Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Un homosexual ajunge, suprinzator, in Rai. Vorbind cu un inger, ii zice acestuia:- Vezi ca ti s-au desfacut sireturile.Ingerul se apleaca, iar homosexualul il "executa" pe la spate.Dupa doua avertismente incalcate, este trimis in Iad. Coboara cu un ascensor si devine tot mai fierbinte, jos vine dracul sef si il preia, iar insotitorul, un apostol, promite sa revina sa-l vada cum se descurca dupa o luna.Cand se implineste luna, apostolul coboara si constata ca in lift e tot mai frig, iar in Iad deja este frig de se facusera turturi de gheata.Contrariat, intreaba:- Ce faceti, de ce nu ard focurile Iadului?Dracul sef raspunde furios :- Incearca tu sa te apleci, sa pui lemne pe foc!

Alina 26+ Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by zozela

Luny pentru a boldui cuvintele,trebuie sa le selectezi mai intai si apoi sa apesi pe B-ul din stanga,acolo unde scrie Format:.Tot de acolo le inclini sau le subliniezi,apasand fie pe I fie pe U.
Daca vrei sa le si colorezi,ai la dispozitie 13 culori-tot in bara de deasupra,acolo unde scrie Culoare.Selectezi cuvantul pe care-l vrei colorat,apesi pe Culoare,o alegi pe cea dorita si gata!Eu zic sa faci cateva incercari,dar in loc sa apesi pe Trimite raspuns,apesi pe Vizualizeaza ca sa vezi daca ai reusit ce ti-ai propus!
Doamne!!Sper sa fi inteles ceva din ce-am scris eu aici!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

ce simpatica ai fost!! mersi mult, am mai incercat eu asa, dar nu vroia...sa vedem acum....si nu merge!!..la mine apare semnul de bolduit la sfarsitul frazei, indiferent ce cuvant aleg..mda, e clar..nu vrea!

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gata! am pus poze in mail!

ca veni vorba de zugraveala...si noi tre' sa ne "concentram", cum zice randunoiul meu si sa ne cam apucam ...

nu inteleg ce-i cu AMR-urile astea scurte! asa brusc! dar mai am inca de citit...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 34+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ah, Marina, ce frumos! Sa va fie intr-un ceas bun si Casa de piatra!!

Luny, ce browser folosesti? poate tine si de asta. Eu folo Internet explorer. Daca nu mere si nu mere, ata ete, e frumos si fara bold!

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Meyy, dar ce limbarita aveti astazi!

Marina, foarte frumoase pozele, ati fost niste draguti. Si felicitari pentru bebe grasanel! Mai ai asa de putin si aveti marea intalnire!

Chiar asa, fetelor, nu-mi vine sa cred, in curand incepe galeria pentru nasteri! .

Pana una, alta facem galerie pentru Roxana si Simonette care or sa vina cu vesti despre bebei si apropiata nastere!

Luny, mercic de mail!

Elara, felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Imi pare rau ca te doare asa spatele...hai ca mai e putin si gata!

Naty, am uitat sa-ti spun ca am invins raceala! . Au mai ramas doar mucii, dar mabucur ca nu mai plang ochii!

Ariel, imi pare rau ca nu iese afacerea cu apartamentul, dar vorba ta, decat sa te inhami prea tare si sa nu poti duce..., mai bine mai astepti putin. Nu se stie niciodata ce surprize iti rezerva viata! Nu fi suparici, gandeste-te ca o sa ai ceva si mai frumos in viitor!

Zoze, pup fata mereu vesela, optimista, cu o vorba buna pentru fiecare randunea. Pe mine ma incanta fiecare mesaj de-al tau ca debordeaza de energie pozitiva!

Mami, ce sa mai zic de mesajele tale ca-mi plac de nu mai pot! In tine vad un copil plin de energie si entuziasm !

Merg sa ma intind si eu putin ca am stat toata ziua la birou , dar parca vad ca in juma' de ora sunt iar pe scaun !

Pup toate randunicile fara exceptie!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 33 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai Ursuleta unde le gasesti mama ca sunt mortale!!

Luny cred ca gresesti tu undeva..Selectezi cuvantul mai intai,da?! Dupa ce-l selectezi si-l bolduiesti,ar trebui ca acel cuvant sa arate cam asa: [b ]cuvant[/b ] fara spatiile pe care le-am lasat eu in interiorul parantezelor..

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by zozela

Mai Ursuleta unde le gasesti mama ca sunt mortale!!

Luny cred ca gresesti tu undeva..Selectezi cuvantul mai intai,da?! Dupa ce-l selectezi si-l bolduiesti,ar trebui ca acel cuvant sa arate cam asa: [b ]cuvant[/b ] fara spatiile pe care le-am lasat eu in interiorul parantezelor..

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

pai exact asa fac, bre, si imi apar b-urile la sfarsitul frazei, nu incadreaza cuvantul respectiv...yo am inteles ce tre facut, treaba e ca nu se face...

Sovietica, eu folosesc Mozilla Firefox...asta o fi?!...

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ariel, imi pare nespus de rau ca nu s-au brodit planurile cu apartamentul, mai ales ca s-ar fi potrivit atat de bine. Te cred ca ti-e greu acum! Precum ai zis, Ingerii sa te ajute, si nu uita sa mentalizezi pozitiv, nu deznadajdui! Gandeste ca si cum in curand chiar vei avea casa visurilor. Cine stie, poate la mai multi li se va parea ciudat vecinu, si intr-un final o lasa-o si el mai moale.
Hai da cu rabdarica si nu te nacaji

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elara ma bucur sa te revad!!!! fata sa treaca spatele! Felicitari ptr grasanica

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Luni, imi amintesc ca mai avea o randunea probleme cu forumul, dar nu imi amintesc de ce natura, si dupa ce a incercat sa posteze din I.explorer, a fost ok.

pozici

Mergi la inceput