Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura13 spune:
stiu ca nu sunt decat 19 pag, dar eu acum am timp....asa ca fac cap nou
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
AICI CAPITOLUL 145
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
buna de dimineata!!
in primul rand, la multi multi multi ani fericiti aelita (cu intarziere, dar ieri nu a fost chip sa ma apropii de pc), sanatate multa, o sarcina si o nastere usoare si o viata plina de bucurii!! pupici, cu drag pt tine, pt sofia, pt burtica!!
in al doilea rand, daca mai primiti un grevist, iaca ingrosam si noi linia frontului :)) in fine, sa vedem ce-o fi si azi.. mr motanila a inceput de-alaltaieri, cand a sarit elegant cina, da' nu i-am dat mare importanta, iar ieri..veselie...trei sf de iaurt toata ziua (din multiple lingurite repartizate de-a lungul zilei..) si jumate de borcanel de legume cu curcan (..dar era jumatea plina..).. si astea cu maaaaare greutate :) dar, iaca, reversul medaliei, bea de-a lapte de ma sparie.. alalta seara s-a culcat dupa ce-a ras peste 330 ml, si din motive lesne de inteles, ieri i-am bagat lapte si inainte de somnul de dupa-amiaza (240 ml..!!!).. si dimineata mai baga 210... nush ce-o fi in capul lui, dar...asteptam sa vedem ce se mai intampla si azi... in comportament nu pot zice ca am vazut vreo schimbare, nici mai agitat, nici mai potolit, nici muci, nici stranutat, nici..nimic.. in fine, poate n-are chef, ce sa zic.. :)
roade si baga-n gura orice, numai mancare sa nu fie :) i-am pus ieri pe tavita de la scaunel un piscot, un colt de paine si-o masinuta.. piscotul a zburat in fata, coltul de paine in spate, si masinuta s-a ales c-o rontaiala de zile mari :))) daca-i pun in fata o felie de paine, se apuca tacticos s-o ciufuleasca, si smulge firimitura cu firimitura si arunca strategic pe jos.. si cand zic strategic, apai strategic e..ca nu gasesti doua firimituri in acelasi loc (asta presupunand ca le mai gasesti pe toate :)) ). nici macar din greseala n-ar indrepta una catre gura :))) il las in pace pana luni, daca nu-si revine (sau nu se intampla ceva care sa motiveze greva pana atunci), o sa sun si pediatra sa vaz ce ma sfatuieste, si i-as face un coproparazitologic, sa nu fie ceva pe-acolo...
cam asa stau lucrurile la noi...
imi pare tare rau de fulguletii bolnaviori, le dorim multa multa sanatate, sa se puna rapid pe picioare, ca..iaca..primavara bate la usa, si cum prea bine stim ca nu tine decat vreo doua zile.. tre' sa profitam :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx