Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli cred ca e grasunul forumului de cluj al meu : are 10 kg si vre 76-77 cm. Eu il imbrac cu blugi/panatloni captusiti si cu ceva pijamaluta pe dedesubt(nu suporta ciorapii) si ii dau jos hainuta de deasupra in Pollus. Deasupra un bodi + bluzita.
In Iulius il deschei numa la haina de deasupra.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mersi fetelor, sunt groaznica, hihi?

Lore-bine ai facut.

Ioana-felicitari, e un adevarat flacau, hihi

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

scumpelor, va pupic, sa aveti o noapte usoara, ma bag in patut si mai citesc cate ceva, sa vedeti ce repede imi vine somnul cu cursurile langa mine, hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, cred ca e ok daca incepi numai cu suculetul.
Victo, noua ne-a dat pediatra Fe incepand din luna a5-a, atunci scad depozitele de fier ale bebelusului. Noi zymaflor nu dam, am tot citit si se pare ca e destul de controversat.
Oana, succes cu botezul. Sa iasa asa cum va doriti.
Alex, felicitari pt achizitii. Sa stii ca nu e usor deloc cu diversificarea.Sau cel putin, pana imi intru in mana. Doamne ajuta sa pape bine puii nostri.
Meli, bine ai revenit! De ce zici ca papa putin piti? Nici Sara nu mananca mult, papa cam 120-150ml, rar 180 ml/lapte, dar nu ma ingrijorez, ia foarte bine in greutate, niciodata nu insist, isi ia cat are nevoie. Eu cred ca a mea se ingrasa de la cat doarme…
Ioana, mi-a prins si mie bine descrierea ta despre diversificare. Chiar e durduliu flacaul tau! Sa-ti traisca!
Lore, sorry pt monitor…
Co iubita, a fost bine la examen?

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna dimineata:)

Fetelor, multumesc ca v-ati gandit la mine sa zicem ca nu a fost tocamai cum as fi vrut, ma enerveaza enorm cand am de reprodus definitii si chestii de genul ce-a zis ala sau celalalt, dar sa zicem asa, a trecut, se putea si mai bine;)

Vad ca scumpica mea sara a papat supica.uraa!! bravo! cred ca e mortala:) mami, sper ca nu fugi cu lingurita dupa ea prin casa;))sta in scaun de masa sau cum te descurci?

Alexutzo, pe aici eram , numai ca initial pe seara asteptam musafiri, pana al urma s-au amanat pe dimineata si uite asa aseara am stat si noi 2 de povesti dupa o saptamana lungaaaa..

Lore, super, deci te trimite la munca;) f tare, ei ei, mai glumesc si sotiorii nostri cand vad ca mai sarim calul...acum la tine nu e cazul, dar cred ca gabitza si eu am fost asa..."avertizate", dar scumpuol meu cred ca a si uitat, ca diseara cred ca iesim iar sa mai luam "una/alta"

Meli, draga mea, succes la examene, vai vai mi-e mila de mine cu inca vreo 2, daramite de tine cu 7

Oana, gata ai scapat de penalizare sa va simtiti bine la botez si sa va bucurati de prefrumusica Maria

Ioana si eu ma uit la emisiunea aia;) mai exact aseara m-am uitat;) felicitari evident pentru Patrick cel voinic:)

va scumpelor ma pregatesc de musafiri mari si mici, ca vine si nepotica mea de 5 anisori:)o sa va pun o pozica cu ea odata sa vedeti ce papusa;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, tu cat fier ii dai?

eu i-am dat la bebe in luna a doua ca a avut deficit 8 pic, acum ii dau 4.

eu am hotarat sa renunt a zymafluor. i-am dat 2 luni, sper sa fie ok..decat sa ii dau 14 ani, mai bine renunt acum, cat inca nu au aparut dintisorii. prfer sa aiba carii decat alte prostii, Doamne fereste!

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ASA MI de dor tu fetelor sa dorm macar o noapteeeeeeeee ,poate dupa ce incep diversificarea o sa am si eu parte de mai mult somnic

LORE mie mi se pare ca la IULIUS e cu mult mai cald decat la POLUS
MELI pe papusica mea o imbrac asa :body ,strampenei (daca pantalonii sunt subtiri )si costumas intreg sau pantalon si hainutza si desigur ca i dau salopeta jos in mall

CO bine ca ai scapat si spor la cumparaturi azi cu dragul tau sotzior

ma duc sa fac o supica de legume

IOANA draga mersi de incurajari dar totusi pare o treaba tare complicata
GABI tu de unde iei informatiile pt diversificare ,de pe net?ai o carticica ?sau cum faci

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by antoni

nu sunt deloc mandra de mine, sincer sunt tare stresata si imi reprosez mereu ca nu stau destul cu piti. sper sa treaca anul asta odata( de facultate ) sa am mai mult timp pt ea.

of tu fetelor, cred ca v-am innebunit deja.

Meli draga,nu mai zice asa despre tine veci! tb sa fii mandra ca ai o scumpete de fetita,o papusica cu ochisori mari albastri ,iar tu esti o mamica ocupata momentan cu faculta si fii sigura ca mai sunt si au mai fost mamici care si-au facut studiile cu copii mici.
mie imi vine acum in minte ce mia zis zilele trecute o colega de birou ca era la facultate nus cum se facea mai demult la seral zilnic de la ora 16 ,lucra pana la 14 porma mergea la biblioteca,porma la faculta si ajungea acasa seara la h 22 asta in conditiile in care avea doi copii unu de 2 ani unu de 3,5 ani care stateau cu binica lor, socrela mea la dus pe Sory la tzara de la 3 luni si mergea la el doar in weekend ,eu de la 3 luni am avut bona si exemplele ar putea continua.

Victo ,eu iam dat fier Soranei la recomandarea pediatrului dar numai dupa ce ia facut analize ,9 picaturi de doua ori /zi ,dar se constipa foarte tare de la el asa ca am intrerupt tratamentul.

co,las ca scapam noi de ex si asa ne chefuim de 8 Martie!!!!!!!!!!abia astept!

in seara asta e "noaptea reducerilor" la Polus! si de la ora 19 concert Pavel Stratan!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

servus fetelor...noi suntem raciti ,..dupa o saptamana de nemancat a inceput sa manance iar si acum suntem cu muci.M-am saturat de ei musai sa-mi iau aparat pt aerosoli ,,
Fetelor,fara suparare v-as ruga sa nu luati voi decizia de a intrerupe administratea fierului.Trebuie sa va spun ca asa am facut si eu si tare rau am ajuns si acum nu stiu ce sa fac si cum sa asimileze fierul asta.Regret decizia tare mult.Noi luam 20 pic pe zi....am mai facut 3 luni tratament si nu a similat nimic..asta dupa ce trecusera luni bune de cand nu i l-am dat din propria mea initiativa
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

neata

Victo mie mia zis dc sa o duc la 4 luni jumate sa-i faca radiografie inca si ora a specificat pe bilet in alta ordone de idei pediatra mia zis ca dupa patru luni o sa ne deie fier dar de celalalt medicament nu am auzit

Meli bine ai venit eu in mall pe Szende o scot din salopetuta groasa si o las in boadi si intro salopeta mai suptire si o acopar cu paturica

Alex am inteles bine tu dai numa san la Tiadris

va mai itreb inca o data voi ati facut radiografie sau ecograf pt sold

Mergi la inceput