Fulguleti de nov-dec-2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mai vreti inca un fulgulet bonavior???
Noi suntem pe-aproape...
Azinoapte darius a vomat de cateva ori la interval de cate o ora...Nu avea alte reactii sau simptome si nici nu stiu de la ce anume ar putea fi. i-am dat metoclopramid picaturi si s-a linistit.
In schimb mi-a refuzat azi toata ziua mancare. A baut ceai si apa, a mancat doar biscuiti. Nu am insitat sa manance dar sunt un pic ingrijorata. Cat timp poate sa stea nemancat asa doar cu 3-4 biscuiti? Ce pot sa incerc sa-i mai dau? Nu a mai vomat de la 4 dimineta...Nici la spital nu as alerga cu el...Ce ma sfatuiti?
A mai trecut acum 2-3 luni printr-o faza identica si am fost la pediatra , care mai mult de metoclopramid nu ne-a dat.Numai k atunci nu a refuzat sa manace o zi intrega.
Stiu k sunt unii fulguleti care faca asa chiar fara sa fie bolnaviori, dar ma gandesc k asta sa nu fie vreun semn k e ceva mai grav decat data trecuta.

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aelita La multi ani !multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

ma bucur ca v-au placut pozele,multumim de complimente

Dandusa-asa face si antonia vrea sa tina ea in mana tot si sa pape singurica trebuie sa avem nervii tari
chinezoaica

Teutz-de un timp nu mai baga chiar tot ce gaseste in gurita
sexy Alexia in halatul de baie

Bebinuta-daca ar fi dupa ea ar sta pe mobila toata ziua spre disperarea mea

Lavinia-da trebuia sa fie baiat se urca singura si tot singura coboara daca o dau jos in 2 sec e la loc

multa multa sanatate fulguletilor bolnaviori si mamicilor multa putere

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sanatate tuturor fulguletzilor bolnavi!vai, vai…cum v-ati pricopsit atatia ? pt mine e mare mister , ca desi stati acasa, bine protejati si ingrijiti…aveti atatea probleme…ofofof. Mamici minunate, multa rabdare !

LA MULTI ANI FERICITI AELITA!

va pup pe toate. nu am mult timp la dispozitie, dar va citesc.
Julie e bine, se pare ca va schimba in curand gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

draga madaluta si noi tot asa am inceput...cu vomitaturi...apoi a doua zi febra, a 3-a diarie...si tot asa..in total 5 zile fara apetit. Orice-i dadeam voma. secretul e sa-i dai cantitati mici si dese si sa nu-l lasi sa se deshidrateze. La urgente mi-au spus ca daca numai saruri de hidratare papa 2 zile nu-i bai...e aliment hranitor, dar Dani n-a papat mancare solida aproape 5 zile! acum recupereaza!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hopaaaaaaaa,ce vad aici !! nu stiam ca stiti....

MULTUMESC !!!! Va multumesc tuturor pt urari,mi-ati facut o surpriza placuta ,nu ma asteptam !!
Sunteti niste scumpe !!!!

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

21s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

madaluta si voi???? offf, multa sanatate si sa DD sa nu fie nimic grav. cat poate sa stea nemancat? pai, daca o intrebi pe roxanica iti va spune ca si cateva sapt. dar cateva zile, daca e bolnavior, cu siguranta.

cam cati pufuleti iti dati/zi? cati pot sa ii dau? i-am pus intr-un castron cereale cu scortisoara (era innebunit inainte sa descopere pufuletii) si pufuleti. alege pufuletii. a gresit la un moment dat si a luat o cereala.....a scos-o afara si a pus-o la loc in castron a! si ii dau pufuleti dupa 1 felie de paine cu almette si 100 gr de lapte cu gris si baga....la greu.

