Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

Julia,imi pare sincer rau ca ai pierdut samburelul din burtica,stiu ca e foarte ,foarte greu sa treci prin asemenea momente dar cu ajutorul lui Dumnezeu ve-i gasi puterea sa mergi mai departe , sa te gandesti ca asa a fost sa fie,sa fii optimista si data viitoare va fi bine cu siguranta.

gabi,gandeste-te ca S isi facea o greata de orice nou aliment si aveam impresia ca veci nu va manca ,faceam tot felul de artificii pt a o determina sa pape.ii dai iaurtel,sau inca nu?????

co,harnica esti cu invatatul,vaaaaaai eu nici nu m-am apucat ,oare ce sa fac sa-mi vina cheful,orice as face numa sa invat nu.esti tare cu"mi-e o lene de ma doare"

redai,astept cu nerabdare pozele cu David in rochita!!!!!
Soranei ii mirosea pisu doar cand ii administram ceva medicamente.este posibil sa miroase de la o infectie urinara,pt linistea ta du-te si fa-i analiza.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREE27 tzin sa ti spun ca m am apucat de cumparaturi cand aveam 6 saptamani iar pana la 15 sapt cand am aflat ca voi avea fetitza am cumparat numai haine de baietzel asa ca sporrrrrr la shopping

of ce zapaceala is tu CO doar am fost azi la CORA si am uitat sa ma uit dupa centru de juc. pt bebe

GABI draga tu mai folosesti leganashul ?

NICO de abea astept sa mi vad finutzu maine

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut fetelor.
nu am mai intrrat de mult ca bebe Stefan a avut doua nopti agitate si recuperam in timpul zilei somnul.
am vazut si eu azi pozele...ce de bebe frumosi si mari...sa va traiasca!!!!

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Vrem si noi la cumparaturi!!!!!

din pacate inca nu putem iesi din casa, dar lasa ca recuperam noi, cit de curind

tu fetelor, la voi a fost preotul sa va citeasca molidva la 8 zile dupa ce ati nascut?
ca eu aud tot felul de chestii si nu mai stiu ce sa cred.

Anca si Stefan

Mergi la inceput

si mai vreau sa va intreb ceva, mai ales ca voi aveti copilasii marisori: voi ati folosit glicerina boraxata dupa fiecare masa ca sa-i curatati in gurita? mie mi-a zis medicul sa folosesc, insa bebe se strimba f tare si isi face greata, varsa o gramada din ce a mincat...
n-am mai folosit de ieri, inca mi-e teama sa nu faca vreo afta daca nu il dau

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

salutare

Noi am avut o zi tare agitata azi,am fost la neurologie la control, din fericire e totul bine, am mai scapat de un stres. In schimb m-am enervat cand am plecat, parcase cineva un Tico in drum, in spatele meu, abia am iesit la milimetru pe langa el, nici nu stiam ce sa fac, sa sun la politie, sa-l calmez pe Andrei care deja se maraia sau sa tot fac manevre Si apoi am avut o gramada de munca 'de birou' cat puiutul a dormit
Referitor la intalnirea de maine si eu pot oriunde asa ca va urmaresc sa vad ce hotarati
Anca eu am iesit din casa fara probleme, inca nu m-am intalnit cu preotul
Fetelor, ce-s alea marturii?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Anca pentru ce ii dai glicerina?
Alex si noi abia asteptam sa ne vedem nasica

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

glicerina boraxata-pt curatat in gutita dupa masa...sa nu ramina urme de laptic si sa faca afta - cel putin asa mi-a recomandat medicul de fam.

Anca si Stefan

Mergi la inceput

guritza, scuze

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by anca.b

si mai vreau sa va intreb ceva, mai ales ca voi aveti copilasii marisori: voi ati folosit glicerina boraxata dupa fiecare masa ca sa-i curatati in gurita? mie mi-a zis medicul sa folosesc, insa bebe se strimba f tare si isi face greata, varsa o gramada din ce a mincat...
n-am mai folosit de ieri, inca mi-e teama sa nu faca vreo afta daca nu il dau

Anca si Stefan

eu una nu am mai auzit asa ceva!!!!!!!!!!!dai cu glicerina daca face afte nu ca sa le previi!!!!!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput