Strumfi de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
Salutare, am avut o saptamana infernala, cu somn maxim 5 ore pe noapte. Nu e vina fetitei, ea doarme la fel ca inainte, insa am avut de lucru continuu. Inca sunt in urma dar sper sa termin in week-end. Sunt in stare sa dorm mergand...
Amethyst, bine ati venit acasa.
Musetto, Stefania, multumesc si va pup .
Ca si Alina, si noi mergem cu Saby peste tot. Avantajul e ca suntem amandoi in permanenta cu ea si sotul se poate ocupa de ea la fel de bine ca si mine, cu exceptia hranitului la san. Eu am mai iesit fara ei cate maxim 30 minute, cand trebuia sa ajung repede la un client si nu voiam sa stresez copilul cu alergatura sau sa risc sa lovesc masina cu copilul in ea. In rest, mergem impreuna la serviciu, la banca, la supermarket etc. O singura data a ramas cu bunicul aproape o ora si ne-a zis ca se uita disperata dupa noi peste tot, iar cand am venit a tinut-o numai in chiote de bucurie. Oricum, daca plec si 10 minute fara ea parca lipseste ceva din mine.
Citesc din urma si revin. Cafea nu beau dar un tort de ciocolata ar fi excelent . Ma rog, nu sa-l beau... poate sa-l bag direct in vena.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Amethyst spune:
Ioana, stefania, lia, carla, multumesc
lia, am citit de migrenele tale. Intai trebuie sa elimini sursa alimentara care ar putea cauza migrenele, adica tonul, alunele, nucile, ciocolata si... branzeturile. Pe astea trebuie sa le elimini pe parcursul a catorva luni, impreuna sau separat pentru ca sa vezi daca unul din aceste alimente poate cauza durerile alea infioratoare de cap. E posibil sa nu fie alimentatia cauza, dar cu asta se incepe prima data. Apoi, e nevoie de exercitiu fizic pentru secretia endorfinelor. Cand te apuca migrena, ia (acum nu poti ca alaptezi) un quarelin, fasconal sau ketonal si intinde-te macar putin intr-o camera fara lumina. Masaj la tample si daca suporti, ceva cu gheata. Daca nu trece, macar o ameliorezi.
revin ca bebe nu ma mai lasa sa scriu :)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
siara spune:
Eles,poate nu mananca ca e racit dar poate si pt ca isi schimba orarul meselor,al meu demult deja mananca ziua la 4 ore,cand a facut schimbarea a fost dezastru cateva zile pana mi-am dat seama nu ii este foame dupa 3 ore,incearca macar o data sa nu-i dai la 3 ore da-i cand da el semne ca-i este foame,nu va pati nimic nu-ti fie frica
cris_ales spune:
Am o intrebare: cand i-ati pus pe strumfi in sezut? Fetita mea are 5 luni jumate si dr. mi-a spus sa n-o ridic intre perini decat la 6 luni.Ea ar vrea sa se ridice, cand ii dau mana se ridica in sezut dar n-am lasat-o sa stea mai mult de cateva secunde.Am vazut ca bebelusii vostri stau toti in sezut si ma intreb Oare trebuia sa o pun mai repede in fund?
Cris mamica alexandrei
lorinaoo1 spune:
Ame bine ai revenit. Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. Gata, a trecut si hopul asta, cred ca ati invatat o mare lectie, si noi pe langa voi, cat de pretioasa este viata celor dragi pt noi. Sa dea DD sa fie ultima lectie de invatat astfel
Lia, Nonna si eu am aflat la o emisiune la TV cum pot da dulciurile dependenta, in special cele pe baza de zahar rafinat; e vorba de producerea insulinei in exces, care, in timp, duce si la diabet. Cica pe moment dulciurile dau senzatia de energie, dar neconsumate, avem senzatia de oboseala, moleseala, iritabilitate. Sper ca nu bat campii, dar ideea cam asta e. E ca si cu dependenta de cafea. Se produc niste dereglari metabolice si greu e sa renunti la viciu, bata-l vina
Azi eu si cu Lori nu prea suntem pe aceeasi lungime de unda. De dimineata cam plange si se smiorcaie si nu stiu ce vrea. Adica schimbata e, hranita e (la san, ca azi nu a vrut de nicio culoare nimic altceva), isi face si somnicul, de dinti vad ca nu e vorba sau asa cred eu, de jucat sau vorbit cu mine nu vrea, in funduket nu vrea, la orizontala nu, doar plimbata parca se mai linisteste. Si mai sunt si eu cam moale, cam iritata (apropo de sevrajul cu dulciurile, mi-e dor de-o cioco de mor , sa vad cat ma tine), nu prea am rabdare Acusica iesim si noi afara, ca poate ne ies gargaunii la amandoua. Bu-hu-hu la gargauni
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Si eu am fost bucuroasa ieri cind am vazut ca Smaranda se deplaseaza ca rima peste tot. O puneam in mijlocul saltelei si in mai putin de un minut era aproape de margine.
