Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 12
ALEX29 spune:
IKO s ar putea sa dau eu o fuga pana la IULIUS azi ...nu sunt sigura
o sa ti scriu daca merg poate ne intalnim
mai vine careva la Iulius mall?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Co scumpa, bafta la examen! O s te anunt cu supa. deja am emotii....hihihi
Alexuta, eu cred ca Tiadris o sa iasa o shopping-areasa de prima clasa. Asa mama, asa fiica! BRavos! Sa ne zici ce ti-ai luat frumos.
Anca, mersi de info cu reducerile, din pacate bugetul familiei s-a subtiat rau, azi mi-a atras atentia sotul, asa ca ma cumintesc. Si se intampla foarte rar sa imi atraaga atentia, inseamna ca am cam facut-o lata...La noi el e cu finantele, eu doar cu cheltuitul...
Fetele, ma gandeam ce frumos ar fi sa se imprieteneasca copiii nostri, sa se joace impreuna, lasa ca vine caldura si mergem in parc...
Cu hainutele, sa vedeti ce va asteapta cu diversificarea...oricata grija as avea, si orice fel de bavetica as folosi, tot se pateaza, isi baga mainile in bol, imi da peste lingurita, etc...Asa ca al doilea bebe va beneficia de hainute 0-4 luni.
Ramo, Raluca, iesiti azi afara? Pare cam urat...
Oana, ne-ai abandonat?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
Buna si de la noi!!!
tu fetelor, tot citindu-va, vad ca voi nu beti cafea in timpul perioadei de alaptare... eu beau, una mica si 2 portii de laptic in ea... am inteles ca e ok... voi ce ziceti? fac rau daca beau? am tensiunea mica, si daca nu beau ma daore capul ingrozitor, si decat sa iau medicamente... si inca ceva: cat timp ati dat Debridat copilului?
o zi frumoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
soanso spune:
Gabi,deci asa la voi ,pai la mine eu sunt si cu bugetul si cu cheltuitul
la mine-s toate cardurile ,Sory se multumeste doar cu bani de buzunar ,hihihihi(sunt sefa!)
cu hainitele cam asa si faza e ca marul,morcovul(fructele in general ) asa pateaza!faza e ca nimik din comert nu le scoate!
da las sanatoasa sa fie si bafta cu diversificarea!
azi merg la cuafor sa ma fac frumoasa,porma la scoala ,maine fac mancare,Dum. am musafiri,luniam progr la cosmetica si nici iarba nu creste
,no spuneti si voi cand sa mai invat
?
Co ,draga bafta la examen !
eladea,mie mia zis DR la controlul de la 6 sapt ca pot sa beau dimineata o cafea imediat dupa alaptare!am baut si S nu a avut nimik iar eu cu tensiunea mica exact ca tine m-am simtit f bine.
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
OK IKO poate ne vedem ....nu sunt sigura ca merg
ANDREEA de cand mi ai zis de spanac numa acolo mi e gandu asa ca musai sa dau o fuga pana in piatza sa cumpar spanacel
GABI sper sa gasesc ceva frumos
ANCA bravo tzie sa ne pui poze
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
dariandra spune:
Buna dimineata,fetelor!
Incerc repede sa va scriu, cat timp Daria este linistita si gangureste cu ursuletii ei.
Si eu beau dimineata o cafeluta slaba cu lapte si miere de albine.
Am citit ca nu este deloc contraindicat in alaptare.Si eu sunt hipotensiva si atunci merge.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
iko spune:
noi acuma am ajuns de la ortopedie la primu control totu ie ok dar medicu a zis ca la patru luni sa o duc la radiografie eu am inteles ca voi ati dus copilasii la ecografie nu ???
vai fetelor am primit o veste buna o prietena de a mea din Bistrita incearca sa ramina insarcinata de mai bine de un an jumate cu tratamente de tot felu si aseara ma sunat ca are sasae saptamini
Gabriela77 spune:
Iko, felicitari pt proaspata mamica. Astea da vesti bune!
Andreea, si eu beau o cafea pe zi, de vreo luna incoace chiar cu cofeina.
Am papat iar suculet de mar, nu vrea nicicum cu sticluta, dar cu lingurita ii place, asa ca am bagat vreo 70 ml cu lingurita, va dati seama cum am aratat la final...Ma gandesc ca e ok ca vrea cu lingurita, ca doar asta e ideea diversificarii sa treaca la lingurita si la papa solida treptat. Incercam azi supica, tineti pumnii!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)