scoli/gradinite bucuresti

scoli/gradinite bucuresti | Autor: bobocii

Link direct la acest mesaj

buan la toata lume:)

numele meu e dana si momentam locuim la chicago. avem un baietel de 5 ani si o fetita de 7 luni.
anul acesta ne rentoarcem acasa si am nevoide de putin ajutor din partea mamicilor din bucuresti referitor la scoli/gradinite.
care este calitatea acestora in zona 13 septembrie/drumul sarii in speta? cum se alege o scoala buna in zona respectiva? care sunt criteriile? cele private sunt scumpe?

multumesc frumos,

dana si nazdravanii tudor si ela:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silviaelena spune:

Despre gradinite in zona nu stiu ce sa spun... Oricum "gradinita buna" e relativ....
Depinde de la an la an, cati copii sant in grupa, care e nivelul lor...
Cat despre scoli, ce stiu e ca cele din sectorul 5 (la care te referi)
sunt f bine dotate fata de cele din alte sectoare (deh...primarul e de vina...)!
Despre nivelul lor poti sa iti faci o idee consultand site-ul admiterii la liceu de anul trecut (vezi mai jos, tot pe acest forum, la topul nscolilor generale)... Ma refer la cele de stat...
Despre cele particulare nu stiu nimic, dar, sincer, mie nu imi inspira prea multa incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dana ti-am trimis un PM. Poti intra pe google, grdinite bucuresti si vei gasi atat cele de stat, cat si cele particulare, pe sectoare.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocii spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Dana ti-am trimis un PM. Poti intra pe google, grdinite bucuresti si vei gasi atat cele de stat, cat si cele particulare, pe sectoare.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

multumesc frumos:)

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocii spune:

quote:
Originally posted by silviaelena

Despre gradinite in zona nu stiu ce sa spun... Oricum "gradinita buna" e relativ....
Depinde de la an la an, cati copii sant in grupa, care e nivelul lor...
Cat despre scoli, ce stiu e ca cele din sectorul 5 (la care te referi)
sunt f bine dotate fata de cele din alte sectoare (deh...primarul e de vina...)!
Despre nivelul lor poti sa iti faci o idee consultand site-ul admiterii la liceu de anul trecut (vezi mai jos, tot pe acest forum, la topul nscolilor generale)... Ma refer la cele de stat...
Despre cele particulare nu stiu nimic, dar, sincer, mie nu imi inspira prea multa incredere.

multam:)

dana

Mergi la inceput