Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Fac galerie pentru Simo si Roxana sa vina cu data sosirii bebelusilor pe lume!!
Mama Marina ce tzitzi sepsi am vazuuut!!
Sa fiti sanatosi,fericiti si sa va iubiti mereu asa cum va iubiti acum!!
Pupici burticii rotunjoare!Wow!AMR 3sapt?!!
Maria!Sa stapanesti/folosesti cu placere noua camera!
Ariel imi pare rau ca nu s-a concretizat afacerea cu apartamentul!Hai nu fii suparata!Inseamna ca nu era momentul acum..Poate e mai bine asa!![]()

Simo ai dreptate si tu cu husele..Intr-adevar se scot si se spala usor..Acum sa vedem..
Luny femurul e notat cu FL!Imediat incerc sa-ti explic si cu bolduiala..
Ela..
in 31+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Teo2rina spune:
simonette, las' c-o sa-ti zica de bine vineri la eco, ai sa vezi. iti tin pumnii!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
ariel_7000 spune:
luny, femurul are prescurtarea FL.
alexutza 4 ani + si
28 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Teo2rina spune:
zoze,
, halal viitoare mamica
! tu te uiti dupa... laptarie?! ca io am bre, nu ma-ncurc. si curge din ei de la o vreme, m-au disperat
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 35+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
elara spune:
Buna ziua tuturor. 
Am trecut si eu in fuga sa va salut, ca nu am mai scris de mult. Nu mai rezist la calculator ca am dureri de spate. Imi pare asa rau ca nu pot sta mai mult cu voi desi nu mai merg la servici. Am rasfoit putin primele pagini din capitol dar imi e prea greu sa citesc tot. Sper ca sunteti bine cu toatele.
Noi suntem bine, am fost ieri la eco la dr. Herghelegiu (eram programta din sept de anul trecut) si suntem bine. Avem 31 de saptamani si 1.653 g. La inimioara persista acel mic punct hiperecogen dar se dr. a zis ca e o mica depunere calcifiata dar nu pune probleme de natura functionala. In rest toate bune si exact cum trebuie. Sper sa fie bine pana la final. Doamne Ajuta!
Fac kinetoterpie la Giulesti de 3 ori pe saptamana si sper sa ma mai lase durerile de coloana ca ma termina.
Cumparaturi pentru bebelina inca nu am facut ca mai avem cateva altele de rezolvat: azi ne livreaza canapeua si fotoliile pt sufragerie si ma bucur ca un copil. Am comandat din dec dar abia azi era termenul si vad ca se tin de cuvant. Apoi, tot saptamana asta vrem sa comandam biblioteca si un dulap mare pe holul din fata baii.
Pentru bebelina ne-a placut un patut de la Ikea, la 335 ron cu tot cu saltea, pe care vreau sa iau masuta de infasat detasabila. Si ne-a mai placut si un dulap (doar cu o usa, parca "soldat" i se zice) la 150 ron pe care sa-l bag dupa sifonierul nostru in dormitor ca sa fie chiar langa patut, sa fie dulapiorul ei. Nu le-am luat inca fiindca sotul vrae sa mai cautam, ca asa e el..mai intai cerceteaza mai mult si apoi cumpara. Eu, daca era doar dupa mine, le luam si gata, ca am vazut destule modele la Baby Expo sau pe net.
Apoi vreau sa-mi fac bagajelul de spital ca nu am luat inca nimic si ar fi bine sa-l am pregatit.
Va pup pe toate si mai vorbim. 
Elara
30+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
luny spune:
aha, mersi, deci FL 6,38 cm 33 satp..asa zice aici, deci e bine, nu?
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
rox_dox spune:
naty..am apucat acum de am citit prospectul de la Gynipral, prospectul din cutie care nu corespunde in totalitate cu cel gasit initial pe net..aici are niste chestii in plus...care sincer m-au cam speriat..ti le redau mai jos..poate ma lamuresti si pe mine daca e de speriat sau nu:
"Precautii:Se recomanda monitorizarea frecventei cardiace si a tensiunii arteriale a mamei si alura ventriculara a fatului in timpul folosirii de Gynipral. Inainte si in timpul tratamentului se recomanda controale ECG regulate.
Daca nasterea are loc la o perioada scurta de timp dupa tratamentul cu Gynipral, nou-nascutul trebuie examinat pentru semne de hipoglicemie, ca si pentru eventuala crestere a aciditatii, deoarece exista posibilitatea trecerii transplacentare a metabolitilor acizi (lactic, corpi cetonici).
In timpul terapiei tocolitice de lunga durata se recomanda monitorizarea starii unitatii fetoplacentare prin procedurile uzuale de control.
In timpul tratamentului cu Gynipral diureza este redusa si trebuie avuta in vedere posibilitatea formarii de edeme. A se preveni orice aport excesiv de lichid, doza medie zilnica nu trebuie sa depaseasca 1500 ml. A se reduce aportul de sare. Pentru ca in hipopotasemie actiunea simpaticomimeticelor asupra miocardului este intensificata, este necesar sa se suplimenteze oral potasiu la pacientii care sufera de hipopotasemie inainte de a incepe terapia tocolitica."
cam asta e...asta vreau sa stiu, daca ii face vreun rau lui bebe..
ca daca e sa suport numai eu efectele adverse nu-i o problema, dar nu vreau sa-l afecteze pe el.
multumesc!
_
30+ cu
RADU
AMR 10 saptamani!!!
Pozele mele!
zozela spune:
Luny pentru a boldui cuvintele,trebuie sa le selectezi mai intai si apoi sa apesi pe B-ul din stanga,acolo unde scrie Format:.Tot de acolo le inclini sau le subliniezi,apasand fie pe I fie pe U.
Daca vrei sa le si colorezi,ai la dispozitie 13 culori-tot in bara de deasupra,acolo unde scrie Culoare.Selectezi cuvantul pe care-l vrei colorat,apesi pe Culoare,o alegi pe cea dorita si gata!Eu zic sa faci cateva incercari,dar in loc sa apesi pe Trimite raspuns,apesi pe Vizualizeaza ca sa vezi daca ai reusit ce ti-ai propus!
Doamne!!Sper sa fi inteles ceva din ce-am scris eu aici!
Ela..
in 31+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
zozela spune:
quote:
Originally posted by Teo2rina
zoze,, halal viitoare mamica
! tu te uiti dupa... laptarie?! ca io am bre, nu ma-ncurc. si curge din ei de la o vreme, m-au disperat
E de bine daca curg!Inseamna ca BB Mihnea-Adrian o sa aiba papica din belsug!!
Felicitari Elara pentru bebelina durdulie si..sa stapaniti sanatosi noul mobilier!!

Rox!Ela..
in 31+ cu
!! Varsta mogaldetei
Photos

La Craiova ningee!!
Numai vreeaaauu!!!