce e drept...si ma trezeste mai des, dar asta sa fie toata problema.

va pup

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Borcanele cu afine? De unde, ca mie mi-au scapat?

Mergi la inceput