Timisoara, Impreuna! (78)
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Laurel, am postat impreuna, acu vad .... Pai bunica facea borsu cumva cu taratze de grau, se oparasc tartzele cu apa fierbinte dar e bine sa ai si "maia" - tartze de la bors gata facut care sa initieze procesul de acrire. Trebuie sa vb cu bunica pt mai multe detalii, eu iau "Bors de la Danila" din ala de se gaseste in sticle la alimentara si e ff bun.
Oricum ma simt onorata ca te fac sa salivezi tocmai pe tine, maestul nostru intr-ale gastronomiei. Pupici!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
gonghy spune:
quote:
Originally posted by danitin
...........Lori de cum intra pe usa zice tare: Buni, am un secheit (secret), ti-am luat toit de ciocolata da a zis mama sa-ti spun abia maine....
Ioooooiiiii Dana ce a fost spiridusa.
Fetelor eu am trimis repede mesajul ala pentru ca o adormit pe jos cu sticla'n guritza si am dus-o fugutza in patutz sa faca
Simo si eu am vrut sa vin cu fetilii la gara dar din pacate nu s-a mai putut.Da oricum ne vedem maine seara si trocerim verzi si uscate
Anda cum mai e cu Edi,a mai trecut pardalnica aia de raceala?
Claudela las' ca nu ajungi tu la intalneala asta da o sa ajungi la aia and vi in si o sa ne cunosti personal pe toate.
Lore imi pare tare rau pentru tatal tau.Ii doresc numa bine,sanatate si sa ajunga cat mai repede acasa sanatos.La Laurica ii doresc la fel sanatate si poate totusi ajungi si tu macar 1 ora maine seara.Cat despre ziua de azi ce sa iti spun....decat sa fi tare si sa te gandesti ca Vio nu doreste sa te vada trista si inlacrimata ci puternica asa cum dealtfel ai dovedit ca esti.-ici.
Varsta Maya Maria
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
gonghy spune:
Danutza stiu ca mi-ar trebui maglavaisul ala de la alta tura de bors da nu stiu de unde fras sa iau Borsul de casa este cel mai sanatos si daca vrei sa stii cineva in bloc face chiar acum ca miroase pana la mine acusica merg sa bat pe la usi si sa intreb care imi face pofta.
Fetilii acusica e gata o tura de merg sa ma pregatesc de plecare si cand se trezeste bubu ii dau papica si plecam.
Asa ca ne auzim pe diseara,ai pupyu ol si heva nais dey
Varsta Maya Maria
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
anda spune:
neatza la amiaza.
edi mai bine...se drege
Aida , incet incet, pas cu pas. iti doresc toata puterea din lume. ...si sprijinul meu, oricind si oricit. va pup.
ma duc ca n-am chef de nimik.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
katik spune:
anda, ma bucur ca edi e mai bine!!!!!pupam la el si la tine!!!!da' mai pui ceva poze cu iarna, ski...
dana, spiridusa
doamne-ajuta ca ati terminat cu tribunalele!asa se mai linisteste si maman un pik! si poate sa se bucure de ziua ei in liniste! la multi ani si din partea noastra!
lore, mai dai un semn? cum este laurica mica?
laura mare, spor la trebi si bafta la dr!
claudia74 spune:
Mie deja mie rau,mi-au trimis astia de la Serviciul de straini invitatie sa merg mai la un termen de discutare pentru cetatenie si surpriza : o factura de 255 de euro plata pentru cetatenie,pai daca stiam ca le mai trebuie si bani imi bagam picioarele,pana acuma nu au spus nimic de nici o taxa,sapt trecuta am platit 250 amenda aia,acu iara de platit,plus rate la casa,la masina,etc .
katik spune:
claudia, imi pare rau ca din nou ai treaba cu autoritatile! da' asta ce taxa mai este?tot o amenda, sau ce?
katik spune:
fetelor io nu mai pot!
un idiot de vecin, inca nu l-am identificat, da gauri in pereti tocmai acuma! tocami ce l-am culcat pe robi! asta urla de mama-focului ca s-a speriat! ce este de facut? imi bag picioarele si chem politia! de fiecare data e acelasi lucru la ora asta! toti isi fac de lucru la ora 14.00, nici inainte, nici dupa! s-a trezit robi urlind, s-a speriat, tocmai cu el in perete dadea unu' gauri sau asa ceva, nici n-am reusit sa imi dau seama. o sa convoc sedinta, daca nu le convine, o sa chem politia de cite ori fac asa ceva, eu m-am saturat sa tot suport pe altii!
claudia74 spune:
Nu e amenda,e taxa ptr. actele de cetatenie,am scris doar mai sus Katik .Eu zic ca cel mai bine ar fi o sedinta cu cei de la bloc sa se stabileasca clar ore de dat gauri si alte lucrari,asa era si la mine si la bloc,tot timpul l-i se nazareau sa faca ceva vecinilor mei.
katik spune:
ioiiiii, claudia, scuza-ma!!!!! n-am vazut!!!!!la prima intilnire cu administratora pun problema asta ca m-am saturat: dimineata la 6 latra ciinii, noaptea la 1 la fel, se cearta vecinii, construiesc, e bangladesh, ce mai!nu mai pot! copiii mei urla ca sunt speriati, krisztina mai pricepe dar robi inca nu! sunt o adunatura de idioti, ce pot sa spun mai mult!