Ame, bine ca ati ajuns cu bine acasa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
hai Smaranda Felicitari
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Ioana75 spune:
Mihaela, ma omoara soacra-ta, e buna de dat la ziar.
Lavinia, zic si eu bu-hu-hu sa fuga gargaunii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Vivela spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
ghinetz cunosc atitudinea asta "de soacra"! mie mi-a zis ca: vai uite cum se uita la tine cum mananci!pofteste saracu! sa nu-l lasi sa pofteasca ca i se umfla... "cimpoaiele"! daca ma intelegi ce vreau sa spun. si ca: vai nu i-ai dat mancare pana acu. iti dai seama ca i se ingusteaza matele si n-o sa mai poata manca! deci, soacramea e cel mai bun exemplu de tampenie impinsa pana la extrem!
poti draga sa-l lasi sa planga! acu nici juma de ora, da acolo 5 min nu pateste nimik. eu cateodata simt ca ma lasa nervii si plec din camera.
burtik ma intrebai de soacra! cred ca ti-am raspuns mai sus.hehehe
petra la mine a functionat ardeiu iute! sunt ca un boboc de ratza plina de puf pe la tample! si ma depanushasem bine de tot!
*mihaela*
Dar ce, pofteste la vreo bebelusa?
Ame, bine ai revenit si sanatate multa sotului tau.
Lia, te inteleg f bine. Am patit-o si eu. Dupa 2 nopti de nesomn, si 2 zile de urlete, zbierete, aveam impresia ca copilul plange doar ca sa ma enerveze pe mine . Asa ca odata n-am mai putut si am ridicat vocea la el. Si saracul a inceput sa lase buza in jos si sa plangaaa.... Si mi s-a facut asa de mila de el...mi-a parut rau dup-aia, si l-am pupat si tinut in brate toata seara, ca ma simteam vinovata.
Si de atunci, daca mai are vreo zi proasta si plange mai mult decat pot eu suporta, il las sa planga un pic in camera lui, dau drumul la o melodie 3-4 minute sa nu-l mai aud, ma calmez si o iau de la capat fara nervi. Si sper eu, si fara hernie .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
cris_ales spune:
Cate mesaje trebuie ca sa mai trimit ca sa apara in timp real.Plus ca de cate ori ma loghez, cand revin la forum ma scoate afara,sunt logout. Ce sa fac ca ma chinui sa ma loghez de 100 de ori ca sa scriu un mesaj. Ajutati-ma!
Cris mamica Alexandrei
Nonna76 spune:
Ame bine ati revenit acasa.
Lia draga daca si la cafea si cioco tre' sa renunti e de rau.Da tu cu ce mai ramii? Eu cred ca e de la faptul ca te-ai saturat sa stai in casa.
Eu (ca sa vedeti) nu iau medicamente homeopate ca tre' sa renunt la cafea.Si nu pot.Si nici nu vreau sa renunt.
Lavina ai dreptate cu dulciurile rafinate,cresc secretia de insulina.E bine sa consumam glucide lente:cereale,fructe.Si nici acestea seara.Seara e bine proteine.Mi-am luat cartea Mihaelei Bilic si am citit multe lucruri interesante acolo despre alimentatie.