crese

crese | Autor: mami_mami

Link direct la acest mesaj

in cautarile mele am auzit ca se va face o cresa pentru bebelusi foarte mici in zona Floreasca? stie cineva mai multe?

as vrea un sfat din partea celor cu mai multe experienta: la 6-7 luni e prea mica pentru cresa? in cazul fericit in care gasesc asa ceva...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu am fata la o cresa de stat si acolo primesc bebelusii de la 6 luni, pe vremea lui Ceausescu ii primeau de la 3 luni. Stii cum e, daca nu ai incotro, nu e prea devreme, decat bona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruma spune:

fetelor am si eu fetita de 10 luni si caut o cresa in sectorul 4 .Cine cunoste va rog ajuati-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_mami spune:

quote:
Originally posted by martie

Eu am fata la o cresa de stat si acolo primesc bebelusii de la 6 luni, pe vremea lui Ceausescu ii primeau de la 3 luni. Stii cum e, daca nu ai incotro, nu e prea devreme, decat bona...

Mergi la inceput

bonele pe care le-am vazut la interviu m-au dezamagit profund si nu as avea incredere sa le las cu copilul. as prefera o cresa privata unde sunt mai putini copii si grija mai multa dar nu am gasit nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

o cresa privata am gasit eu, dar accepta copii de la 1 anhttp:// www.acorns.ro /grupe_baby.htmMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

multumesc, o sa vad si acolo desi un an inca e departe;)

nu stiu de ce este lipsa asta pt bebelusi....

Mergi la inceput