Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dar un lucru e cert; desenele astea ii invata ca este ok sa te troznesti daca e pentru ceva ce tie iti pasa; una peste alta copiii sunt mai agresivi (si al meu nu face exceptie).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Pupici si de la noi,
ce-i drept a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris aici, dar de citit citesc de cate ori am timp liber. Nici nu stiu cum s-a produs ruptura, prima data am zis lasa ca maine am mai mult timp de scris si poate sunt mai inspirata la povesti, a doua oara am fost prea obosita ca sa mai intru, apoi au aparut rudele gramada la noi de Craciun, incat am demontat calculatorul si am pus biroul undeva intr-un colt de casa, apoi a facut andrei al meu bronsiolita (da, alt bebe bolnav) si uite asa au trecut zilele.
Am primit si noi aerosoli cu adrenalina si evident si noi i-am facut la inceput de 3 ori pe zi acum am ajuns la 1 data pe zi.
Roxana nu stiu cat de mult te ajuta experienta mea, eu il iau pe bebe la aerosoli imediat ce se trezeste dupa un somn bun dimineata si atunci are o dispozitie foarte buna, are rabdare si rade si gangureste pe limba lui. Eu il tin in brate la mine (cam ca intr-un fotoliu), cu o mana tin masca pe fata lui si cu una tin o rata zgomotoasa, ca atunci cand ne plictisim ne canta rata. Iar seara (atunci cand faceam de 3 ori pe zi) ma ajuta sotul.
Iti dorim multa sanatate.

A propos de bebei cu dermatita atopica voi cu ce va mai tratati cand apare roseata aia? Noua ne-a dat dermatoloaga locoid la nevoie si crema trixera de la Avene de cate ori pe zi vrem. Ma enerveaza ca tot apar si dispar petele alea si mi-e groaza de locoid, chiar nu vreau sa abuzez de crema asta (offff).

Pupici si zile senine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata
gabimultumesc de cafeluta
andries mai inviorat cu mesajele tale
roxana spor la invatat ,ma bucur ca te-am facut sa zambesti
DA ,am hotarat sa-l las in FRANTA ,aveti perfecta dreptate ,cum sa se duca la concurs cand stie ca ai lui colegi sunt in FRANTA ,iar pe prof nu pot sa-l aburesc cu vreo scutire caci mai este un copil de la alta clasa ,asa ca ma voi duce si ii voi spune ca deja am dat bani si nu se mai poate face nimic ,oricum si diriga a fost de aceeasi parere cu voi ,mai ales ca e profa de franceza ,inca o data MULTUMESC de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Miaunici sanatate multa!! Ia uite cum din pacate se ingroasa randul bebeilor bolnavi...pai la primul copil nu era asa, in iulie nascut fiind. Fetele care vreti bb2, ia planificati voi sa iasa asa...aprilie-mai!

Al meu e ok acum.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna dimineata

Maria ma bucur ca te-ai hotarat sa lasi baiatul in Franta, in ce-l privestepe prof. de mate o sa-i treaca, tb sa inteleaga,vremurile se schimba, uffffffff ce nu-i inghit pe astia.....am si eu un of

Roxana sanatate multa lui Andrei si spor la invatat

Sim imi pare rau pt masina, nasul meu a patit-o mai rau ii luase aripa si bara din fata cu tot.

eu acum am in brate un terorist mic si greu care ma stranmge de gat, ma ciupe si vrea sa se urce in cap.......iar eun sunt suparata ca afara ploua si iar a plecat tati....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ana sper ca ai dormit bine ,
sabina sanatate multa puiutilor ,TEODORA de vreo 2 zile zice ghe ,anghe ,oare il striga pe tanculetzul tau?
nu te lasa doborata ,hai fruntea sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Andries multumesc frumos pentru gandurile bune. Intr-adevar era tare bine daca era aprilie sau mai acum. Cu vremea asta nici nu prea apuc sa-l mai scot pe afara. Azi vad ca ploua in Bucuresti asa ca iar stam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!
Andries, ce matinala esti! Eu tot citesc ce scrii tu despre bebei bolnavi si ma ia cu fiori. Ai ceva experienta in spate, serios.

Yaia, nu e vorba de a tine partea cuiva, ci de a exprima o parere. Si nici nu cred ca se poate aplica treaba cu ele se cearta ele se impaca. Cu imbracatul, au zis bine fetele, poate sunt prea stramte manecile, mai face si Stefan asa la anumite body-uri.

Gabi, buna cafeaua aia.

Maria, , cred ca e tare bucuros Alex. Si daca o ai pe diriginta de partea ta, eventual roag-o sa vorbiti amandoua cu proful de mate. Hihihi, in liceu aveam dirig prof de mate si in fiecare an ma batea la cap sa ma duc la olimpiada, potential aveam din plin. Tata si el prof de mate, mi-a zis sa ma duc doar daca vreau eu. Si nu m-am dus pana intr-a 12 a. Se cam supara dirigul, dar nu prea avea ce face. Mi-a zis el odata ceva de genul: "branza buna in burduf de caine" . Mintea ma ducea, dar nu as fi stat sa buchisesc toate cartile aleea pt olimpiada nici sa ma pici.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz, zici ca Boomerang e ok? Mi s-a parut ca avem si noi, ia sa vad.

Andries, si Alex da la Cartoon dupa Minimax, dar nu mai au nici Scooby, nici Flinstones si nici T&J. Numai in weekend mai au Scooby. Shaolin mai vede si Alex, dar tot mai sunt ciudatenii in el. Ii mai pun seara cate un dvd, dar aseara nu am fost atenta ce facea. Ce e drept postul asta le stimuleaza rau agresivitatea.

MIaunici, multa sanatate si voua. Of, acum trebuie sa ma apuc de aerosoli, sigur ca si eu ii zangan una alta, l-am lasat si la TV, dar ce crezi ca e linistit? Dimineata e intr-adevar mai calm, insa trebuie sa ii fac de 3 ori pe zi. Eu ii dau lui Andrei lanolina pentru DA si este miraculoasa vindecarea zonelor cu pricina.

Cecilia, . Trece si ziua asta.

Incepem aerosolii, tineti-mi pumnii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

am si eu o intrebare...eliza sta tot timpul cu pumnul in gurita de parca n-ar fi mancat destul...oare nu se mai satura????si mereu "clefaie" si "plescaie". dar daca ii dau bibi nu-l vrea...nu stiu de ce face asa.dar numai mana dreapta, stanga nu-i place...si nici suzeta nu vrea.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput