Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

uram LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi:

ALESIAde RNICO

EDUARD ALEXANDRUde FLORI siVMKRISS

sa cresteti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rox - noi ne uitam doar seara dupa 8.30 la boomerang pana se culca si oricum nu intelege ce vorbesc, ca e in maghiara!
urez si eu la multi ani, sanatate si noroc micutilor sarbatoriti azi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz, si al meu molfaie non-stop si nu e de foame, ca face asa si dupa 200 ml lapte. Cat despre boomerang, nu vreau in maghiara, Alex se enerva si cand dadeau la Cartoon Flinstones in maghiara. Ea vrea sa inteleaga.

M-am descurcat cu aerosolii mai bine decat credeam. Sigur cu lupte acerbe, dar ii era somnic si a capitulat la un moment dat asa ca i-am facut toata cantitatea corect. Dar s-a uitat la HBO.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

stefan se uita si daca nu intelege...daca ii plac desenele, e ok!nu protesteaza!
pai si ea a mancat 150, dar tot cu mana in gura e...deci sa nu ma impacientez...
pupici si sanatate multa tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

neata1Ieri nu am mai apucat sa intru ca a fost sotul liber si am fost la coafor apoi in vizita.

Andries,Crisjo,eu stau in Ghencea asa ca m-as putea combina la o iesire in Moghioros.

Andreea11,Miaunici eu am folosit Trixera si sunt f multumita de ea.Fi-mea a avut multe bubite pe fata,burtica, picioare(eu cred ca de la detergent) are si pielea uscata si am rezolvat-o cu trixera data dimineata si seara,apa la baie nu a depasit 37 de grade iar rufele sunt clatite f f mult ca sa nu ramana detergent in ele.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit sa scriu de 3 ori un mesaj si l-am pierdut.....

Vreau sa urez La multi ani! sarbatoritilor de azi

Multa sanatate puiutilor bolnavi.

teroristul meu sta in scoica si se joaca cu catelul vorbitor...hihi ...da cu picioarele in el apoi incearca sa-l traga sa-l prinda cu gura iar catelul vorbeste si-l scapa, o ia de la capat...

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gabitz bebelacii molfaie manute, degete si in general tot ce apuca din pura placere. Acum molfaie dreapta, pt ca probabil e dreptace si a invatta mai repede sa o coordoneze. Stai linistita ca o sa molfaie si stanga si tot ce-o sa mai prinda, spre disperarea ta. Faza cu molfaitul mainii e parfum de tei fata de ce-o sa urmeze.

Andries

Mergi la inceput

bebeka eu azi nu ies in moghioros ca ploua, voi da si eu doua ture de bloc si gata.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Andries,idem.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Copiii inteleg desenele animate chiar daca nu stiu limba. Desenele sunt facute astfel incat din tonalitatea vocii si din body language se intelege chiar foarte mult. De exemplu Tom si Jery..practic au foarte putine cuvinte.

Roxana eu sunt curioasa: Alexandrei ii plac shaolinii? In desen este si o fetita in care s-ar putea regasi, de exemplu Victor se "vede" drept "omi cel mic", mic, dar foarte curajos. In desenul asta, intr-un singur episod se pot intalni pana la patru planuri temporale diferite si nu sunt prezentate cronologic!!! m-am uitat si eu si am ramas cu gura cascata, nu ma asteptam ca la 3 ani jumate sa priceapa ce se intampla, dar uite ca intelege tot. Dar e hidos, rau de tot, cel putin episodul ala in care luptau cu ajutorul amuletei "puterea bebelusului" (bebelusul este un fel de arma magica, ceva de genul aripioarei de albina din povestile noastre), ei bine, bebelusul ala (o chestie buna de principiu) era monstruos, oribil, ce mai... sa-l visezi urat noaptea.

Andries

Mergi la inceput