am fost la pediatra, e perfect normala acea umflatura, e la intersectia dintre diferite "placi" (habar n-am cum se cheama) ale craniului. are o alunita, ceea ce e destul de rau, tb sa avem mare mare grija cu soarele. restul intrebarilor.....s-au pierdut pe drum pt ca s-a speriat fffff rau de noua asistenta (aviz fetelor ce mers la simi) si a plans fff tare. am uitat toate intrebarile....logic. cat am stat sa il imbracam, platim....numai cand o vedea pe asistenta incepea sa planga. oricum....m-am linistit.

azi s-a lovit pt prima data, cu barbia de coltul de la mobila, statea pe loc si dadea din cap si s-a lovit. sau asa zice bona.
va pup ca vrea la calc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! AELITA ... multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Dandusa - da tot asa si Tony a mea adormea doar la tzitzi ... toata noaptea ma termina. Acu doarme toata noaptea(2 treziri maxim in care ii cant si adoarme la loc) ... si nu vrea nimik sa bea nici apa nici lapte. Dimineata bagam cam 30 ml lapte cu canita normala si/sau aia cu cioc depinde cum vrea. Acu bea apa cam vreo 300 g/zi si vreo 150-200 g lapte/zi, dar mananca f bine branzica si iaurt asa ca nu ma stresez. Eu chiar sunt f multumita de cum a trecut peste si nu imi pare rau ca am intarcat-o.Sper sa gasesti calea cea mai buna pt voi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Si eu pe aici in graba si pe fuga...
Nu sunt in cea mai roza dispozitie, maine am o zi grea, o sa va zic mai multe in week-end cand sper sa apuc sa citesc si sa scriu mai multe!!!
Citesc de multi fulguleti bolnaviori! Offf...sanatate multa, mamicilor, Danita, Dolores, Madaluta, Kokorina,Ziggy, Marani, multa putere si va tin pumnii sa treaca repede problemele!
Eri_ka, cand umblam disperata pe la agentii dupa bona, cam astea erau scorurile. 11-12 mil pentru 11-12 ore/5 zile pe saptamana. Asta fara menajul casei, doar menajul copilului(preparare mancare, spalat si calcat hainute, strans lucrurile la el in camera, hranitul copilului, plimbatul si schimbatul). Pana la urma am gasit pe cineva cu 9 mil, nu prin agentie,11 ore/zi, luni/vineri. Daca sta in plus, o platesc cu ora, dar mai face si cate ceva in casa si Rares e ok cu ea.
Tre sa fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aelita!!! un bb sanatos, o sofia cuminte, numai de lucruri bune sa aveti parte!!! hai noroc cu un scu de ziua ta :))
pe unde ai disparut?!

madaluta, poate sta nemancat 2-3 zile. nemancat inseamna doar apa si ceai. nu se intampla nimic grav, medical vorbind, daca nu mananca nimic. important este sa bea lichide si sa nu mai verse. as sugera mancare usoara, de regim, zilele urmatoare. 2-3 lingurite, cat vrea, nu conteaza. ii dai mai des, la 2-3 ore cate un pic. nu-l forta, sa nu verse iar...

laura, bine ca te-a lamurit ca nu e bai. daca sunt liniile ale dintre placi... pai de ce nu spui asa? alea nu sunt denivelari - eu imi inchipuiam vai si dealuri din cat de speriata erai tu... doar n-o fi caputzul lor neted ca un ou, nu?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII!!!,AELITAAAAAAAAAAA

MULTA SANATATE INTREGII FAMILII,NASTERE USOARA

Ruxandra,
pfuiii,ce frumos de tine...,relaxare maxima...,suna asa de bine...,as vrea si eu...Santeti cu totii acolo?,sau doar tu?
Distractie placuta
Dianarus,
cum au iesit briosele?

eu m-am delectat cu vreo 100 de clatite...,jumate le-am mancat singura...,acum zac cu burta-n sus...si nu stiu cum sa fac sa scap de calcat camasa sotului...,urascccc sa calccccc

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput