Fulguleti de nov-dec-2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna ziua, buna seara, dupa pofta inimii!
Am muncit toata ziua, calculam cat imi ia mai nou sa gatesc... 2,5 ore pentru o fasole scazuta, cu Cristi ajutor de nadejde... Ne distram tare bine, miscoteste si el pe acolo, e ba intre picioarele mele, ba varat intr-un dulap, ba isi culege cereale din castronel, ba mai dispare 2 minute la jucarii in sufragerie, vine si ma trage de haine pana ii dau si lui sa guste cate ceva de pe masa... azi s-a delectat cu putina telina, e atat de pofticios! Si asa ma distreaza cum ma trage de pantaloni si face scandal sa ii dau si lui sa guste, n-are pic de rabdare pana reusesc sa ma spal pe maini, pana ii tai o bucatica... veselie mare, mai cantam, mai dansam... descopar ca imi e tare draga bucatareala daca am companie asa placuta.

La multi ani aelita, sa fii fericita si sa ai parte de dragostea celor apropiati! Sa te bucuri de sot, de Sofia si de bebele cel nou!

Imi pare rau ca iar sunt multi fulguleti bolnaviori, multa putere mamicilor si sanatate celor mici!

madaluta, sa nu iti faci griji pentru nemancare, sa nu il fortezi deloc, in schimb e tare important sa ii dai lichide, de preferinta cu saruri de rehidratare. Daca nu accepta cantitate mare deodata, atunci cate o lingurita la 10-15 minute cat timp e treaz.

asiza, sper sa nu fie mai mult decat o raguseala. Dar si de va fi laringita, o sa vezi ca nu o sa ti se mai para atat de grav ca la prima, pentru ca ai deja experienta si stii ce ai de facut. Tin pumnii sa nu fie nimic serios.

mamaana, azi in bucatarie m-am trezit ca ma gandeam la soacra ta Cred ca imi lipseste a mea...ia sa mai trag o dusca sa imi revin Ce "minuni" mai face in afara de calcat?

dandusa, eu calc atat de rar... cred ca m-ai ura daca ti-as spune cat de rar... aproape toate hainele ies netede din uscator si daca le scot imediat nu am nici o treaba.

Laura, eu inca nu i-am dat pufuleti, ar fi si cam dificil. Se gasesc doar la un magazin care e cam la 1,5 ore de condus si n-am mai fost de mult pe acolo. Dar o sa imi aduc aminte sa cumpar cand mai mergem.

Mancatul de pe jos - nu la fel de des ca inainte... se vede ca e mai ezitant. oricum, daca il intreb ce are in gurita scoate cu limba si ma lasa sa ii iau de pe limba, fata de perioada in care se enerva cand ii scoteam din gura cate o chestie. Inca mai e tentat de chestiile mici, insa sunt semne ca se mai calmeaza dorinta de a baga totul in gura.

Azi m-am delectat la telefon cu Ruxandra... se vede ca ma dau mare?
Ce impresie faina, parca o stiam de o viata si acum mai aflam ultimele noutati... distractie placuta Ruxandra, eu sunt foarte curioasa sa ne spui ceva impresii despre americani.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

marani

ca sa scoti fata din tara trebuie sa o treci pe pasaportul tau ( sau sa ii faci pasaport separat) sau pe al sotului: actele cu care te prezinti la pasapoarte sunt certificat de nastere, declaratia de acord scrisa de mana a celuilalt parinte si vreo 2 formulare pe care le iei de la ei si le completezi pe loc.

pleci cu a_deju in germania?

pufuleti: ii dau, simpli, fara alte arome, ii plac la nebunie ( carui copil nu-i plac?) dar mananca cu masura...vreo 10-20-30 si gata..se opreste...isi ia singurel din punga si papa cu 2 maini...

flore, vazut poze cu printesucile..La multi ani, indiferent daca e azi sau pe 26 ziua ta!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesuca!

AELITA, sa ne traiesti mami, sa te bucuri de cei doi bebici ai tai!

Danita, sanatate lui Paul!..un gand bun pentru voi!

madaluta, sanatate lui darius!sper sa nu fie mai rau!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Donia, ce bine ca te intelegei cu Cristi la bucatareala..al meu nu ma suporta la bucatarie sa spal vreun vas, nu ma suporta la calculator ( mai nou cand ma vede ca ma asez la calc, se repede sa mi-l scoata din priza, uneori reusete ca are o rapiditateee!)...cadn ii pregatesc papa si ii spun ca e pentru el ma trage de pantaloni nerabdator sa fac mai repede, de parca ar fi nemancat de o saptamana, eu ma gandesc vai ce foame ii e copilului, sa ii dau mai repede, dar surpriza...nu e de foame...cand ajunge pe scaun nu mai e atat de nerabdator sa pape!..ci ma vrea doar pentru el, sa nu mai fac nimic altceva..si jur ca ii dedic cea mai mare parte a timpului meu, nu e frustrat de treaba asta, da asa e el mai mamos, cred...doar afara cand iesim uita de mine..o ia in directie opusa cand ma vede si ma cheama numai cand are de urcat vreun prag, trotuar sau scara!

Mergi la inceput

ruxandra, hau du iu dud?(citat din nea marin miliardarul) ...am si eu o verisoara acolo la NY..am vazut o gramada de poze, orasul e fantastic...sedere placuta iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Uf, m-am linistit! Vad ca sunt multi fulguleti care inca baga in gura tot ce gasesc. Am crezut ca numai Alexia n-a trecut de perioada asta. Si in casa baga in gura orice scama sau firmitura, oricat de mica ar fi!

Multa, multa sanatate fulguletilor bolnaviori!

Multumim mult pentru laude celor care ne-au admirat in poze!

Chinico, bafta multa maine la control la inimioara si sa scapati cat mai repede de muci!
Dianarus, pai, nici eu n-o las pe Alexia sa ia de pe jos toate gunoaiele din parc. Cum se apleaca, cum o ridic. S-a mai intamplat sa ia pietricele sau crengute, dar n-a apucat sa le bage in gura. De kk de caine n-o las nici macar sa se apropie!
Eri_ka, sefa mea platea bonei 10 milioane pentru vreo 10 ore pe zi. Mi se pare foarte mult 12 milioane pentru 6-8 ore!
Ruxandra, ce bine e acolo la tine, mai frate! Sa te tot relaxezi! Poze, da? Multe!
Laura, Alexia mananca in unele zile cam doua maini de-ale mele pline de pufuleti, iar in alte zile nu-i dau deloc. Nu-i dau pe toti odata, ci pe parcursul intregii zile, intre mese.

La multi ani AELITA! Sa ne traiesti, mamico, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Sofia, de bb2 si de sot!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Promotie...

In perioada Ian 2008-Ian 2015,tund/coafez/,vopsesc...,epilez/ondulez...pedichiurez/manechiurez,GRATISSSS
ma enerveaza cumplit ca nu mai tund...si parca vad ca uit tot...,asa ca cine se ofera prima?
parca vad Donia,Ktrinel...sau Lavinia...,nu ca nu le-as face...,ohooo si inca cum...,dar...cum?!?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

La multi ani FLORE! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume! Daca ziua ta e pe 26, iti mai urez o data atunci!

Mergi la inceput

Dandusa, io, io, io prima!!!!! [omulet agitand de zor mana cu doua degete ridicate] Hai ca a crescut si trebuie sa-i dai iar forma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

teutz - si ivan baga in gura tot ce gasea pe jos , acum nu.l mai las, dupa 2 gastroenterite eu nu.l mai las sa guste frunze in parc sau altele
frumoase pozele, aia mica in cutie e simpatica foc si in halat de baie pe hol parca e pe pasarela de moda

danita si madaluta - sanatate la baieti

dolores cum o fi ?¿ cand am stat in spital, ivan a avut perfuziile puse 2 zile intr.una pana am plecat

dandusa - eram curioasa, permanentul pe bigudiuri de lemn e mai bun ca cel pe bigudiuri de plastic? tu cum ondulezi? daca al meu e negru negru natural, nu m.am vopsit deloc, il pot face castaniu?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

AELITA!Multa sanatate bebeului din burtica,Sofiei si tu sa ai parte numai de bucurii!
Urez multa,multa sanatate fulguletilor bolnaviori!!!

Mergi la inceput