Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(73)
Raspunsuri - Pagina 4
mimonix spune:
Buna dimineata
Azi am implinit 35 de saptmini...inca una macar n-o fi foc!Recunosc ca statul in pat este ceva ingrozitor si marturisesc ca nu prea pot sa execut, mai stau pe scaun dar am inteles ca tot nu e bine
Pentru glicemie am primit dieta deocamdata si e complicat si cu asta ca as minca numai ce nu e voie, deh..dar ma abtin.Dupa 2 zile de dieta glicemia mea a scazut un pic , 134 dimineata si max 160 peste zi.Tot nu e bine dar doctorita a zis ca efectele apar in citeva zile.
Sunt din ce in ce mai panicata de faptul ca nu am nimic pregatit pentru spital (camasa, vata, chestii d-astea)si cind vad ca vorbit de carucioare ma simt asa neputincioasa...aaa si miine incepem zugraveala.Tare ma tem , pentru ca pe fetita am nascut-o in ziua in care am inceput zugravitul
Cred ca actiunea in sine imi provoaca mie spasme
De data asta e cam devreme si sper sa rezist!
Vreau sa va intreb pe cele care ati facut eco trim III deja, cite kg avea bebe si cit erau DBP si DAT ...va rog...astia sunt parametri cam mari la noi si nu stiu ce sa fac.As mai merge la inca o ecografie, dar nu prea vreau sa ma misc din casa si d-aia intreb.
Pup pe toata lumea si multumesc pentru raspunsuri
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru
34+
AMR max 20 zile!!!!!
zozela spune:
Miha iti fac cu cea mai mare placere din lume!!
Somn usor mamico!Ma bucur sa vad ca incepi sa te acomodezi!
Frumusel foc caruciorul Kitzy!Nu citisem ca-l preferi pe cel portocaliu si eram pe punctul de a te avertiza ca maronul in combinatie cu griul lucios nu da prea bine..L-am vazut la BabyExpo si mi-a placut modelul,greutatea dar nu-mi placusera culorile!
fata
Simo eu te-as sfatui sa-i alegi nasi pentru Yannis pe cei care va merg voua la sufletel!Sunt sigura ca veti gasi o modalitate sa le explicati,fara sa-i suparati-pe cei de cununie!
Nicoleta cred ca n-ai ce sa le faci durerilor astora..Eu m-am resemnat-la fel merg si eu,ca o ratzusca dar am citit ca-i un lucru normal in ultimul trimestru.Corpul ne indeamna sa adoptam mersul asta ca sa ne fie mai usor!
Oasele bazinului se inmoaie,se dilata usor-pt.a face loc BBlusului..
Ninge iar?!
Naty are 8,5kg.Mi s-a parut rezonabil..avand in vedere ca si eu am de urcat 3 etaje!
N-am gasit nimic mai usor-care sa-mi si placa la fel de tare ca asta..
In privinta bucatariilor americane nu stiu ce sa-ti zic..Intr-adevar o hota nu face fata mirosurilor mancaricii,insa castigi spatiu si chiar e la moda varianta asta!Mie imi plac!Si daca stai bine sa te gandesti-si din bucatariile clasice se imprastie mirosul in casa..Asa ca..Va tin pumnii sa bateti palma cat mai repede!!
Flori curaj!Scrie-ne mai des ca vad ca ai talent!![]()
Roxule da' daca ma sui eu cu BB in brate pe cantar si apoi sg. si pe urma socotesc diferenta?!![]()
Cris noi am inceput cumparaturile in fortza atunci cand aveam fix 26 de saptamani!Fetele stiu..
..BE!!
Imediat te trec si in listuta!
Ela..
in 31+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
Zoze asa-i ca frumos? M-am indragostit de caruciorul ala.
Nici mie nu-mi placea combinatia aia de maro cu bej. Sunt curioasa daca la noi se face anul asta ceva expozitie de bb, a fost anul trecut, dar am auzit ca a fost slabut si pe vremea aia inca nu era cazul sa ma uit dupa asa ceva. O sa iau la rand magazinele sa vad ce mai este pe piata.
26+ cu
Diana
ccris_ccris spune:
Inseamna ca trebuie sa ma apuc si eu de cumparaturi...
Dar n-o sa iau decat patut, masuca de infasat (ce parere aveti, e buna?) si cateva hainute si odicoloane pt bb.
Cristina
26+
simonette spune:
Kitzi
...care carucior??? Iertare ca nu am vazut!
M-am gandit la varianta 2 perechi de nasi dar mi-e ca asa ii diminuez bucuria nepoatei...vrea ea sa fie miezul! Si cred ca si asa i-as jicni pe nasi
mami de
Luca si
in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR maxim 4 sapt!!!!
natynic spune:
ccris, eu cred in instinctul omului...daca te incearca cat de cat superstitia stai frate, calma, esti abia sapt 26, ce daca fetele cumpara, lasa cozonacelul la dospit. Eu, ca si Mimonix ce sa mai zic ca nici macar sa umblu prin magazine nu pot ca stau la pat...
Mimonix, asteptam PM de la tine...Acum, serios, e musai zugraveala acum?!
Simonette si eu votez sa alegeti nasii pe care-i cere sufletul vostru si mai zic ca poate e mai bine sa aiba copiii nasi diferiti, dar cred ca in orice caz trebuie sa vorbiti cu nasii de cununie, deschis si fara suparare.
Zoze,
. Probabil e si chestie de obisnuinta cu bucataria...
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Roxana Claudia spune:
Zoze - eu n-am fost paranoica cugreutatea copilului..ma luam si eu tot dupa nr sunculitelor
. Asta pana in luna 2, cand pediatra mi-a zis ca e bine sa fie urmarit saptamanal si scris..si bine am facut ca am cumparat. Mai ales la diversificare ....crestea pipota-n mine...Cat despr cantarele obisnuite..dau erori f mari, desi pe ele scrie ca au erori mici Si nu e relevant. Asa a patit prietena mea si a sfarsit venind la mine sa cantareasca copila.
Iar mersul la policlinica de cartier..e o nebunie: am fost o data si mi- ajuns. Copii cu fel si fel de rpobleme si eu cu nou nascutul pe acolo pe coridoare....cata inconstienta din partea mea..Luna viitoare eram deja cu un alt pediatru acasa, mult mai la curent cu tot ce e nou, ca celalalt zici ca se documentase doar din epoca de piatra
Deci: cred ca mamicilie ar trebui sa aiba un pediatru dinainte de a se naste bb, pt a venit acasa la consultatii
Roxana
36 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
ccris_ccris spune:
Fetelor, da nu-s cam scumpe carucioarele astea? Si eu cand ma gandesc ca vreau si landou sau scaun pt. masina...
Voi pt. ce fel de patut ati optat, pliant sau de lemn?
Cristina
26+
floriio spune:
Zozela, apropo de nasi, eu as cam vrea sa imi aleg altii pentru bebe, dar tot asa mi-e ca se supara, insa eu nu ii agreez deloc pe nasii mei de cununie (desi abia ne-au cununat) mie mi se pare ca nu au facut-o cu placere, ca au facut-o doar pentru a respecta traditia. Ma rog, e o poveste mai lunga. Dar ce ma fac, ca nici sotul, ca sa nu mai zic de socrii, nu sunt de acord sa ii schimbam. Eu te-as sfatui, daca tot ai posibilitatea de alegere, sa alegi pe cineva care chiar o sa boteze cu drag si care chiar o sa fie NAS, in adevaratul sens al cuvantului.
Floriio
in 26+ cu
RADU